Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijazna ginekologinja

prijazna ginekologinja

Punce, nujno rabim kakšen predlog za dobro in prijazno ginekologinjo. Mora pa biti ženska (za kolegico sprašujem in noče moškega). Raje bi tako s koncesijo.

Vnaprej hvala!!!!

Kje ?

V Ljubljani.

DR.BRANKA COLJA LOVŠIN – BEŽIGRAD

Dr. COlja Lovšin, Plava laguna, Bežigrad.

dr, COLJA- LOVŠIN- Bežigrad

je samoplačniška?

ja.. sem danes klicala, pa je rekla med. sestra, da že 3 leta jemlje le samoplačniško… a ni čudno, da je preveč pacientk, ko pa rečeš, da bi plačala, kar naenkrat je še dovolj mest?

pozna katera še kakšno v redu gin.?

Lej, dr. Colja je res full dobra ginekologinja. Moja mami hodi k njej pa ji ni treba nč plačat, ampak ker ma ona že tolk pacientk, jih ne sprejema več, ampak tistim, ki hočjo k njej na pregled omogoči to na ta način, da si samoplačnik.
Ker sem tud jst hotla k njej, mi je rekla naj vsake tolk časa pokličem in vprašam, če me lahko sprejme, sam kadarkoli pokličem je prenatrpana.

Kolegica naj kliče in vpraša, mogoče jo bo pa sprejela zdej ko je jesen.

Ena zelo prijazna je tut na Fužinah v ZD.

Jaoo….mislm da je Fink al neki tazga.

Mojcaca,

žal v zdravstvu obstajajo kvote, ki jih dobri zdravniki porabijo prej kot slabi. Ko zdravnik svoje kvote porabi, lahko sprejema paciente le še samoplačniško – beri: če zdravnik sprejme novega pacienta po tem, ko je svojo kvoto porabil, zanj ne bo dobil od države nobenega denarja. Zato je razumljivo, da mora pacient sam plačati storitve.

Pa še to: kvote se običajno ne pokrivajo z zmogljivostmi, kar pomeni, da je zdravnik fizično sposoben pregledati veliko več pacientov kot mu to omogoča državna blagajna.

Ok Saša, hvala za razlago.

V Leonišču na Šlajmerjevi zraven porodnišnice so ful dobri in prijazni ginekologi. Sama hodim k dr. Štolfi in sem z njo 100% zadovoljna. Zelo prijazna in simpatična oseba, vedno se da z njo lepo pogovorit, skratka ne bi je zamenjala za nič na svetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close