Primerjava krem za obraz
tella, oprosti ker sem neumna. Seveda vprašanje ni bilo, kaj je boljše za mojo kožo. Sprašujem, katera krema je na splošno boljša – glede na to, da sta obe naravni, me zanima, če je imela katera s katero od njih kake težave oz. je raje prešla na drugo, ki je pa potem bila boljša.
Spadaš seveda med zdraharce tega foruma, ki se vedno vtikajo v tisto, kar jih nič ne briga. Pa seveda – brez zamere!
Ciklamca, obe firmi sta odlični, obe imata eko certifikat. Sama uporabljam kremo za okoli oči Weledino, ker se mi zdi bolj hranilna, pa mila za telo tudi, kreme za telo in obraz pa od Hauschke. Aja Weleda ima tudi super šampone za lase in paste za zobe. Pa Weledina otroška in nosečniška linija sta enkratni,otroška je iz ognjiča, ne morem ju prehvalit!
Skratka malo potestiraj, drugače boš težko vedela.
Tudi jaz sem želela testerje od Hauschka pa jih res nimajo, oz. imajo 5 ml vzorčke, ki pa so plačljivi (dragi). Potem sem pa bila tako neumna, da sem kar vseeno kremo kupila, ko jih pa vsi tako hvalijo. 30 ml je bilo 19 Eurov, pa je čisto zanič. Smrdi ogabno po enih kao vrtnicah, kožo pa naredi čisto suho. Meni je zanič. Pa še cel kup kemikalij je na tubi napisanih, tako, da ni niti približno kaj naravnega. Krema je šla v smeti in od zdaj naprej ne padam več na te eko in bio in nevem kakšne vse sorte reči. Se bom raje še naprej držala preverjene kozmetike, po kateri se razlika res opazi, pa še lepo diši.
Kaj pa menite o kremah Nuxe, ki jih prodajajo v lekarnah. So kar drage, korektor proti gubam okrog oči 30ml je stal 35€ pa se mi ne zdi nič posebnega, krema s sadnimi kislinami, ki obljublja bleščeč naraven izgled pa se tako svaljka, da jo je za podnevi nemogoče uporabljati. Fluid za matiranje pa je za moje pojme čisto preveč masten. Mislim, da je uspeh te znamke bolj v dobri reklami kot v obljubljenih rezultatih.
Forum je zaprt za komentiranje.