Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljstvo moški- ženska

prijateljstvo moški- ženska

nE MOREM SI KAJ DA SE TI NE NASMEHNEM sPIDER….hahahahahahaha….ma kako vas ženske ne bi mele rade 🙂

Iz lastnih izkušenj to sploh ne funkcionira. Žal.

Se je zgodilo da sem mu bila jaz malce všeč, jaz pa sem hotela samo prijatelja, in sem se ga potem raje izogibala. Če se srečava, mu oči še vedno zasijejo.

Se je že zgodilo, da mi je bil on malce všeč, pa je on hotel, da bi bila samo prijatelja. Če se srečava, se mi oči zarosijo.

Pol pa očitno je tko…pr enih ja pri drugih ne…pr men pač funkcionira…

In to te žre, a ne? :))))))))))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Ti se kr smej, srce, kolikor ti srce poželi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa mislim zdej me pa maš no…..
Pr vsem dobrem v mojem lajfu me pač to žre u nezavest….ma a veš kaj je….ne vem če znam noge dat narazen (ker očitno je sam to pomembno al kako)

Ti že veš… Jest sam ugibam… :)))

Ampak, pri vsem dobrem, si dons mal velik tuki?

Cele dneve sem v službi, pač tak delavnik, zdejle pa lubija čakam doma da mi kislo smetano prnese da dokončam večerjo – če te ravo zanima….

O, a kuhat znaš tud? :)))

Na, zdej bom pa res ratal zelen od zavisti… :)))))
A sm lahk še jest tvoj prjatu? :))))))))))))))))))))))))))))))

Prjatlom pa ne kuham vsak dan
🙂

Probej. Pa bo šlo mogoče prej, kot v petih letih… :)))

Hvala Iza…………..
Zdej mi bo pa nerodno.
Ampak je vse res……..

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

🙂
Ja res je, ampak se počutim mladega…….zmeraj bolj in bolj……

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Njet, ni bilo tako. Tle so še druge fore zraven. Tip je to znal tko dobr skrivat tudi zato, ker je bil vmes neki rikitiki biznis…pa je mogu merkat kaj mu je z jezika padlo. Nekateri moški imajo dobro samokontrolo. Veliko sva se naučila skupaj, vedno je bilo poudarjeno prijateljstvo, zato sem bila presenečena, ko sem od njegovega best frenda zvedla kaj se mu plete po glavi… Ja in maš tudi prav, sem nasedla sam zato ker sem bila naivna in neizkušena. Pač vsaka šola neki stane. In za te izkušnje mi ni žal. Samo grenak priokus pa ostane vseeno.

A ti maš zgleda to vse pošlihtano. No, bravo zate. Takih je malo.

Po vseh teh letih (zaradi spleta okoliščin) mi je postal kot NESOJENI brat….pač tega več ne bom ponavljala….on pa ima mene sa,o in zgolj samo za prijateljico…v to sem, če sem sploh lahko 101 %……lp…

Preberi si zgoraj :)….drgač je bla pa večerja odlična v vseh pogledih…ravno tako jutro 🙂

…kapiram in nič ne rečem. Cool. Moj odgovor se nanaša na osebo Ksiht.

Če je partnerstvo res tako dobro in funkcionira, potem res ne vem zakaj bi bili potrebni tudi tako dobri in intimni prijatelji, ki nas na vseh koncih podpirajo in s katerimi se lahko prav o vsem pogovorimo, so nam skoraj vedno na voljo, se z njimi posvetujemo, jim na ramenih jokamo itd. V takih primerih iščemo pri prijateljih tisto kar nam v zvezi manjka in ponavadi so to stvari, ki so nam pomembne oz. jih potrebujemo (nek normalen človek najbrž ne gre glih za vsako figo jokat k prijatelju). Če pa v odnosu s partnerejm tega ni, potem se je dobro vprašati koliko je tak odnos sploh vreden? Če pa vse to dobimo tudi od partnerja, potem se je spet za vprašat zakaj nam to ni dovolj. Partner naj bi bil le naš prvi in najboljši prijatelj. Ali ni tako?

V takih primerih ne gre samo za prijateljstvo. Sigurno je vmes še nekaj več. Vprašanje je le koliko si to upamo priznati.

Sej jaz nikol nisem rekla, da moj partner ni moj prijatelj….on je prvi na katerega se obrnem, v vsakem primeru…potem je pa tu še moj prijatelj (samo prijatelj), pa tud prijateljica…s katerimi se družiš….pa sej vsi vemo, da so prijateljstva še kako pomembna….Pa ne samo takrat ko ima človek probleme ampak tudi takrat, ko je vesel…..itd itd….Mislim, da vsi vemo o čem govorimo…vsak ima svojo izkušnjo….in vsak najbolje ve kaj je za njega najpomembnejše…..
Jaz sem vesela in ponosna, da imam partnerja, prijatelja in seveda tudi prijateljico….lp.

Absolutno so prijateljstva pomembna, ampak jaz govorim o tiste vrste prijateljih, pri katerih je edina razlika med njimi in partnerji skoraj edino ta, da z njimi ne živimo, seksamo ali nimamo otrok. Vse ostalo pa je skoraj isto. Vse ostalo pa je skoraj isto.

Menda, imam pošlihtano…

Saj veš, kogar je kača pičila… :)))

He, he, Slobo je baje zmagal na volitvah s 105%… a morm še kej napisat? 🙂

Mal pozna… 🙂

Pozna večerja!!!????
Ali kaj drugega?

Ok štekam…..nimam takih prijateljev! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report