Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice primorska – jutri izlet – ideje…

primorska – jutri izlet – ideje…

Živjo!

Evo, jutri se odpravljamo malo poduhat morski zrak, čeprav je napovedano tam slabše vreme…

Imate ideje za kakšen potep…kaj pogledati kje… je kakšen muzej zanimiv, so kje kakšni akvariji…poleg solin, kjer smo bili že neštetokrat…še kaj?

Hvala.

Dragi moji Primorska je že dva dni obup. Megla do polovice hiše, prihaja z morja iz Padske nižine pravijo. Na štajerskem pa čudovito vreme, tako da vam odsvetujem Obalo. Megla in vlaga. Mislim da burja ne bo potegnila, da bo to sčistila, zato vam svetujem oz, povem,da tu pa res ni prostor oz. vreme za izlet.Kaj češ tudi to se dogaja.Morskega zraka ne boste duhali, akvarij menda itak prenavljajo. Tako da pridejo v poštev samo zaprti bazeni, če vas pogled na zimsko megleno vreme ne gane.Na žalost je tako.lp

Akvarij imaš v Piranu. Pojdite do cerkve Sv.jurija nad Piranom in potem peš po potki ob morju do Fiese.

Akvarij prenavljajo in je 100% zaprt,vem,ker sem bila tri dni nazaj razočarana.

Ja TF to bi bil lahko lep izlet v čudovitem, pa magari z burjo ovitem času. Tako pa ne vem če se sploh vidi iz cerkvice morje, ker ne vem priznam kako je v Piranu. Ampak ne more biti boljše kot v kp, ker smo vsi ob istem morju.

Ja, sorry črni metulj, nisem ravno seznanjena z vremenom na Primorskem. Sem mislila, da je ob obali toplo in sončno, kot na našem koncu-hahaha.

TF, ja saj tudi mi ne moremo verjeti. Prijatelji iz okolice Mb se pa hvalijo kako je dan kot iz pravljice pa tam okrog 18 stopinj. No vidiš, pa smo za nekaj dobri tudi takole, ne. lp

Sem iz Kopra in tako je, kot pravi črni metulj. Tukaj je tako gosta megla, da ne vidim sosednjo stavbo, ki je oddaljena 50 metrov. Pa še zelo mrzlo je, ker sonce ne pride do tal. Sem bila zjutraj v Ljubljani in je bil lep sonček, pa toplo … tukaj je prav žalostno!

V Piranu je tudi pomorski muzej, pa muzej potapljaške opreme. Vreme je pa tako, kot so ti že prej povedale:)

Ja k nam pridite. Na ptujski grad mogoce, na sprehod ob kaksno jezero v slov. goricah ali pa se naprej do Radenc na kopanje.

Trenutno sije sonce, zunaj je cca. 19 stopinj, na nasi terasi, ki je v zavetrju pa kaze termometer celo 25°. Če vam ni tako dalec za voziti pa pojdite do Celja, v staro mestno jedro in na grad Laško. Na sprehod pa do Celjske koče ali na Šmartinsko jezero.

lep dan
iz soncne Štajerske

Na tej karti lahko kliknete na piko in vidite sliko okolja in vreme. Na morju-megla:-(

http://www.pro-vreme.net/index.php?id=12

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close