Najdi forum

prikolica KRK

Tbb, če slučajno ne bi videla v stari temi, sprašujem tudi tukaj – res lahko v kampu Njivice napišeš 8 oseb na pavšal? Ali pa če kdo drug ve? In kako je v tem kampu? Se najde še kak prostor za imet tam prikolico? Hvala za informacije (iz prve roke;))

Ja, podatek drži (glede 8 oseb). Glede prostora mislim, da se še da dobit. Je pa najboljše, da se zapeljete tja za prvomajske praznike in povprašate na recepciji. Obrnite se na vodjo kampa ga. Milena. Cena je pa še vedno ugodna napram nekaterim drugim kampom. Letni pavšal stane 12.000 HRK.

Lp

Helena, naj hvala! In kako je drugače v tem kampu, ste pavšalisti tudi vi? Dobre in slabe strani, če so 😉 Lepo prosim, itak bomo šli tja pogledat v živo, samo vseeno bi prej radi čimveč informacij.

Ja, mi smo pavšalisti tam že 12 let in smo zelo zadovoljni. Ponoči je dokaj mirno, razen kaka feštica znotraj kampa sem in tja. Je pa kamp za avtomobile zaprt od 23h do 5h, kar pomeni, da ni kakšnega divjanja z avtomobili.
Kakšne noblese v kampu ni, drugače pa je kar lepo in čisto. Kar se plaže tiče je pa vsakega malo od prodnate (otroška) do betonske in skalce. Je pa voda vedno zelo čista. Trgovina v kampu je zelo slaba in draga, kar jaz štejem za velik minus. Vendar mi hodimo v mesto v pekarno, pa je ravno en lep sprehod zjutraj ob obali cca. 10 min v eno smer. Zvečer pa tipična promenada po eni glavni uličici ob obali. Diskoteke ni so pa luštni lokalčki z dobro kavo ob obali.

Če te še kaj zanima kar vprašaj.

Hvala, Helena, res si prijazna. Za kamp sem res slišala do zdaj le pohvale, tako da je vsekakor v planu, da ga obiščemo in si pogledamo sliko v živo. Pomembno mi je, da je čisto (tako kamp kot morje) in ne drago, kar lahko rečem za Istro (če kdo meni drugače, naj le pove). SO tudi otroci zadovoljni s kampom? Hvala res za vse informacije.

Pri nas zelo. Imam 9 let in 2 leti stara frocka. Res, da je za zalivček s kamenčki bolj mali ampak otroka zares uživata.

Smo bili lani na obisku, pa so bili ježi čist do obale. Pa meni, ki sem pavšalist drugje, so bile sanitarije švoh. Drugače sem slišala še, da se kar krade, sploh preden prideš do dol, ker so prikolice na parceli stacionirane, no pri naših prijateljih sta šla dva ležalnika iz kompleta, pa še vlomljeno je bilo v prikolico 2x. Poznam pa še ene prijatelje, ki pa vsako leto hodijo tja samo kampirat za tri tedne in so navdušeni.

Zdravo, V glavnem si dobila informacijo kako in kaj. Kaj naj rečem prednosti kempa so to da je kemp miren in da je res veliko Slovencev sanitariji so sicer čisti vendar veliko premalo. Plaže v kempu skoraj ni (vendar pavšalistom plaža ne pomeni veliko ker imajo skoraj vsi čolne s katerimi se odpeljejo kam drugam ali pa ležijo pred prikolico in se hodijo v morje samo kopat), prednost je tudi ker je mesto čisto blizu ker je kar nekaj lokalov, slaščičarjev, pekarna…skratka avto počiva ker vse lahko opraviš peš ali s kolesom. Kar se tiče pa frej placa je pa tako tako. Ponavadi se to sprašuje jeseni ker imajo pregled kdo bo drugo leto še ostal kdo ne. Drugače pa jo bomo dali mi letos v prodajo (prikolico s parcelo) in če imate interes se lahko zmenimo.
Kar se lokacije tiče imamo dobro pozicijo (zadnji v ulici kar pomeni cca 2x večja parcela od ostalih) vozna prikolica, voda na parceli, senca, super sosedje,skratka zadeva je zanimiva. Mi smo že 8 leto tu in je morda čas da odrinemo še kam drugam. Je pa res da je povšal glede na ostale kempe ugoden.

Pa še nekaj za otroke je tudi super ker imajo od tenisa, od možnosti izposoje vodnih zadev od asfalta v kempu se pravi možnost rolanja…. skratka najsibodo majhni ali veliki imajo veliko možnosti za zabavo. (Mi smo ravno zaradi otrok prišli v ta kemp).
Se pa morate zavedati, da če boste prišli pred 1. majem dol bo kemp zgledal zelooo pusto in nikakvo. Ker šele po 1 maju ko pridejo ljudje kemp zaživi. Vsi počistimo parcele, razobesimo mreže, senčnike…skratka slika je popolnoma druga.

IzaBela, kje pa ste vi pavšalisti? Mi je vsekakor pomembna tudi čistost (tako kampa kot morja), zato so še toliko bolj dobrodošle informacije iz prve roke.
Tbb, hvala za informacije, bomo vsekakor najprej preverili v živo kamp, pa če se nam bo še dopadel, se vsekakor oglasim:) verjamem, da imate super zrihtano;)

Mi smo v Istri. Drugače je tudi glede plaže res tako, da tam kjer je, je gužva na kubik, zato je skoraj nujen čoln, potem je pa uživancija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close