Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Priloga k šunki v kruhovem testu

Priloga k šunki v kruhovem testu

Živijo,

za novoletno zabavico se dobimo z našimi prijatelji in zmenili smo se, da bomo šunko namazali z medom in zavili v kruhovo testo. Za prilogo bi seveda spet kaj posebnega, čeprav hrena ne bo manjkalo. Ker smo vsi pristaši krompirja, navijamo za krompir, a ker je mora biti silvestrska večerja res nekaj posebnega, bi se prilegla morda kakšna druga priloga. Morda ostanemo le pri kruhu in dodamo še kakšno drugo omako za zraven? Zelo bom vesela vseh predlogov.

Hvala in vse dobro v novem letu, Neja

poleg hrena-omaka ali samo nariban, bi sla tudi francoska solata,kaksna mesana solata,koromac v solati, tudi krompirjeva solata z nekaj kislimi kumaricami,kaprami…..lahko tudi pecena paprika… ali pa vsakega po malo. lp petra

Jaz bi zraven definitivno francosko solato. Ali kaj podobnega. Lahko narediš malce bolj lahko varianto, kjer se pol majoneze zamenja z jogurtom (vzami Ego ali LCA ki nista zelo kisla). Solata je osvežilna in ne pretežka. Če pa želite da je toplo – morda v pečici zapečen krompir, gratiniran z jajci, sirom in smetano. Ali pa krompirjevo musako z zelenjavo.

Uspešno večerjo želim!

lp tinca

O, punce, kako sta bili hitri. Hvala. Bom dala kar na glasovanje papriko, pa pečen krompir, francosko solato, koromač v solati, pa krompirjevo solato, me prav zanima, kaj bomo na koncu jedli, jaz bi najraje papriko.

Hvala še enkrat in lepe praznike, Neja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close