Prijateljičin partner na Facebooku
Jah kaj, naveličal se je totega enega in isteg ašnicča, kaj zaj ?
Pa kaj ne morete razumet, da moški in ženske nismo za monogamijo in “fkup do noca življenja” narejeni. Po 20ih letih, ko se marsikdo pošteno spremeni, zapusti, dobi drugačen vonj, se naliva naširmer redno z alkoholom, ali pa ko udari ven genetika, ko nekdo postane lahko posesiven, žleht, ali pa len, se zapusti, ni več privlačen. Jah, veliko tun in delfinov je še na voljo v morju – zakaj pa ne? Hvalabogu – življenje je prekratko, da ne bi pošteno izkoristil, na pošten nain. Samo ne te tak, kak te toti od te tvoje prijateljice.
Toti od te tvoje prijateljice je en štajerski slabič – nea ma jajca it ven iz tote zveze, on bi samo namakó in joške drugih premetavó še drugje. Naj se loči, pa gre, pa naj potem uživa – pošteno tak, al ne? Aja, deca bodo brez ateka, pa s kufri gore-dole fsaki têden, so še premala, je tak’?
Tiki viki, 25.05.2021 ob 16:41
No moja prijateljica mi pravi,da je malo brskala po partnerjevem mobiju, ker ji je zadnje čase malo čudni in da je našla sporočila drugi ženski,češ kak ji poljube pošilja in da jo pogreša, ter da bi ji prsi božal.
Po 20 letih njune zveze sem tudi jaz šokirana nad njim.
ja ka pa si mislila, naj se loči od njega pa bo
pač še en degenerik ki dleuje s tičem ne z umom
malo zopet po štajersko, 25.05.2021 ob 17:11
Jah kaj, naveličal se je totega enega in isteg ašnicča, kaj zaj ?
Pa kaj ne morete razumet, da moški in ženske nismo za monogamijo in “fkup do noca življenja” narejeni. Po 20ih letih, ko se marsikdo pošteno spremeni, zapusti, dobi drugačen vonj, se naliva naširmer redno z alkoholom, ali pa ko udari ven genetika, ko nekdo postane lahko posesiven, žleht, ali pa len, se zapusti, ni več privlačen. Jah, veliko tun in delfinov je še na voljo v morju – zakaj pa ne? Hvalabogu – življenje je prekratko, da ne bi pošteno izkoristil, na pošten nain. Samo ne te tak, kak te toti od te tvoje prijateljice.
Toti od te tvoje prijateljice je en štajerski slabič – nea ma jajca it ven iz tote zveze, on bi samo namakó in joške drugih premetavó še drugje. Naj se loči, pa gre, pa naj potem uživa – pošteno tak, al ne? Aja, deca bodo brez ateka, pa s kufri gore-dole fsaki têden, so še premala, je tak’?
cujes ti… pezdo materno ka nena več najdem totiga članka ke sn ga čito… či nena moreš imet enega partnera celo živleje nisi vreji
in res je tako… ni sav svoj ta k je usakemu naklonjen pa se mu posveti ker se mu nasmeji al pa 5 minut časa da… nekaj hihihi huhuhu hehehe… kva je to stari… to je nedodirljivo
Forum je zaprt za komentiranje.