Prijateljica mi je rekla, da že nekaj let z možem ni imela spolnega odnosa
Blagor vama.
[/quote]
Koliko 40+ letnikov pa sploh ima dober partnerski seks na “tedenski ravni” ob predpostavki, da imajo najstnike doma ob sebi nonstop in da tak seks v povprečju lahko traja samo 5-10 minut ? :). Ni vsak quickie dober seks, tudi pri 40+ v neki zvezi, če se nekdo pohvali, da pa seksajo npr. 3x tedensko :P. Pa nisem fouš, niti ne obsojam. Samo vem, kako in kaj je lahko seks pri 40+ doma.. Da če ne pobegneš od doma, se ne naseksaš ravno tistih 3x sproščeno in z daljšim užitkom tedensko in da je celo “handjob” bolj učinkovit od takega “domačega seksa, v domu z lastnimi otroci. Tako da, ni vedno ravno “blagor vama” 😀 In če bo stene lahko spregovorile :))))
Koliko 40+ letnikov pa sploh ima dober partnerski seks na “tedenski ravni” ob predpostavki, da imajo najstnike doma ob sebi nonstop in da tak seks v povprečju lahko traja samo 5-10 minut ? :). Ni vsak quickie dober seks, tudi pri 40+ v neki zvezi, če se nekdo pohvali, da pa seksajo npr. 3x tedensko :P. Pa nisem fouš, niti ne obsojam. Samo vem, kako in kaj je lahko seks pri 40+ doma.. Da če ne pobegneš od doma, se ne naseksaš ravno tistih 3x sproščeno in z daljšim užitkom tedensko in da je celo “handjob” bolj učinkovit od takega “domačega seksa, v domu z lastnimi otroci. Tako da, ni vedno ravno “blagor vama” 😀 In če bo stene lahko spregovorile :))))
[/quote]
Enim je seks le praznjenje, nekaterim pa je spolnost komunikacija med partnerjema. Iz tega seveda tudi sledi tisto notranje nezadovoljstvo/ zadovoljstvo ob zgolj praznjenju ali komuniciranju s partnerjem, vsakič znova odprto in predajujoč se.
3x na teden je res minimalna meja te komunikacije. Pari ne smejo to komunikacijo zanemarjat, res pa je smrt za spolnost če sta skupaj le v ekonomskem odnosu, pol pa še iščejo sex zunaj.. kako se jim da tako dvojno živet v svojih lastnih lažeh..
Enim je seks le praznjenje, nekaterim pa je spolnost komunikacija med partnerjema. Iz tega seveda tudi sledi tisto notranje nezadovoljstvo/ zadovoljstvo ob zgolj praznjenju ali komuniciranju s partnerjem, vsakič znova odprto in predajujoč se.
3x na teden je res minimalna meja te komunikacije. Pari ne smejo to komunikacijo zanemarjat, res pa je smrt za spolnost če sta skupaj le v ekonomskem odnosu, pol pa še iščejo sex zunaj.. kako se jim da tako dvojno živet v svojih lastnih lažeh..
[/quote]
?? Sem ženska in pišem, da sva midva šla od doma velikokrat na fouk turizem kamorkoli po Evroi, sosednjih državah, velemesta, da sva se lahko naseksala na polno. Ker doma se pač na polno za eno uro ne moreš sporstit, če so otroc najstniki doma… pri 40+ je pa seks šele najlepši. Ne 3x po 5 minut za domačimi stenami, v hiši, kjer so tudi otroc najstniki. To je bilo moje sporočilo.
Kvaliteten seks po 40em je pa mnogo več, kot samo en quickie “vsaj 3x tedensko”. In to tak, ko naslednji dan malo bolj na “o” hodiš napirmer dva dni vikenda, čeprav imaš kar športno kondicijo….
