Najdi forum

Prijava na forum

Zakaj mi ne sprejme prijave na forum? Vedno, ko želim kaj napisati ali odgovoriti mi napiše:

Ime, ki ste ga izbrali, je že v uporabi drugega uporabnika. Če ste ta uporabnik vi, se prijavite.
To me že pošteno živcira zato prosim za pomoč.

LP!

V piškotku so ti ostali podatki od zadnje prijave in ker je kinvez registriran uporabnik se moraš za vnos postov pod tem uporabnikom najprej prijaviti.

In se potem kar naprej prijavljati dokler končno ne uspe in mi dovoli poslati vprašanje ali odgovor. To se zgodi tudi po 10x. Kaj naj storim.

Ne, prijaviš se vedno prvič ko prideš na forum in tvoja prijava potem velja, dokler ne zapreš brskalnika.

Potem pa seveda jovo na novo.

To je pač zaščita zate kot registriranega uporabnik, da ne bi nekdo drug pisal traparije pod nickom kinvez.
Če se ne želiš vsakič prijavljati, pa pod Vaše ime: vtipkaj npr kinvez123 pa bo šlo.

Ne razumeš kaj ti hočem povedati. Vsakim, ko pridem na forum se prijavim.
Najdem zanimivo temo v katero se želim vključiti, napišem sporočilo, pritisnem tipko pošlji in potem mi napiše:

“Ime, ki ste ga izbrali, je že v uporabi drugega uporabnika. Če ste ta uporabnik vi, se prijavite.”

In tako 10x ali več dokler nekdo ne popusti.

Ja res nisem razumel 🙂

Če je temu tako, potem poskusi :

1. pobrisati piškotke, internet začasne datoteke in internet zgodovino
2. drugi internet brkljalnik
3. zastaviti vprašanje tulele

zanima me će kdo ve kdo je zavetnik alena in kdaj goduje

Čokoladka54… če tega zavetnika ni v mapi Windows (C)/Programske datoteke(x86)…potem ne vem kje bi bil.

Je pa še ena možnost: FALILA SI FORUM 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close