Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija priklop na internet preko analogne linije

priklop na internet preko analogne linije

Prosil bi, če mi lahko kdo razloži kako se lahko priklopim na internet preko analogne linije od telefona. Notranji modem v računalniku in kabel imam. Rad bi se priklopil preko volje.net. A še obstaja možnost, da se lahko priklopiš preko volje.net in tako ni treba plačevati naročnine ampak samo impulze. In kako je s priklopom preko volje. Kakšna je klicna številka in geslo. In ali morda obstajajo tudi drugi ponudniki, ki omogočajo da se preko njih priklopiš na internet in ni treba plačevati naročnine ampak samo impulze, in če obstajajo kako se preko njih lahko povežem na net.

L. P.

Recimo eden od ponudnikov je tudi butn.net, kjer za povezavo ne potrebuješ nobenega uporabniškega mesta ali gesla , vse pustiš prazno številka pa je 088832360, cena

Telefonske impulze v minutnem intervalu vam obračuna Telekom Slovenije med 7:00 in 19:00 po ceni 3,24 SIT (z DDV) oziroma med 19:00 in 7:00 po ceni 1,80 SIT (z DDV).

laho tud volja s tem da se boš moral najprej registrirat, cena je enaka Številka za dostop
0888 32480

Pomoč Uporabnikom
01 5875 888

lp

P.S.: še prej pa seveda na svojem mlinčku nastavi klicno povezavo!!!

ŠE KAJ?

Oups sem narobe napisal uporabniškega mesta mislil sem uporabiškega imena, 🙁

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

uh Pero no kaj si me popravil ali kaj?

Kaj misliš s tem?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

mislil sem da mu ni potrebno dajati linka gor ker je itak vse opisano, sicer se mora pa najprej priklopit in šele nato osurfat na link :)))

pa brez zamere Pero (ti si v redu ded!!!)

lp

Če je lahko postavil vprašanje na forumu,ima dostop do neta,ne?Možno je,da ima doma dostop preko kabla,pa hoče še klicnega za prenosnik.Vsi pa tudi nimajo toliko znanja,da bi jim številka ponudnika lahko pomagala vzpostaviti dostop in imajo rajši avtomatsko konfiguracijo na linku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close