Prijava za delo plus CV – ima kdo?
… in bi bil pripravljen poslati? Vem, da boste rekli, da je tega na internetu fulll ampak jaz ful iščem in bi rada nekaj konkretnega. Zanima me predvsem, kako naj izgleda CV…IN prijava na razpis… ima kakšno specifično obliko?
Če je kdo pripravljen pomagati, bi bila zelo hvaležna.
V upanju na vašo pomoč, se vnaprej zahvaljujem.
Lep dan!
socialka no 1
Prijava za delo – kaj pričakujejo od mene?
25.01.11 09:39
Če piše pri objavi delovnega mesta, da je treba poslati prijavo za zaposlitev in življenjepis, pošlješ oboje. Če piše samo prijavo, ali je tu mišljeno, da v prijavo napišeš še življenjepis ali pošlješ samo prijavo brez podatkov o življenjepisu? V klubu iskalcev zaposlitve nam tega niso povedali.:((
Odgovori • Citiraj sporočilo • Povej še drugim: Facebook Twitter Myspace Google Yahoo
Bolje ti je
Re: Prijava za delo – kaj pričakujejo od mene?
25.01.11 09:41
ostati na socialki!
Glej, jaz imam tega cel kup (svojih). Ampak kaj ti bodo moji podatki z mojimi opisi izkušenj? Vsako delo je specifično in nanj se prijavljaš TI!
Za CV uporabi Europass življenjepis (vtipkaj v google, tam imaš vsa podrobna navodila kako izpolniš- lahko kar direktno vtipkaš svoje podatke v obrazec in sprintaš).
Spremno pismo pa pač napišeš glede na svoje lastnosti in delovno mesto, ki te zanima. Teh primerov pa je na netu res ogromno.
http://www.ra-sinergija.si/cvzu/egradiva/iskanje_zaposlitve/35_ivljenjepis_cv.html
pa google – oblika CV–se marsikaj najde
Kdor ne zna napisati enostavne vloge in življenjepisa, ni sposoben opravlajti nobenega pametnega dela, razen mogoče čiščenja. Saj bo v službi najbrž tudi kdaj treba kaj napisati, sestaviti, itd. Kdo ti bo pa tam to pisal? Kako ste lahko tako nesposobni? Pa še z googlom si ne znate pomagat? Tudi v vsaki službi se ga zelo veliko rabi, no ja, razen če delaš kaka enostavna fizična dela, potem si pa lahko nepismena.
Zihr bo tak prej dobil službo od tistega, ki zna vse napisat in poiskat sam. Včasih se udeležim kakšne masovne zadeve na Zavodu in kar ne morem verjet, kako razštelan folk hodi po svetu. Ne poznajo osnovnih stvari, ki bi jih od odrasle osebe pričakoval in tudi navodil, ki jih tisti trenutek dobijo, ne znajo upoštevat.
Forum je zaprt za komentiranje.