Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prilitili mihi ni zid

prilitili mihi ni zid

https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha-mazzini-ste-povsem-prepricani-o-lastni-nesmrtnosti-566195

Nekje na pol sem nehala brati. Je ko ena vaška babura, ki trača po selu.

Skratka vazič. Ko smo mi vsi bili solidarni in ostajali doma se je on klatil po Španiji ali tam nekje.

Fant, če že pišeš ne piši kot vaška babura.

Lepo je napisal. Dobro je ujel ravnotežje med obupom in optimizmom oziroma spodbudo. Kar tako naprej, Miha Mazzini. Mazzinijeve kolumne so edino, kar preberem na siolu, odkar je komando nad njim dobil Jančič.

Hja, kak leporečni miks je namiksal.. še celo pokojno Hayevo not zmeče, čeprav te knjige že lep čas niso bum na sceni..

Odgovor na objavo uporabnika
Dobro, 21.11.2021 ob 10:47

Lepo je napisal. Dobro je ujel ravnotežje med obupom in optimizmom oziroma spodbudo. Kar tako naprej, Miha Mazzini. Mazzinijeve kolumne so edino, kar preberem na siolu, odkar je komando nad njim dobil Jančič.

—V vsem tem internetnem hrupu še nisem bral naslednje izjave: “Strah me je in ne vem, kako naj se odločim. Komu naj zaupam?”—

Vsak, kdo si upa v današnjem času razdeljenih na vse ali nič, (na cepljene ali necepljene, na tabrihtbe in taneumne itd.) javno zapisati gornje besede je zame spoštovanja vreden osebek. No, zdaj se pa razpočite vsi, ki ste proti čemurkoli že, saj še sami ne veste proti čemu ste, samo to veste, ste proti.??

Odgovor na objavo uporabnika
Ima možgane in stil, 21.11.2021 ob 13:21

—V vsem tem internetnem hrupu še nisem bral naslednje izjave: “Strah me je in ne vem, kako naj se odločim. Komu naj zaupam?”—

Vsak, kdo si upa v današnjem času razdeljenih na vse ali nič, (na cepljene ali necepljene, na tabrihtbe in taneumne itd.) javno zapisati gornje besede je zame spoštovanja vreden osebek. No, zdaj se pa razpočite vsi, ki ste proti čemurkoli že, saj še sami ne veste proti čemu ste, samo to veste, ste proti.??

No, jaz sem že večkrat napisal, da ne vem komu verjet in zaupat.  Edino strah me ni, sem verjetno prebutast.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close