Priloge k prošnji za delo – diploma?
Jaz sem povsod pošiljala vse fotokopije, tudi potrdila raznih tečajev in usposabljanj.
Je pa odvisno od delodajalca, ali to rabi takoj, ali pa mu je celo odveč vsa ta solata. Če dobijo 800 prošenj, je najbrž bolje, da so brez prilog. Če pa gre za bolj specifično delo, na katero je manj prijav, pa po mojem priloge niso tako odveč.
preveč jim tud ni treba dat v naprej vedet, vsekakor pa tole pošiljanje raznih dokumentov, tud če so kopije nikol ne veš kje kdaj kej ponuca v svojo korist, pa magari poštar 😉
Ker sem službo začela iskati takoj, ko so mi omenili odpoved pogodbe, sem bila malo prezgodnja, saj so vsi želeli nekoga zaposliti čez noč, jaz pa sem še vedno zaposlena…
Npr. 15. decembra sem imela razgovor, rabili s 1.1. , osebo zbrali 20. decembra. Je bilo skoraj v vseh primerih tako in sem sama rekla, da žal še ne morem (čakam odpravnino!).
Prejšnji teden sem bila spet na štirih razgovorih in spet se je to ponovilo – a zdaj se mi že izteka odpovedni rok, tako da bom videla, kaj bo.
@reka kaj maš ful denarja da špehe okol pošiljaš? 😛
Ena stran kot dopis – ponudba za zaposlitev, kjer navedem, kje in kaj trenutno delam ter napišem nekaj o mojih osebnostnih lastnostih ter znanjih (odvisno od delovnega mesta, na katero se prijavljam).
Priložim življenjepis (narejen po vzorcu Europass) – 2 strani.
Priložim še diplomo in potrdilo o znanju angleščine.
To je vse.
Forum je zaprt za komentiranje.