PRIJATELJ ZA SEKS: PROBLEM/DILEMA
Oba sva študenta, imava neobvezujoči seks vsaka 2 tedna, študirava v različnih mestih in si ne želiva resne veze. To najino dobivanje že traja 3-4 mesece in zadnji mesec je meni zamujalo mesečno perilo, zato sem naredila test nosečnosti in zagledam znak “pozitivno” (noseča). Pokličem ginekologinjo, ji povem situacijo in si dam datum za pregled-posvet. Otroka nimam namen odbržati, definitvno grem delat splav. Glede na to, da s tem fantom ne ohranjava rednih stikov, sem v dilemi ali bi mu to sploh povedala ali ne (konec koncev je to tudi njegovo delo/plod). Po eni strani si želim samo splav napraviti in iti dalje po drugi strani pa je soodgovoren, za to kar je nastalo…
Joži_24, 27.06.2022 ob 23:23
Oba sva študenta, imava neobvezujoči seks vsaka 2 tedna, študirava v različnih mestih in si ne želiva resne veze. To najino dobivanje že traja 3-4 mesece in zadnji mesec je meni zamujalo mesečno perilo, zato sem naredila test nosečnosti in zagledam znak “pozitivno” (noseča). Pokličem ginekologinjo, ji povem situacijo in si dam datum za pregled-posvet. Otroka nimam namen odbržati, definitvno grem delat splav. Glede na to, da s tem fantom ne ohranjava rednih stikov, sem v dilemi ali bi mu to sploh povedala ali ne (konec koncev je to tudi njegovo delo/plod). Po eni strani si želim samo splav napraviti in iti dalje po drugi strani pa je soodgovoren, za to kar je nastalo…
Punca, nic mu ne rabis povedat. Tvoj stvar, uredi po svoje
Lahko urediš po svoje. Kaj sprašuješ za mnenje? Te skrbi, da bi se fant odločil, da obdržiš dete, ker bi si ga želel? In kaj bi bilo potem? Ti si se odločila, njega bi pa prizadela. Če bi jaz sama v mojih poznejših letih imela otroka “naključno”, bi ga imela samo zase. Egoistično. Ker bi lahko poskrbela zanj. Ne vem pa kakšna je tvoja situacija + starši.
Njena stvar??? Ni res. Od obeh je, kljub temu, da gre za neobvezujoč sekß. Tudi on se mora zavedati dejstva, še posebej, če sta se šla “varen” sekß, brez zaščite tako na eni kot na drugi strani. Naj tudi tipček ve, da mu pa to ne uspeva najbolje. Splav pa kljub temu, da je izveden strokovno, lahko pusti posledice.
Si sigurna da boš lahko živela naprej, po tem ko boš ubila svojega otroka? Moja mama je za menoj naredila splav. Priznala mi je, da je to najhujše kar je lahko nardila. Posledice so jo popolnoma potolkle. Vplivale na vso družino.
Raje mu daj življenje in ga daj v posvojitev, ne znaš si predstavljat kako bi lahko osrečila kak par, ki ne more imet otrok.
Očetu otroka pa le povej. Je enako odgovoren kot ti.
pa od kje vam ideja da bo ubila otroka no?? ta “otrok” ni zaenkrat use skupaj nic, nima niti se udov izoblikovanih, nima svojega razmislanja in se nicesar ne zaveda….se pravi lahko gladko recem da to ni otrok in konec koncev, zakaj ne bi pogledala v tem primeru punca samo nase?
Pa da o kaksnih zapletih okrog poroda (ker ste ze omenili da so mozne posledice pri splavu) niti ne zacnemo…
Zaostal narod, 29.06.2022 ob 11:06
pa od kje vam ideja da bo ubila otroka no?? ta “otrok” ni zaenkrat use skupaj nic, nima niti se udov izoblikovanih, nima svojega razmislanja in se nicesar ne zaveda….se pravi lahko gladko recem da to ni otrok in konec koncev, zakaj ne bi pogledala v tem primeru punca samo nase?
Pa da o kaksnih zapletih okrog poroda (ker ste ze omenili da so mozne posledice pri splavu) niti ne zacnemo…
debilni totalke..imela 11 splavov, pa normalno rodila 3 zdrave otroke…
Nina140, 29.06.2022 ob 06:48
Si sigurna da boš lahko živela naprej, po tem ko boš ubila svojega otroka? Moja mama je za menoj naredila splav. Priznala mi je, da je to najhujše kar je lahko nardila. Posledice so jo popolnoma potolkle. Vplivale na vso družino.
Raje mu daj življenje in ga daj v posvojitev, ne znaš si predstavljat kako bi lahko osrečila kak par, ki ne more imet otrok.
Očetu otroka pa le povej. Je enako odgovoren kot ti.
daj Nina ne bluzi, kaj si 50-60 koji kurac….pametujete vsi nočejo otrok…govno jedi, milijon jih je že delalo splav brez težav…
Tebi se bo pizda raztegnila, ti boš otroka spravljala ven, ne on, tako da je to čisto tvoja odločitev, lahko mu poveš ali pa ne, da boš pa rodila te pa ne more prisilit
Tako da je to čisto tvoja odločitev al rodit in obdržati otroka, ga dat v posvojitev bilo kaj, ali pa naredit splav.
