Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prijava na drug računalnik!

Prijava na drug računalnik!

Bi mi prosim kdo lahko povedal, kako se priključim na tuj računalnik. Prijateljica me nekaj rabi pa mi ko se zelim priključiti na njen pc napiše da geslo oz. uporabniško ime ni pravilno………mogoče kdo ve zakaj……katero cifro je treba vpisat???
še to ima pa telesat, jaz pa prftek!
Lp Tanja

windowsi?? – keri??

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

WIN XP!

Lepo se začne connectat, toda ko preverja uporabniško ime in geslo napiše, da ni pravilno. Je kje še kakšna fora, zakaj ne dela, saj ima kolegica točno tisto geslo in userja.
Hvala

Tanja, da prosim napiši malo bolj jasno, kaj sploh želiš.

Preko neta dostopati do računalnika od kolegice?

Ja želim pomagati prijateljici pri inštalaciji zvočne kartice. Vem, da se to da….na ta način, da jaz vidim njen ekran in lahko tako pomagam….
Vem, da se to zalaufa v win xp-ju na ta način
start/vsi programi/pripomočki/Communications/Povezava z oddaljenim računalnikom…….
vse lepo in prav……vtipkam ip, uporabniško ime in geslo, toda mi javi, da geslo oz. uporabniško ime (ne vem, kaj od tega je narobe) in da naj znova probam z geslom oz. upro.imenom…..
sem probala ze parkrat pa ne vem, ker ima telesat ali je treba na njenem računalniku prej kej nastavt (firewall je odstranila, pa tudi potrdila, da se lahko poveže nekdo drug na njen računalnik)
drugega pa ne vem, kaj bi še lahko…….katero uporabniško ime in geslo moraš uporabiti??
hvala in lepo pozdrav
Tanja

Ali obstaja mogoče kak drug program (vem, da je eden včasih bil), da si se lahko povezal, če je tudi drug imel ta program zalaufan, samo ne vem, kako se mu je reklo…..ima mogoče kdo še kako drugo idejo??
Hvala

Ja samo ona mora potrditi, da se lahko ta uporabnik poveže z njenim računalnikom.
Če prav vem je po defaultu samo administrator. Poizkusi – pa brez gesla..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kako pa ona potrdi???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close