Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primerjala svoje trpljenje in Jezusovo ter nehala verovati

Primerjala svoje trpljenje in Jezusovo ter nehala verovati

Majke mi, Đizs je bil en zakajenec iz Palestine, ki je resda mal trpel na koncu ko so ga križali.

Sam v primerjavi z mano je bil vrtičkar napram akademiku.

Skratka, nič od nič.

Če bi Jezus moral živet mojih 53 let trpljenja, bi se fental tudi brez Oljčne gore najkasneje pri 35.

Toliko o tem.

pa saj je obče znano da so moški psihološko šibkejši spol, fizična jim pa itak ne nuca, ker so lenobe, ki bi se samo luštno imel, ker oni pač niso hlapci in ženski že ne bodo pomagali… haha..

brrrr, kam je izginil pravi moški, boh si ga vediiiii…

Se pridružujem, tud mojega trpljenja ne bi zmogel. Nesel je samo en križ. Jaz težkih 5, pa še mi nalaga…

Poglejte si Kristusov pasijon od Mel Gibsona. Človeka mlatijo od začetka do konca filma. In to zaradi židov, ki so raje rešili zločinca kot božjega sina. Od takrat so izgnani iz Palestine.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne nehajo blatiti oseb, 08.08.2025 ob 21:47

Se pridružujem, tud mojega trpljenja ne bi zmogel. Nesel je samo en križ. Jaz težkih 5, pa še mi nalaga…

Amen, draga moja sotrpinka, Đizs bi že davno tega klonil pred najinimi preizkušnjami!

Pretrpela sem vsaj 10x več kot Jezus, 08.08.2025 ob 21:56

Amen, draga moja sotrpinka, Đizs bi že davno tega klonil pred najinimi preizkušnjami!

Se strinjam, ampak ne bove klonile, za vsakim padcem, bove vstale, srečno?

Jaz bi takoj zamenjala z njim.

Lepo se je zakajal, širil tedaj za tiste čase povsem nerazumljive nauke o bratski ljubezni, strpnosti, delanju dobrega do sočloveka in valda se ti nauki niso skladal s tedanjo doktrino cesarskega imperializma.

Zato je bil Đizs ena čudna bela vrana, ker je bil v svojem veselem zakajenem filingu par tisoč let pred tedanjo vladajočo elito.

Imel pa je za okus imperija prav nenormalno število učencev in privrženecev, zato so se Jezusa po hitrem postopku losali.

Vseeno sem mnenja da bi stokrat rajši preživela tisti njegov nekaj dnevni križev pot, mučenje, zasmehovanje ter nazadnje smrt na križu, kot pa prenašala svojih 53 let tako rekoč enega samega trpljenja.

Prepričana sem da ga Jezus ne bi zmogel.

Ne nehajo blatiti oseb, 08.08.2025 ob 22:02

Se strinjam, ampak ne bove klonile, za vsakim padcem, bove vstale, srečno?

Tako se govori, soborka! ✊???

Ne bova klonili, borili se bova še naprej!! Do konca!!

Srečno tudi tebi ?✌️??

My moon, 08.08.2025 ob 21:55

Poglejte si Kristusov pasijon od Mel Gibsona. Človeka mlatijo od začetka do konca filma. In to zaradi židov, ki so raje rešili zločinca kot božjega sina. Od takrat so izgnani iz Palestine.

Amen, @mymoon, odlično povedano!

Zartrose, 08.08.2025 ob 21:21

pa saj je obče znano da so moški psihološko šibkejši spol, fizična jim pa itak ne nuca, ker so lenobe, ki bi se samo luštno imel, ker oni pač niso hlapci in ženski že ne bodo pomagali… haha..

brrrr, kam je izginil pravi moški, boh si ga vediiiii…

Če bi bila ti kaj vredna kot se na veliko hvališ bi te že našel pravi moški.

Pošteno, 09.08.2025 ob 01:46

Če bi bila ti kaj vredna kot se na veliko hvališ bi te že našel pravi moški.

Hahaha POŠTENO? Ja in kaj pa bi bilo treba za to, da je ženska vredna za dobiti moškega?

To pa me res zanima.

Bodem ja kršćanka. Molila bom, s pepelom se posipala in kesala grehov. Največji greh je, da sem se rodila.

Pretrpela sem vsaj 10x več kot Jezus, 08.08.2025 ob 22:07

Jaz bi takoj zamenjala z njim.