Glede na to da sta pa oba študenta in nočeta resne zveze ampak samo fukanje bi pa on tudi najverjetneje 90% bil za splav
Mislim da je pri tebi najboljša varianta splav. Zakaj? Ker sta še oba študenta kar najverjetneje pomeni, da sta več ali manj brez svojega keša in vprašanje če imata sploh oba že pravo izobrazbo, da bi dostojno zaslužila. Druga stvar je da sta fakfrenda, kar pomeni da neke ljubezni tu ni. Tako da če bi otroka spravila na svet bi že v štartu bil otrok dveh staršev, ki se nimata rada. Kar ima za prihodnost lahko zelo negativne posledice glede njegove psihe in dojemanja sveta. Sem otrok dveh ločencev, ki se že od mojega rojstva nista marala zato vem kaj govorim. Tretja pa, da vama manjka življenskih izkušenj. Otrok je najslabša možnost za nabiranje izkušenj, ker je tako kot laboratorijska miš. On bo čutil ne pravo vzgojo, ki bo vplivala na njegovo prihodnost.
Teh babnic, ki hočejo čustveno s teboj manipulirati, češ kako boš ubila živo bitje in kako si je tebe izbral otrok (večje new age bedarije nisem slišal) pa ne poslušaj. Ti boš trpela posledice ne one. Zarodek ni živo bitje do 12 meseca. Kar je pa najbolj važno odloči se sama, pa tudi svoje frenda obvesti. Ma vso pravico vedet in soodločat. Niso fotri drugorazredni državljani, da njih se pa ne vpraša.
Naredi splav in zaupaj sebi – če mu želiš povedati, mu povej, sicer pa ne.
Teh debilk ki so proti splavu pa ne poslušaj. Trenutno je to samo skupek celic, zaradi katerega bi bilo noro zafurat življenje sebi in drugim. Drugič pa odgovorno pri spolnosti.
Zagotovo bo tudi čustveno prišlo za tabo, upam da imaš kako dobro prijateljico.
Anonimno 1639, 18.07.2023 ob 07:12
Mislim da je pri tebi najboljša varianta splav. Zakaj? Ker sta še oba študenta kar najverjetneje pomeni, da sta več ali manj brez svojega keša in vprašanje če imata sploh oba že pravo izobrazbo, da bi dostojno zaslužila. Druga stvar je da sta fakfrenda, kar pomeni da neke ljubezni tu ni. Tako da če bi otroka spravila na svet bi že v štartu bil otrok dveh staršev, ki se nimata rada. Kar ima za prihodnost lahko zelo negativne posledice glede njegove psihe in dojemanja sveta. Sem otrok dveh ločencev, ki se že od mojega rojstva nista marala zato vem kaj govorim. Tretja pa, da vama manjka življenskih izkušenj. Otrok je najslabša možnost za nabiranje izkušenj, ker je tako kot laboratorijska miš. On bo čutil ne pravo vzgojo, ki bo vplivala na njegovo prihodnost.
Teh babnic, ki hočejo čustveno s teboj manipulirati, češ kako boš ubila živo bitje in kako si je tebe izbral otrok (večje new age bedarije nisem slišal) pa ne poslušaj. Ti boš trpela posledice ne one. Zarodek ni živo bitje do 12 meseca. Kar je pa najbolj važno odloči se sama, pa tudi svoje frenda obvesti. Ma vso pravico vedet in soodločat. Niso fotri drugorazredni državljani, da njih se pa ne vpraša.
Do 12 tedna sem mislil. Ajej.
Šele 12. teden nosečnosti se začne faza organogeneze, ko se začenejo razvijati organi in struktura telesa – do takrat pa je to skupek celic. O kakem umoru govorite?
Kakšni so to debilni komentarji! Tole o posvojitvi otroka – pa kaj vi res mislite da je otrokom v rejništvu lepo, do 18. leta pri nekom ki vprašanje iz katerega razloga ga vzame k sebi! Pri 18. letu pa jebi se, pejdi na svoje, brez zaledja, brez družine? Dejte se malo zrealizirat, ne pa tle miralizirat o nekem fiktivnem umoru.
Novo človeško bitje nastane z združitvijo moške in ženske spolne celice. Zato je splav umor, ki pa nujno prinese tudi psihološko prekletstvo v življenje morilke.
Čeprav bo morebiti iskala butaste izgovore, se globoko v sebi zaveda, kakšen zločin je storila!
In še na smrtni postelji bo videla svojega umorjenega otroka in si želela, da bi bil vsaj malo ob njej.
Sploh pa je smisel življenja vsake ženske, da je žena in mati. Če se ji že ne uspe poročiti, pa je lahko vsaj mati. Če pa ubije še svojega lastnega otroka, pa je sploh patetični ženski ostanek in suha veja.
Forum je zaprt za komentiranje.