Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prijava začasnega prebivališča

prijava začasnega prebivališča

Razmišljam o tem, da bi si začasno prebivališče registriral na vikendu, ki je v drugi občini. Ali me to v čem obvezuje, kam hodi pošta in ali je to začasno prebivališče razvidno iz dokumentov (potni list, osebna izkaznica..)?

V vlogi za zacasno prebivalisce izberes kam naj prihaja posta. Ali na stalni ali zacasni naslov. Jaz sem tudi danes uredil zacasno bivanje. Upravna enota potrebovala en dan za obdelavo.

začasno prebivališče se registrira za 1 leto z možnostjo podaljšanja
v nobenem dokumentu ni zavedeno in nobenega dokumenta ni potrebno spreminjat.

Odlocbo si sprintas.
Zacasno prebivalisce velja za 2 leti.

Ja, malo jutri, odločbe ni, prijavlja pa se DO dveh let.

Vceraj sem dal elektronsko vlogo na ue.
Danes sem dobil odlok o zacasnem bivanju.
Velja do 1.4.2022

Dejansko je ue potrebovala manj kot 24 ur za izdajo odlocbe.

Na obali predvidevam:( A to je nujno opravilo? A ne delajo upravne enote samo nujnih opravil??

Velja.pa lahko je nujno,sploh,če ti je potekla in jo moraš podaljšati.

To ni nujno, ker trenutno nobeni roki ne tečejo, zato ni treba menjati vozniških, primetnih, potnih, BDP-jev in podobno. JE pa res, da vas velika večina pač tudi pri teh naslovih kalkulira, sedaj ste se pa pač zakalkulirali.

če nisi lastnik objekta, kaj ti mora najemodajalec dati, da smeš prijaviti naslov?

je lahko neoverjeno dovoljenje, ali mora biti overjeno?

našla sama. ni treba

V katerem primeru se rabi začasno bivališče (prijavo) ? Če hodiš na vikend? Nekje sem zasledila, da to rabiš le v primeru, če si 90 dni (ali več) na začasnem naslovu. Kako je s tem?

Na katero ue si dal. Ljubljana, kakšen manjši kraj / tam občine ne delajo te dni? /.

Na katero ue si dal. Ljubljana, kakšen manjši kraj / tam občine ne delajo te dni? /.
[/quote]
občine s tem nimajo nič.

Na Ue delamo.
Mi ko se hodimo na siht, smo Glih tak, ko tisti muzikanti na Titaniku – spilamo do konca.

Nehajte si prijavljat začasna bivališča z namenom kršenja ukrepa zapuščanja občine bivanja. Ker s tem škodujete nam vsem, ker bo vlada še zaostrila ukrepe, če boste spet invazirali obalo!!!

Po zakonu lahko prijaviš začasno bivališče. Tudi ti.
Škodoželjnost in nevoščljivost najbolj škodi škodoželjnim in nevoščljivcem.
Ti vsak dan napišeš nekaj takih postov z namenom škodoželnjosti.
Za vsako rit raste palica.

Po zakonu lahko prijaviš začasno bivališče. Tudi ti.
Škodoželjnost in nevoščljivost najbolj škodi škodoželjnim in nevoščljivcem.
Ti vsak dan napišeš nekaj takih postov z namenom škodoželnjosti.
Za vsako rit raste palica.
[/quote]

Enako ti pravim jaz: za vsako rit raste palica, tudi za riti tistih, ki hodijo naokoli in širijo virus kljub ukrepom. Je bilo rečeno, naj bomo doma.

Zanima me ali ima kdo od vas stalno prebivališče v Slo in začasno v Hr.

Kako je z tem in kako je za prijavo za turistično takso potem?

Hvala za odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close