Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prijateljičin video

Prijateljičin video

Prijateljica, ki dela v enem izmed slovenskih podjetij je letos avgusta šla na poslovno pot v Italijo. Še preden je šla, sta z možem bila na obisku pri nas in je rekla da se za teden dni odpravlja na poslovno pot v Italijo, takrat pa bo tudi malo izkoristila dopust. In glej ga zlomka, vidim da se je ujela z enim tipom (zdaj ce je sodelavec nevem, ker ne poznam tistih ljudi v podjetju), ki jo je na skrivaj snemal ko sta seksala v sobi in je posnetek objavil na phubu. Da je ona, sem prepričan 1000%, ker se vidi njen obraz. Ugotovil sem pa tako, da sem napisal noter to mesto kjer je bila ona na “dopustu” in pa predvsem me privlačijo italjanke še posebej ko si nadenejo najlon, bilokateri, pa tudi ker imajo nek poseben karakter, saj veste, vsak ima svoje fetise. Torej ali naj povem prijateljici oz. njenemu mozu in s tem posledično tudi sprejmem dejstvo da bosta vedela da obiskujem spletne strani za odrasle in s tem bo verjetno tudi moja zena to izvedela, naj povem samo njej in narediva nek kompromis,da lahko ona zahteva izbris videoposnetka od tistrga ki je nalozil, mene pa ne bo zatozila nikomur, ali pa sem naj raje tiho?

Daj raje link

Prilepi link do posnetka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close