Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijatelstvo

prijatelstvo

Enkrat je že bila načeta taka tema ampak me vseeno zanimajo vaša mnenja….kot vse si želimo prijatelstva tistega pravega odkritega ko greš na kavico po nakupih…imela sem nekaj takih prijatelic a se je izkazalo da to niso..zanima pa me kje naj najdem tako kolegico….da bi šle kam ven pa na kavico…hodim na aerobiko ampak ne morm kr rečt…al greš na kavo?

Katya, ko bom sama ugotovila, ti bom sporočila 😉 Tudi sama sem imela nekaj kolegic, ki sem mislila, da so prijateljice, ne tiste prav ta prave, ampak tako… malo več kot kolegice. In vsakič je prišlo nekaj vmes in smo se nehale dobivati.
Enkrat sem se družila z eno, prebili sva veliko časa skupaj in tudi marsikaj sem ji zaupala, potem je začela hoditi z enim tipom in mene je dobesedno odjebala. Razumela bi, če bi se videle vsaj enkrat, dvakrat na teden, ampak tudi ko sem jo poklicala, je rekla, da nima časa niti za kratek pogovor, ker je njen v bližini. Pač sem videla koliko je ura in sem ji nehala “težiti”.
Edina rešitev je, da si najdeš kolegico in potem počasi počasi postaneta pravi prijateljici, seveda, če vidiš, da je ona v redu. Dvomim, da srečaš nekoga in si rečeš, ok, od sedaj naprej pa boš ti moja best frendica, s katero si bova delili vse celo življenje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close