Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prijateljica se je zaradi korone spremenila

Prijateljica se je zaradi korone spremenila

Ma on si še tega ne upa, da bi uporabljal računalnik ali telefon brez protivirusne zaščite.
Navadno ščene je, ki laja izpod mize.

No pa smo priča hude obsedenosti avtorice/ja ludiD . Nekateri komaj čakat da se lahko razpišete do nezavesti.

Tudi jaz opažam da je Covid spremenil veliko ljudi, ampak v obe skrajnosti. Tako tiste ki verjamaje v antene, čipe, teirije zarote kot tiste ki v paniki mislijo da jih bo ubil. V bistvu sem v teh 2 letih spoznala največ teh ta paničnih. Bi pa rekla da velika večina gleda na vse skupaj skeptično in se trudi vsaj deloma normalno živet.

Čedalje več nas je takih. Počasi tudi 3x cepljeni, ki so že 2x preboleli prihajajo k pameti.

Moj nasvet avtorica, ko pogovor nanese na ta virus  temo obrnita na spomine na dobre stare čase ko ga še ni bilo.

Odgovor na objavo uporabnika
Orby, 20.01.2021 ob 11:38

Imam dobro prijateljico, ki je v preteklem letu ratala skoraj da ne aktivistka proti vsem ukrepom. Ne rečem, da se sama strinjam z vsem, ampak to kar ona počne je za moje pojme že malo blazno. Vse njene akcije na socialnih omrežjih so pretirane. Nisem edina, ki tako meni v naši družbi. Skušala sem se že pogovorit z njo, ampak enostavno ne gre.
Jo spoštujem, seveda naj počne kar želi, ampak z njo nimam več veliko skupnih točk…imam pa jo rada, vseeno pa se z enimi zadevami en strinjam, niti jih ne podpiram. POleg tega je samska, brez otrok, ni ravno najmlajša in mi gre njeno pametovanje o vzgoji itd…že kar malo na živce.
Kako naj se z njo pogovorim, ima kdo podobne izkušnje?

Med nami so ljudje, ki jih vse to okoli korone zelo moti. Gre za zlorabo sistemov, nasrkali bomo pa vsi, tisti ki so za vse te mišmaše in tisti, ki so proti. Tvoja prijateljica nikomur ne želi slabo. Želi samo, da potegneš glavo iz peska in se upreš tistemu, ki te od zadaj. In da dojameš, da je pomembno, ker bodo posledice dolgotrajne in težke, če se ne zbudiš.

Bober1, 29.01.2021 ob 09:06

LudiD, ti si tudi eden izmed tistih fanatikov. Torej, če te ugrizne stekel pes, ne rabiš hoditi po cepivo. Raje se ozdravi s svojim nacinom, kakršen koli je. Ampak, da ti povem, steklina je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrtna bolezen, dobiš pa jo, če te ugrizne pes, ki ima ta virus. Smrt je grozna, do zdaj sta dva znana primera prezivetja. Oba sta opisovala bolečine. Baje, da se sliniš zato, ker te požiranje tako boli, kot da bi steklo požiral (od tod ime). Do sedaj sta to edina dva zabeležena primera, ko je človek prezivel brez cepiva za steklino. Skratka, lahko je pametovati, dokler ni nekaj zelo resnega. Poskusi preziveti hudo angino brez antibiotikov. Dobiš lahko okvaro srčnih zaklopk. Si upaš poskusiti? Bog ne daj, ampak če bi bilo kaj zelo resnega, verjamem, da bi tudi ti požrl svoje razmišljanje in šel k zdravniku.

Se pravi, dokler ni obstajalo cepivo ni nihče preživel?

Teoretiki zarot obstajajo od nekdaj. Večinoma so to ljudje, ki za druge s prstom ne mignejo, ko pa en dan kao ugotovijo neko kao resnico. Beri: ko si pustijo od nekega guruja oprati možgane s traparije, pa začnejo fanatično ljudem razlagati kaj so ki ugotovili in kako so se zbudili in odprli oči. Tipično izrazoslovje zavedenih posameznikov. Seveda jim nihče ne verjame in padejo v fazo dokazovanja z raznimi izmišljotinami, ki izgledajo kot resnične in preprečevanjem drugih o pravilnosti njihove ugotovitve. Na koncu ko nič ne deluje, pa začno s foro, da se borijo za nas. Niso pa čisto nič drugega ko neki obsedenci z amwayom ali pa happy happy sekto. Covid je veliko ljudi spravil v obup, ker jim situacija ni znana in se ne znajo prilagodit. Lažje je bežati v neke nore teorije zarote, kot pa sprejet preprosto dejstvo. Nič posebnega se ne dogaja, kar se ni že dogajalo. Teoretiki so doživeli svojih 5 minut slave in to na veliko izkoristili. do naslednjič… čez ene 50-150 let. Kovid gre pa k koncu in to s teoretiki ali brez. Počasi se bodo vrnili k chemtrailom in reptilom.

