Primerna obleka za poroko
Živjo,
povabljena sem na poroko, sicer šele v poletnih mesecih pa vendar… želela bi samo mnenje o tej oblekci, našla sem jo na spletni strani ene od slovenskih šivilij in mi je precej všeč. Na poroki sem samo svatinja pravzaprav sorodnica ampak ne čisto bližnja torej sestrična po nevestini strani. Upam da povezava deluje 🙂 Če je pomemben moj opis… barva las je svetlo rjava, barva polti svetla, postava normalna…
Hvala za vaša mnenja!
P.s. Res je da sem to isto včeraj zvečer napisala na Starševski čvek pod eno staro temo, ma jz teme tam ne najdem… tako da se opravičujem vsem ,ki ste morebiti 2x odprli isto temo na tem in onem forumu.
Sem se danes peljala pogledat to oblekco, da vidim kako zgleda v realnosti in če mi sploh paše. No glede barve je tako da v resnici je precej bolj svetlo blago bi rekla vinsko rdeča kr lepa barva, mašnjica pod prsmi pa je hm kak bi opisala to rdečo najbolje jo opišem če rečem božično rdeča barva. Zelo lepa in mi precej paše – vsaj po mojem mnenju.
Ampak glede na to da je vinsko rdeča barva prevladujoče je verjetno vseeno pretemna a ne?
Hvala za vsa mnenja, ki ste jih že napisali in jih še boste napisali! 🙂
Ta naš ženin ne vem… pomoje mu bi lah naredli nevem kaj ampak on bo videl samo našo Sanjo… Da bi jima le trajalo to še dolgo bom rekla… 😀 Tako da za ženina da se bo kaj zmotu se ni za bat 😀 Sploh pa tud moja polovica ni švohna bi rekla 😀 Jaz se v obleki dobro počutim, mojemu se zdim seksi mislim da je to dobitna kombinacija 😉
Še enkrat hvala za mnenja, če najdem še kakšno oblekco vem, da se lahko obrnem za mnenje na vas dragi monovci in monovke 😀
Hvala! Lep čudovit večer vsem;*
Ta obleka je zelo lepa, sicer res malo pretemna za poroko, ampak vseeno. Problem bo kombiniranje pri čevljih in torbici in morebitnem nakitu. Namreč, obleka je takšne barve, da je zelo omejen izbor barv za te dodatke. Če boš izbrala enake odtenke kot so na obleki tudi za torbico in čevlje, bo sicer “pravilno”, ampak dolgočasno.
Ta obleka je zelo lepa, sicer res malo pretemna za poroko, ampak vseeno. Problem bo kombiniranje pri čevljih in torbici in morebitnem nakitu. Namreč, obleka je takšne barve, da je zelo omejen izbor barv za te dodatke. Če boš izbrala enake odtenke kot so na obleki tudi za torbico in čevlje, bo sicer “pravilno”, ampak dolgočasno.[/quote]To zna biti res, problem kombiniranja je tudi v tem, da so to močne (kromatične) barve, ki jih moraš kombinirati z isto močnimi barvami, ni sicer nujno da so temne, ampak svetle izpadejo kričeče. Sem pa sicer že videla v črno oblečene družice, kar naj bi pomenilo nesrečo…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pandora1, kaj to pomeni, da si malce “per partes”. Izraza se spomnim iz matematike, pravzaprav pri računanju integralov, ne vem pa kaj to pomeni v tvojem primeru?
Za avtorico teme pa: obleka za na poroko ni primerna, je pretemna.
Hvala hvala vsem za mnenja, se strinjam z vsakim posebaj! No da razčistimo glede nakita, mislim da kaj dosti tako ne potrebujem morda verižico in uhane, ki jih lahko najdem v tem odtenku brez da zgleda kričeče – vsaj po moje. Morda pa res malo preveč temno za moja leta. Čevlji mislim da lepi črni čevlji nelaksti bi čisto lepo šli poleg. Torbica pa iskreno povedano res nisem pomislila na njo. Barve se strinjam so temne, ampak kot sem omenila hvala bogu nisem družica ali karkoli podobnega da bi bile vseee oči oprte vame izključno. Hvaala bogu! Prav vesela sem da sem že zdaj začela pogledovati za obleko, ker mislim da so bila vsa vaša mnenja koristna in utemeljena zakaj ja in zakaj ne.
Hvala vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.