Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priložnost za samska dekleta!

Priložnost za samska dekleta!

Tisto, ful hud avtomobil — pa keri tepec bi to napisal.
Ali pa tisto, ne smeš biti v zelenem – jaz vse poletja hodim v zeleni barvi, še oči mam mal zelenkaste :)))

Al pa tisto 1000 € na mesec… da te ne bo kdo prijavil za delo na črno :)))

Največji kiks je pa pri plesanju… Moj tip bo moral znati plesati….

Popolnoma razumljivo mi je, da iščeš pod 34 let in predvsem mlajše. Jasno, ker iščeš vakum v glavi ali pa sponzorušo, ker ni bistveno razlike od kurbe. Ti ženske ne iščeš! Ti še veš ne, kaj je to ženska.

Kljub neizpodbitnem dejstvu da je post provokacija, ker ni objavljen v pravem mediju, niti ni napisan kot je treba.

Avtor bi mogoče na tak način lahko kupil dober računalnik, ali kaj drugega tehničnega, že z dobrim programerjem bi se mu zataknilo.

Kaj šele z žensko.

Butec nima niti pojma niti denarja niti namena. Razen provocirat. Ker če bi resno mislil in hkrati bil sposoben to tudi speljat, se zadeve ne bi lotil na tako butast način.

PS: samo moja dva centa, bolj zaradi lastnega veselja, kot da bi želel avtorja razsvetlit. Pa srečno!

Če je še aktualno me kontaktiraj na mucka12280@gmail.com

Izpolnjujem vse pogoje, ampak na to “delovno mesto” se ne bi nikoli prijavila. Zakaj? Ker lahko z naivneži zaslužim veliko več kot 1000 evrčkov na mesec. In kar je najpomembnejše – jaz določam pravila, jaz vodim igro in jaz izbiram “partnerje”.

Te sugardaddy zadeve so aktualne pri naivnih tam nekje do 20 let. Uporabljal sem podobno taktiko, le z govorom. Imel sem izgled, mišice, res top postavo……. (10 let nazaj) bil sem iznajdljiv, lažnivec in goljufivec, mogoče še vlomilec, če se naprej napisano šteje. Bejbam sem obljubljal Havaje, izpolnjeval sanje, po internetu brskal in si ogledoval oglase slamnatih hiš ob morju s pretvezo, da kupujem… To je bilo tudi to. Prevrtel sem jih okrog prstov še in še, še danes se smejiva z ženo(bila je “žrtev” mojih spletk)in sva se zaljubila.
Vozil sem jih v hišo generalnega direktorja, ker sem slučajno najdel izgubljene ključe a ko sem videl kdo jih pogreša, sem dal delat kopijo in vrnil ključe. Dobil sem še nagrado. Veliko je potoval in vedel sem, kdaj ga ne bo in kje ima kamero. V garaži je bil takrat pa 250000€ vreden avto (nikoli ga nisem vozil ker nisem imel ključev, sem ga pa rad pokazal vsem) za hišo bazen in ogromna terasa. Hišo sem čekiral 4 mesece preden sem povabil prvo. Igral sem bogatega tujca s polomljeno slovenščino in obljubljal 15000€ mesečne rente za družbo. Z vsako sem mogoče zapravil 5€ za najcenejši šampanjec, drago vino in žganje sem kradel. V 2 letih sem jih ovil vsaj 50, pa jih je bilo več in vse so bile nore name, še bolj pa na moj denar. Tisto soboto sem naredil žurko in povabil pol kmš-a bejb, zafrknil sem, ker je ena pustila tipa zaradi mene in on je izvedel nekako “kdo sem”. Prišla je policija….in prišla novica čez kak mesec, da pričakuje ena otroka in primoran sem bil povedati resnico, da sem revež, ki dela slabo plačano službo.

Bil sem sugardaddy z obljubami. Kaznovan nisem bil, ker direktor ni šel v tožbo. Sem pa izgubil službo in moral sem se preseliti v sobo skupaj z drugimi študenti. Sigurno katera to bere, se vam opravičujem iz srca, sam vsak mora malo zaživet svoje sanje pa tud če tako kot sem jih jaz.

Jaz pa nimam skor nič keša, sem pa garant mlajši pa lepši od tebe, pa porivam še dost mlajše punce od sebe, pa zato jim skor nič ne plačam. Eni smo porivači, drugi ste nakladači. Strašen si mi ti alfa samec, da moraš plačevat za kavs, nekaj tu ne špila. Ali izgled ni glih, ali pa tudi gobca ne znašp sukat, ali pa enostavno nakladaš.

Malo bi še rabila podatkov.
Zaposlena bi bila preko svojega s.p.? Koliko dopusta dobim? Živiva skupaj ali ločeno? Kdo krije moje stanovanjske stroške če živiva ločeno? Odprt “zakon” pride v poštev?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close