Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija prijava v program/ sistem

prijava v program/ sistem

Na pomoč!

Očitno sem nekaj nevede preuredila na laptopu in mi javlja, ko zaženem računalnika, da moram odtipkati geslo za prijavo v program Windows – ne javlja mi več tistega okenčka “uporabnik”, geslo pa je isto. Kje to poravim?

Pa še tole je začel javljati, da baterija ni prava in da je ne more napolniti?!?!

Pojma nimam zakaj, pa še moj računalnik ni :/

Najlepša hvala za kakršnokoli pomoč, LP

In še tole:

Ko ga zbudim iz standby-a mi napiše “Računalnik je zaseden in zaklenjen. Ta računalnik lahko odklene sam x ali skrbnik.” Geslo pa ne prime več. Joj, kaj naj naredim?! Pojma nimam kako je prišlo do tega 🙁 Prooosim za pomoč

Lahko poveš katere Windowse imaš? Si mogoče meni start spremenila na klasičen izgled? Skrbnik bi lahko bil “administrator” ali ti s svojim uporabniškim imenom.

Malo več informacij bi zelo pripomoglo k rešitvi problema.

Hvala, sem že zrihtala….fora je bla, ker sm potegnila en program z neta in mi je zraven vklopilo še CSNW in nisem mogla spremenit nastavitev za uporabniške račune. To zdaj dela, samo ni šlo drugače, kot da ga povrnem v prejšnje stanje. Baterija pa še zdaj štrajka 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close