Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prijatelji

Prijatelji

Dandanes je izredno težko najti podobno misleče ljudi, s katerim bi lahko vzpostavil eno močno vez. Kot vemo ima vsak svoje življenje, obveznosti in časa za prijatelje zmanjkuje. Pravo prijateljstvo traja leta in leta in se ne izgubi. Če poznate pesem Za prijatelje si je treba čas vzet, vam je najbrž vse to jasno. Ne bom rekla ravno, da sem osamljena, ker nekaj prijateljev imam, a tistega pravega, kateremu se lahko zaupaš ob vsaki priložnosti, s katerim se podružiš in kateri ti nikoli ne obrne hrbta, ga pa žal ni. Veselilo bi me, če bi se najdla ena prava prijateljica, s katero bi si vse delili, pomagali, družili in predvsem bili odkriti druga do druge. Če se mogoče katera najde v tem in prav tako pogreša druženje s prijateljicami, se mi lahko oglasi. Lp

your best friend

Prijateljstvo se ne naredi tako, da porufas nekoga preko spleta in hopla, zdaj sva prijatelja.

Sama pravis, za prijatelje si je treba cas vzet. In prijateljstvo se kali skozi leta.

Ko se druzis z nekom, morata dati skozi sto razlicnih situacij in izkusenj, da se vajino prijateljstvo oblikuje.

Prijateljstvo je emotivna vez med dvema, mocna in trajna custva se pa ne vzpostavijo cez noc in tudi ne preko spleta.

Imam 5 prijateljic, z njimi se smejim in sprostim, poznamo se ze vec desetletij, zaupamo si. A ce se mi kaj res hudega zgodi, bo od teh petih samo ena tista, ki me bo vlekla in dvignila. Mislim, da sem kljub temu bogat clovek, da imam ob partnerju in otroku tudi eno tako osebo v zivljenju.

Odgovor na objavo uporabnika
hm, ne vem no, 02.02.2022 ob 09:39

Prijateljstvo se ne naredi tako, da porufas nekoga preko spleta in hopla, zdaj sva prijatelja.

Sama pravis, za prijatelje si je treba cas vzet. In prijateljstvo se kali skozi leta.

Ko se druzis z nekom, morata dati skozi sto razlicnih situacij in izkusenj, da se vajino prijateljstvo oblikuje.

Prijateljstvo je emotivna vez med dvema, mocna in trajna custva se pa ne vzpostavijo cez noc in tudi ne preko spleta.

Imam 5 prijateljic, z njimi se smejim in sprostim, poznamo se ze vec desetletij, zaupamo si. A ce se mi kaj res hudega zgodi, bo od teh petih samo ena tista, ki me bo vlekla in dvignila. Mislim, da sem kljub temu bogat clovek, da imam ob partnerju in otroku tudi eno tako osebo v zivljenju.

Kaj ima kraj kjer spoznaš človeka veze s tem ali je lahko prijatelj ali ne? Jasno da se čustvena vez z časom splete in ne takoj prek neta. Ampak to se tudi v primeru da nekoga zunaj v parku spoznaš. In nič ni narobe s spoznavanjem novih ljudi in upanjem da razviješ prijateljstvo. Po tvoji logiki če si pri 40ih brez prijateljev oz. imaš recimo enega si za vedno obsojen na to in ne moreš nič spremenit? Ne rabiš novih ljudi spoznavat? Mislim ne vem no ampak ljudje včasih tako omejujete stvari v svojih glavah da je brati kot da smo privezani nekje, totalno zaprti in ne moremo nikoli nič spremenit če do sedaj nismo. Samo čakaj na smrt al kaj. Življenje je dolgo (če si med srečniki) in v vsakem obdobju lahko kaj spremeniš če želiš. In v vsakem obdobju lahko spoznaš ljudi, ki s časoma postanejo zelo pomemben del tvojega življenja če si odprt za to.

Odgovor na objavo uporabnika
ne razumem, 02.02.2022 ob 09:50

Kaj ima kraj kjer spoznaš človeka veze s tem ali je lahko prijatelj ali ne? Jasno da se čustvena vez z časom splete in ne takoj prek neta. Ampak to se tudi v primeru da nekoga zunaj v parku spoznaš. In nič ni narobe s spoznavanjem novih ljudi in upanjem da razviješ prijateljstvo. Po tvoji logiki če si pri 40ih brez prijateljev oz. imaš recimo enega si za vedno obsojen na to in ne moreš nič spremenit? Ne rabiš novih ljudi spoznavat? Mislim ne vem no ampak ljudje včasih tako omejujete stvari v svojih glavah da je brati kot da smo privezani nekje, totalno zaprti in ne moremo nikoli nič spremenit če do sedaj nismo. Samo čakaj na smrt al kaj. Življenje je dolgo (če si med srečniki) in v vsakem obdobju lahko kaj spremeniš če želiš. In v vsakem obdobju lahko spoznaš ljudi, ki s časoma postanejo zelo pomemben del tvojega življenja če si odprt za to.

Avtorica si zeli globoko prijateljstvo zdaj takoj, vsaj tako jo je brati, v drugem stavku pa isce druzenje…

Nic ni narobe s tem, kje spoznas nekoga, narobe je oa pricakovati, da poberes par ljudi z neta in ste takoj najboljsi in globoki prijatelji. Tega ni.

Ha! Prijateljstvo….

ne isci, le dajaj in prislo bo samo. Prijateljstvo in izdaja hodita vzporedno, locnica je izjemno tanka.

In vsak sam se mora odlociti v naprej, da nikoli ne bo prestopil te crte.

Vse ostalo so le poznanstva katera pridejo in gredo.

Za sankom jih je kar precej… le med ljudi je treba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close