?? Sem ženska in pišem, da sva midva šla od doma velikokrat na fouk turizem kamorkoli po Evroi, sosednjih državah, velemesta, da sva se lahko naseksala na polno. Ker doma se pač na polno za eno uro ne moreš sporstit, če so otroc najstniki doma… pri 40+ je pa seks šele najlepši. Ne 3x po 5 minut za domačimi stenami, v hiši, kjer so tudi otroc najstniki. To je bilo moje sporočilo.
Kvaliteten seks po 40em je pa mnogo več, kot samo en quickie “vsaj 3x tedensko”. In to tak, ko naslednji dan malo bolj na “o” hodiš napirmer dva dni vikenda, čeprav imaš kar športno kondicijo….
[/quote]
Ja vem da si ženska, zato ni potrebe po razlagi le tega, je že v tvojem prvem postu jasno, da si.
Tebe sem citirala da omenim razliko med sexom za praznjenje in spolno komunikacijo med partnerjema.
Ja vem da si ženska, zato ni potrebe po razlagi le tega, je že v tvojem prvem postu jasno, da si.
Tebe sem citirala da omenim razliko med sexom za praznjenje in spolno komunikacijo med partnerjema.
[/quote]
Iz mojega prvega posta nikakor ni moč razpbrti, da sem ženska… Tako da…..da ne bo spet: here we go again…
Sami asketi v postelji, bi, ne bi, odrastite pa bo.
Jaz sem imel 6-7let krasen odnos z ženo, sex vedno in povsod. Nikoli ni bilo problema. No 3 leta nazaj sva dobila otroka. Takoj po rojstvu si je naredila nekakšen zid okoli sebe in sex je strmo šel navzdol na 0. Sedaj sicer je 1x mesečno, mora biti pa vse popolno, od vzdušja do zračne vlage. Jaz sem tega zelo naveličan, ne razumem več zakaj tako, kot da bi ji sex škodil. Dejansko se po 10letni zvezi počutim kot da je potrebovala otroka in sedaj sem tretje kolo. Tako da če vaše prijateljice niso sexale že leta, upam da so vsaj moži tako pametni da so si dobili nekoga ki enako uživa v sexu kot oni.
Ah nehaj, pogovarjam se ti pa kr neki groziš v prazno in neutemeljeno… kot una druga ki je spletke širila in leporeči dalje, kot da ne bi nič bilo, ko je za sabo svoje zblojene psiho napade brisala. Lahko bi pustila vse nek se vidi razkoš njene umsko čustvene zblojenosti. Da ne bi nedolžna dušica nasedla leporečenju ane..
Hja, to je zato, ker so se poparčkale skupaj z nekimi xy tipi samo zato, da niso samske in je v ozadju malo drugačna računica kot pri tebi, ki ti je pomemben medosebni odnos.
Jaz sem recimo samska, pa sva z bivšim sexala vsak dan, ko sva bila še skupaj. Sedaj imam nekaj snubcev naokoli, ki meni pač ne dišijo in čeprav imam zelo rada sex, priznam, da bi bila takoj frigidna, če bi morala biti skupaj s katerim od njih. Sploh si z nobenim od teh niti poljubljanja ne predstavljam, kaj šele kaj drugega. Ni kemije z moje strani in jih telo avtomatsko zavrača.
Ženske, ki jih opisuješ, se pač posilijo, da furajo neko zvezo/zakon in izpadejo “normalne” v družbi oz. imajo nek status in na drugi strani bonuse (samo preberi si temo tukaj, kako ena mati joka in vpije, ker je njen sin pri 31ih še samski. Samskost je očitno hujša kot če bi nekdo imel covid, kugo in AIDS skupaj 😀 ). Ampak telo teh žensk (neželja po partnerju in intimnosti z njim) jim govori svoje, kajti telesa se ne da prelisičiti.
Lahko se pa tudi kakšna najprej lepa zveza preprosto izpoje, ker nista dovolj delala na zvezi, ker nista konstruktivno reševala konfliktov, ker se je vsak razvil v svojo smer, ker so bile kakšne laži, prevare,…. in še in še… tako pride do zamer. Te pa spet, da se ponovim, se odražajo na telesni ravni- telesa se ne da prelisičiti 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.