Lepo se je zakajal, širil tedaj za tiste čase povsem nerazumljive nauke o bratski ljubezni, strpnosti, delanju dobrega do sočloveka in valda se ti nauki niso skladal s tedanjo doktrino cesarskega imperializma.

Zato je bil Đizs ena čudna bela vrana, ker je bil v svojem veselem zakajenem filingu par tisoč let pred tedanjo vladajočo elito.

Imel pa je za okus imperija prav nenormalno število učencev in privrženecev, zato so se Jezusa po hitrem postopku losali.

Vseeno sem mnenja da bi stokrat rajši preživela tisti njegov nekaj dnevni križev pot, mučenje, zasmehovanje ter nazadnje smrt na križu, kot pa prenašala svojih 53 let tako rekoč enega samega trpljenja.

Prepričana sem da ga Jezus ne bi zmogel.

To so kršćani ukradli od Judov tepko. Ti res ne gre zgodovina, še manj religija. Spiritualnost češ samo sanjati. če ti v sanjah pride si lahko srečen.

Obče znano je, da ima zartrose resne težave v buči.☝️?

…rec, avtorica, kaj je bilo/je v tvojem.lajfu trnovega?izlij dušo…

Ahmmm, 09.08.2025 ob 06:33

…rec, avtorica, kaj je bilo/je v tvojem.lajfu trnovega?izlij dušo…

Da sem wmse rodila. Živlenje je eno samo trplenje!

Povabi Jezusa v svoje življenje.

O, jokice stokice. Če bi bilo res hudo, bi kaj naredile v tej smeri. Ampak jokat je lažje, razumem. Evtanazija prihaja, bo zastonj. Nisem pa prepričan, da bo za psihičke. Na križ se daj pribit in počakaj nekaj ur ali dni. Odvisno od umetnosti križanja. Potem se boš počasi zadušila. Konec dober, vse dobro.

o budale jedne, kje pa se jaz ponujam? pa me še vedno najdejo in pecajo.. vi na monu mešate vaš domišljiski svet z realo drugega..

Duševno trpljenje napram fizičnemu? Ne vem kaj se dogaja z ljudstvom, ampak me skrbi, ker ljudje tako hitro obupujejo/te. Samomori, kot rešitev nekega stanja, so postali stalnica. Ljudje se več ne znamo soočati z lastno vrednostjo, vse vrednostimo skozi druge in njihove uspehe/življenja, ki na netu izgledajo kot sanjsko življenje! Ne znamo več biti sami s seboj!

Zakaj smo taki? Imamo res vseh dobrin preveč in premalo stika med seboj? Kdaj nam bo jasno, da smo socialna bitja, ki potrebujemo drug drugega, da zadovoljimo potrebe “duše”, da živali ne morejo dati tega, kar dobimo od sočloveka! Ljudje pogosto nimajo nikogar, na koga bi se obrnili in potem počasi obupujejo v svoje t.i. peklu!

In še nekaj, glede na komentarjev tu gor, če ne moreš pomagati, raje preskoči temo.

Avtorica, zgrešeno razmišljaš, vsakemu je njegov “pekel” najhujši, raje se osredotoči nase in na to, kako ta pekel pri sebi spremeniti!

Pretrpela sem vsaj 10x več kot Jezus, 08.08.2025 ob 21:13

Majke mi, Đizs je bil en zakajenec iz Palestine, ki je resda mal trpel na koncu ko so ga križali.

Sam v primerjavi z mano je bil vrtičkar napram akademiku.

Skratka, nič od nič.

Če bi Jezus moral živet mojih 53 let trpljenja, bi se fental tudi brez Oljčne gore najkasneje pri 35.

Toliko o tem.

In na koncu še vstane od mrtvih, kdo pa nam to garantira?

V Nebesih je tako luštno, da se noben noče vrnit.

Anonimno 10633, 09.08.2025 ob 09:30

In na koncu še vstane od mrtvih, kdo pa nam to garantira?

Jezus je umrl na gori Golgota, po naše lobanja! Kristjanka pa taka.

Današnja zabita fuknjena čreda že trpi peklenske muke, ker trgovine niso ob nedeljah odprte.

robi9, 09.08.2025 ob 09:50

Današnja zabita fuknjena čreda že trpi peklenske muke, ker trgovine niso ob nedeljah odprte.

Pa ti tudi trpiš neke peklenske muke, samo razlog imaš drug!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close