Najdi forum

primorska

A mogoče kdo pozna kakšen lep kraj na primorskem, kjer se da tud pocen prespat?
HVALA!

Na severnem Primorskem – Drežnica.

živjo arijana.če bi rada kaj privatno vprašala piši na magicni@volja.net
po možnosti z pravega e – maila.
poceni spanje?najceneje je doma , ko pa smo že pri tvojem vprašanju, če bi službeno pisal , bi rekel da mi taka vprašanja dvigajo pritisk.kot turistični delavec imam najraje američane , nemce in avstrice.šele potem slovence.

ker pa pišem privatno, in nočem delat reklame za svoj kraj, kjer se popotniki skoraj vedno obrnejo levo krug / pri nas ni poceni prenočišč /

priporočam pliskovico.youst hostel.term in kopalnice tam ni.z domačini se kaj dosti ne bo dalo klepetat, turizma na primorskem je že kar dosti, in kjer so mase tam debat z domačini skoraj ni.

na voljo je osebje hostla ki je odprt konec tedna.za 10 evrov.če je to odgovor na tvoje vprašanje sem vesel.

lord wales priporočana naslednje terme:
-topolšica
-dobrna

a to ni tvoje vprašanje

http://www.pliska.org

Zdravo,
najlepša hvala za odgovore.
V bistvu želim najti prenočišče v kakšnem večjem mestu ( Nova Gorica, Koper in druga obalna mesta), kjer bi se tud kaj dogajal za praznike. Vem, da prav poceni prenočišč ni. Ali obstaja vsaj kakšen penzion al kaj tazga.
Če pa že ne na primorskem, pa loh tud kje drugje v Sloveniji ali v sosednjih državah (bližnja mesta), razen Hrvaške.
Lep dan!

V Piranu je na Punti penzion Val,kjer je neke vrste hotel za mlade in mogoče tudi študentski dom KOROTAN na Bernardinu pod pomorsko šolo.Za tel.št. se pozanimaj v imeniku ali študentskem servisu Študentek piran.CIAO
N atrgu v Piranu se še kar dogaja za novo leto.

Kaj bi pa želela početi na Primorskem in si z družbo ali sama?

zakaj ravno primorska ?

medtemko vsa slovenska maldina drvi na vzhod ti na prinmorsko.in smo spet pri youst hostlih.resen popotnik se jih izogiba.poskusi z priatnimi sobami.

ker se držim načela da je služba služba in družba družba nobene reklame za moj kraj.

obrni se na lokalne tice in bo soba za 3 – 4 jurje na noč tvoja.z zajtrkom!
javna pratznovanja bodo na vsakem trgu , toda varnosti ti ne garntira nihče.
toliko !

V glavnem bi šla žurat (z družbo).
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close