Ne se sekirat, takšne so postale tudi prfokse z lastnim naraščajem. Nekako so se ti anticepilci in ansprotniki ukrepov, ki protestirajo pa to, oblikovali kot ena sekta. Po facebooku  samo še drug drugemu lajkajo objave in  blokirajo vse, ki se z njimi ne strinjajo, tudi če jim ne odgovarjajo na njihove bedarije.  V mojem krogu ljudi je to naredila ena razborita učiteljica.  Pobrisala cel kup znancev, ki so imeli na profilih recimo oznako, da so cepljeni in podobno, tudi če se nikoli niso z njo zapletali v  kakšno debato. Malo so mi pomilovanja vredni takšni ljudje.  toliko govoričenja, kako hočejo svobodno živet in en vem kaj, pa so postali sužnji svojih lastnih idej in trmarjenja. Tako so zagnani in  naspidirani v tem, da jim je vse skupaj zameglilo razum in drugega sploh več ne vidijo. Mene osebno niti ni motilo, kaj piše  in deli iz vseh teh protestnih fb skupin. Briga me, njen lajf. Očitno bolj njo moti vse, kar je drugačno od nje.

Se bojim da ti ljudje iz te krize ne bodo izšli čisto v normalnem stanju. Preveč jim na psiho udarja. Počutijo se kot da je cel svet proti njim, v resnici pa gre svet svojo pot, smao oni ostajajo zadaj.

LudiD, 20.01.2021 ob 19:42

KAKO IN ZAKAJ USTVARJAJO EPIDEMIJO Z VIRUSI, KI NE OBSTAJAJO?

Vir: http://www.ivonazivkovic.net/virusi-drugi-deo.html
Priredila: Ivona iz rodu Živković
Prevedel: Primož iz rodu Durjava

Nemec dr. Stefan Lanka je eden izmed maloštevilnih virologov, ki se je odločil, da ne zapira oči pred znanstvenimi dejstvi in trdi, če bi virus (kot na primer H5N1), ki povzroča bolezen »ptičje gripe« zares obstajal, bi ga vsak znanstvenik lahko izoliral v navadnem laboratoriju za mrtve ptice. Vendar se to ni nikoli zgodilo. Nasprotno, to kar se uporablja za ugotavljanje prisotnosti virusov, so indirektne/posredne metode, ki ne dokazujejo popolnoma nič.

Na primer, če bi se pokazal obstoj antiteles, ki se vežejo za domnevni virus (virus pa se veže na celico) in če bi prišlo do reakcije telesa na obstoj antiteles, bi s tem »dokazali« obstoj virusa, ki lahko izzove bolezen. Tu očitno gre za posredno »dokazovanje« predpostavke, da virus obstaja.
Resnica pa je, da so ta antitelesa razgradljivi krvni albumini, ki imajo osrednjo vlogo v strukturni integriteti celic, ki rastejo in se delijo in sodelujejo pri celjenju ran.

Krvni albumini, ki jih imenujemo tudi globulini, se bodo v epruveti – ki vsebuje odgovarjajoče koncentracije kislin in baz, mineralov in topil – poljubno kombinirali z drugimi albumini.
»Tako je lahko katerikoli vzorec krvnih albuminov, ki je vzet človeku ali živali – ko gre skozi tak test – poljubno pozitiven ali negativen. Predstaviti nek določen rezultat testiranja na ta način predstavlja čisti kriminal, v katerem sodelujejo izbrani virologi, ki so pripravljeni na manipulacijo,« pojasnjuje dr. Lanka.

»Prav tako so lahko s pomočjo tehnike biokemijskega razmnoževanja, imenovanega »verižna reakcija s polimerazo«, genske substance (fragmenti DNK) virusa razmnožene in se to smatra kot »dokaz« za obstoj virusov. Vendar pa samo razmnoževanje genske substance v laboratoriju ni noben dokaz, da je ta virus vzrok za bolezen.«
Bistvo je v tem, da nikjer ne obstaja genska substanca virusa, za katerega je dokazano, da je izzivalec bolezni, s katero bi se lahko primerjali ti umetno razmnoženi fragmenti.

Po drugi strani pa so to samo fragmenti genske substance, ki so tudi prej že obstajali v teh tekočinah in ti se razmnožujejo in so sedaj uporabljeni za posredno »dokazovanje« obstoja domnevnega virusa, ki izziva bolezen.
»Tisoči delov posrednih dokazov še vedno ne ustvarjajo dokaza. Fotografija objekta, ki je podoben letečemu krožniku še ne pomeni, da le-ta zares obstaja in da lahko leti ter da so v njemu nezemljani,« povzema dr. Lanka.

https://vitafit.si/izobrazevalni-koticek-laz-imenovana-virusi-2-del-kako-in-zakaj-se-ustvarja-epidemija-iz-neobstojecih-virusov-virusov/

Večina itak samo preskrola tvojo objavo in bere dalje druge uporabnike. Me  sploh en zanima kaj kopipejstaš. PReskočim.

Hvala bogu da smo eni samski in brez otrok.  Nikdar nebi uživala v vrsti za testiranje z otrkom.  Se dobro da nismo hiteli.

S tvojo prijateljico ni nič narobe, je pa s tabo, če jo sodiš po tem, da se bori za svoje pravice v tem novem bolnem režimu. Pogovori se z njo, verjetno greš ti njej tudi na živce, ko si medla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close