Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prikolica v kampu Straško (Pag)

Prikolica v kampu Straško (Pag)

Ali mogoče poznate koga, ki bi poleti za kakšen teden ali dva oddal prikolico v kampu Straško na Pagu? Ali pa kakšno agencijo ali kaj podobnega, ki se ukvarja s tem. Na internetu ne najdem nič uporabnega.

Hvala za pomoč in lp,
Katarina

Zdravo Katarina I. 🙂
Poznam familijo iz Koroške, ki ima v Strašku svojo prikolico in jo tudi oddaja. Lani avgusta oz. septembra sem bi tudi sam s familijo (3) v njej in moram reči, da je bilo kar cool. Zal sem bil zadnji v sezoni in je bilo vse skupi ze mal “zanemarjeno” ampak ni blo tko hudo. Prikolica je sicer ze kar precej v letih (cca. 85 letnik-ovalna Adria) ampak ce ne prezivis celega dopusta v njej te to sploh ne moti. V baldahinu (ta je skoraj nov) imas TV, veliko mizo z gasilskima klopema, ločeno kuhinjo z zmrzovalno skrinjo (?!) (hladilnik je žal le v prikolici in še ta je delal lani bolj slabo), zunaj pa je cca. 30m2 ograjenega prostora z dodatno mizo in stoli pod “arafatom”. Vse skupaj je stacionirano ob pizzeriji, 15m od obale in v sami senčki, tako, da ni vroče.
Lastniki so zelo prijazni in, ker smo bili zadnji gostje lani, so nam dali gratis še en teden, ampak zal mi sluzba tega ni dopuščala 🙂 Drugače pa so rekli, da bodo letos bolj pazljivi pri čistoči in, da bodo končno nabavli hladilnik namesto skrinje 🙂
Plačaš nekaj are in potem preostanek tik pred odhodom, kar prek banke (KLIK ali podobno), ključi pa te počakajo na recepciji. Ni skrbi, tam jih vsi poznajo, tako, da so resni.
Kot kaže (ravno iščem) sem njihovo številko nekam založil, ampak ti jo sporočim naknadno…
Pošlji mi svoj mail naslov na ales_erminio@yahoo.com, da vem kam ti poslati podatke.

by,

Ales

Super, hvala lepa! Moj mail pa je mojster_miha@yahoo.co.uk

Lp,
Katarina

Oj 🙂
Opravicujem se za daljsi zamik pri odgovoru, ampak vmes smo malce skocli na dopust :-))
Torej stevilka familije, ki renta prikolico v Strasku je 02/878-38-95.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close