Prikaz kaj naredi konopljino olje moškemu s parkinsonovo boleznijo
darwindarko, 23.07.2024 ob 18:06
Politični odločevalci brez znanj, pohabljajo narod in ga držijo v trpljenju dolga leta. Kar pomeni, da nas imajo politične in z njo povezane srenje za talce leta na leta našega življenja.
Video je že dolgo viralen, saj prikazuje izredno izboljšanje stanja v nekaj minutah:
Kaj pa če je zrežirano?
darwindarko, 23.07.2024 ob 18:28
Video je že dolgo na spletu in že zdavnaj preverjen, da se ne gre za prevaro.
Sram vas je lahko, da ob takšni objavi takoj pristopite troli in gnusneži, da naj bi se šlo za prevaro. Ko pa dejansko prevare objavljajo nekateri ste pa tiho kot riti presneta gnusoba.
Če pa so debili fuknjeni, ponosni člani zabite retardirane črede.
Takšno je dejstvo in tega ni možno spremeniti.
Posnetek je iz dokumentarca, ki je že preko 7 let star.
Ker je bil video viralen je seveda takoj dobil napade, da se gre za prevaro. Tudi tukaj ni drugače, pa čeprav ogromno izkušenj in raziskav kaže, da je konoplja lahko zdravilna.
Tudi podkupljena stroka konopljo prodaja, kot zdravilno rastlino v mnogih državah.
Če pa ljudje to isto konopljo vzgajajo sami pa se jih označuje za kriminalce.
V bistvu ljudje, ki poznamo konopljo in smo bili priče pričanju resničnim ljudem in njihovim izkustvom, kot tudi svojim, da ima dobre posledice za ljudi potem, tudi, če bi se šlo v nekem videu za prevaro to ne bi spremenilo našega vedenja o njej.
Sicer pa kaj se troli sekirate, saj ste dobili cepivo in ste po vaše ok, čeprav zdaj mnogi iščete načine, kako popraviti zdravje, ki vam ga je cepivo načelo.
crazyfrog, 23.07.2024 ob 18:40
A res, ker js sm ta video že vidla in pool posnetke strica, ki naj sploh ne bi bil bolan? Pa kolega je ata zdravu s tem in žal ni šlo nič na boljše? Celo študijo so meli kero vrsto, da bi blo ustrezno olje..
Kaj pa robi spet čivka? Debil si enkrat kontriral konoplji kot taki sj je zihr še tema kje.
Moški iz videa je že pokojni, če te zanima.
Bil je upokojeni policist, kapetan. Umrl v 71 letu starosti.
Znan je tudi po kot rečejo zgodovinskem kolesarjenju po južni Dakoti.
Njegovo sporočilo, naj nikoli ne odneha in najde koristi vadbe in medicinske konoplje za bolnike s Parkinsonovo boleznijo, je bilo značilnost in sprožilo globalni pogovor o zdravljenju.
Žvauca, imas prav. Za parkinsobo res ni, ker tam se mozgani dobesedno razkrajajo in jih živ bog ne obnovi. Za ribe lovit je pa dobra. Jaz imam zdaj moko iz te industrijske konoplje. Počakaj da legalizirajo uno s thc. Tisti morski psi, ko so v Braziliji pod vplivom kokaina bodo nula proti tem mojim ribam na savi.☝️?
modrivrag, 23.07.2024 ob 18:50
Žvauca, imas prav. Za parkinsobo res ni, ker tam se mozgani dobesedno razkrajajo in jih živ bog ne obnovi. Za ribe lovit je pa dobra. Jaz imam zdaj moko iz te industrijske konoplje. Počakaj da legalizirajo uno s thc. Tisti morski psi, ko so v Braziliji pod vplivom kokaina bodo nula proti tem mojim ribam na savi.☝️?
Vrag js nism nič trdila, sam sumim vedno, kaj je v ozadju. Sploh pa me je darwin danes učil o TELE viziji, zdaj mi pa ni jasno kdaj smo teleta kdaj ne. Ta dokumentarec očitno šteje. Zato sm postavla vprašanje.
crazyfrog, 23.07.2024 ob 18:51
Kako mu je že blo ime?
Ja lej moja teta bi si tut naj raka na dojki s tem pohendlala.. saj ne rečem. Vse je možno. Moj si je brazgotino, ki naj bi bla vidna for life na obrazu po mnenju stroke, mazal s smolo-to je blo pa učinkovito k radirka. Nobenih sledi.
Larry
modrivrag, 23.07.2024 ob 18:58
Brazgotine po operacijo ce mažes z b pantenom tudi ni nobene sledi. Pa še bistveno ceneje je. Parkinsonova ni šans, saj gre za razkroj možganov. Rak, ni šans. Če se je pozdravil, bi se tudi brez smole.
Ko si omenilo debilno razkroj možganov se zdi da je pri tebi “parkinson” potem že prišel do kraja saj nima več kaj razkrojiti.
Neverjetno naivno je, da nekateri verjamejo, da konoplja zdravi raka. Ga ne. Pika.
Poznam pa ničkoliko ljudi, ki so se zdravili za rakom in tekom kemoterapij trpeli zaradi groznih slabosti in pomanjkanjem apetita (ki je ključen pri okrevanju), ki pravijo, da jih je ob tem reševala ravno konoplja.
Tudi onkologi se strinjajo, da je pri nekaterih učinkovita kot podpora, nikakor pa ne kot primarno zdravilo.
Nič čudnega, da so ljudje na koncu razočarani, če nimajo niti pravih pričakovanj, saj se večini ne da kaj prida poglabljati v te zadeve. Frend je rekel, da je kul, potem pa že drži. Ja, ne, no.
Senza736, 23.07.2024 ob 19:16
Neverjetno naivno je, da nekateri verjamejo, da konoplja zdravi raka. Ga ne. Pika.
Poznam pa ničkoliko ljudi, ki so se zdravili za rakom in tekom kemoterapij trpeli zaradi groznih slabosti in pomanjkanjem apetita (ki je ključen pri okrevanju), ki pravijo, da jih je ob tem reševala ravno konoplja.
Tudi onkologi se strinjajo, da je pri nekaterih učinkovita kot podpora, nikakor pa ne kot primarno zdravilo.
Nič čudnega, da so ljudje na koncu razočarani, če nimajo niti pravih pričakovanj, saj se večini ne da kaj prida poglabljati v te zadeve. Frend je rekel, da je kul, potem pa že drži. Ja, ne, no.
No saj kombinacija obojega kvečjemu..
Konoplja je zakon, poznam sam primere tako s kožo, kot s parkinsonom, v bistvu deluje kot antispazmatik- torej proti krčem- krčevitim tresljajem rok, ali celega telesa, odvisno katero vse tkivo je zajeto- definitivno ni zaigran prizor., ker sem takšne primere videl na lastne oči. Nekaterim tu gor gre pa itak na živce vse kar ni uradna medicina, pa delate škodo sami sebi.
Forum je zaprt za komentiranje.