Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prikolica s paušalom

Prikolica s paušalom

Ali mogoče kdo prodaja prikolico stacionirano na otoku Krk?
Starejši letnik, za 4-5 oseb, privat kamp (ne Bor)….
lp

jaz prodam prikolico z vso opremo, stacionirana v boru, nimam pa letos več pavšala 031 345 409

Kar nekaj se jih je v začetku avgusta prodajalo v kampu Škrila Stara Baška (lastniki večinoma Slovenci). Vendar žal trenutno tudi jaz ne vem, kako bi dobila dodatne informacije. Probaj vprašat prav za ta dotični kamp in se bo mogoče javilo več oseb.

lp

Mi jo bomo prodali…v kampu Pila..Punat..

Moj mail je nana250@gmail.com

Mi tudi kupujemo počitniško prikolico v kampu kjer jo čez zimo ni potrebno odstraniti.Najraje bi šli na Krk(Njivice ali Šilo).Če kdo prodaja prosim če se mi javi.

L.P.

tudi mi kupujemo prikolico (pribl. letnik 2001 naprej) na pavšalu. V poštev pride Istra (najraje Sirena, Lanterna, Valkanela, Orsera). Je pa pogoj, da je prikolica ob morju in, da je v senci. Če ima kdo kaj, naj mi piše na ZS.

Prodam, kamp Pila Punat. kontakt teleinfobar@siol.net

pozdravljeni smo 4 clanska druzina in zaradi bolezni hcerk bi morali preziveti cimvec na morju a kjer sva oba z mozem brezposelna si morja ne moreva privosciti zato kupujeva pocitnisko prikolico na obroke samo da ni predraga in pavsal bi odplacevala na obroke ce gdo ve za kaj takega da bi prikolico prodal na obroke in lahko ostane v kampu bomo mi prevzeli pavsal pr5osim za odgovor cerar.patricija0@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close