Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prijatelj je vpričo naju na morju pretepel tečno ženo

Prijatelj je vpričo naju na morju pretepel tečno ženo

Strički, tukaj je 21. stoletje, ženske nismo vaša lastnina, ampak partnerke. Če v razmerju ne znate komunicirati drugače kot z vpitjem in s klofutami, ste zreli sam še za v prevzgojni dom za predšolske otroke.

Da se bodo odrasli pretepali in poniževali, v javnosti ali pa med štirimi stenami, je pa največja sramota za te dotične posameznike. Enako velja za tiste, ki se strinjate s tem in to vzpodbujate.

Res da smo v 21. stoletju. To se najbolj veste zenske. A ne?

Vsak zna biti kdaj težak – tudi moški. In tudi ženske kdaj prime, da bi ga s kolom počesala. Ampak a nismo odrasli? Poveš, če ne gre poveš še enkrat, nato se obrneš in najdeš rešitev.

Kot uno “saj sem ti rekel/a” ko ti dvigne pritisk do vrelišča. A je treba no?

V tem primeru pa ne vem kdo je bolj bedast – tisti ki je gledal in se mu je očitno to še fajn zdelo (upam, da je potem še ženi rekel – a vidiš kako se to dela) ali tisti, ki jo je usekal (pijan, trezen tako ne upa).

To je vzgojna samo vam, odvisnikom od drugih ljudi do te mere, da še na dopust skup lezete. Ker ona bo šla s svojim sralom na morje tudi naslednje leto.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika773, 02.09.2021 ob 12:56

Res da smo v 21. stoletju. To se najbolj veste zenske. A ne?

Priznavaš, da imate moški s tem težave?

Sorry k niste več bog i batina sam zato k mate tiča pa jajca i guess 😉

Nbena pa ni skapirala, da je baba najedala toliko časa, da jih je priklicala. Focke.

K tist mulc, k išče mejo.

Božaš al pa fockaš, sj je isto, si le v središču pozornosti.

samo vi bodite v svojem svetu. Zmoremo mi tudi brez vas. Ne skrbi.

večina njih je živi hudič. Še bolj bi jih bilo potrebno sfocat, da pridejo k pameti. Mislijo, da če so zaščitene kot Kočevski medved, da pa lahko počnejo z moškimi kot svinje z koruzo. Daj no. Nabijem jaz na k…c take babe.

Ženske res znajo najedat moške tako, da bi ji še jaz primazala okoli ust, da bi utihnila. Sploh ponavadi moški že prej nakaže, da naj odneha, pa ne nehajo. Sem ženska, svojemu možu tudi včasih najedam, kot pravi, pa reče, in spoštujem, se ustavim. Me nikoli ni udaril. Ko sva bila mlajša je bilo vse sorte, tudi prepiri, enkrat me je zagrabil za roke, da sem se ga zelo ustrašila, to me je streznilo. Vedela sem, da sem šla z jezikom predaleč. Pri moškem, se je treba  znat ustavit. Oni pač drugače funkcionirajo kot me. Ampak če  ljubiš, se naučiš ravnati z njim, vse lahko dosežem pri njem, vendar na lep način, ne da mu povem vse, kar si ob tem mislim.

Replika412, 03.09.2021 ob 05:22

samo vi bodite v svojem svetu. Zmoremo mi tudi brez vas. Ne skrbi.

Slabo to zmorete, ce si se lastnega nicka ne zmorete izmisliti in morate krasti druge.

Nisi zenska, si pa piiicka.

Ma da meni kdo katero prisoli – moj al pa kak drug “pametn dec” – ostane brez jajc, brez kurca pa še kaj drugega ga bo spremljalo celo življenje.

Faking nasilje nad ženskami poveličujete pa smo leta 2021, bedaki.

Sam probaj dvignit roko nad mano ali pa drugo žensko, ko sem jaz zraven, pa boš videl, kaj je to fizično obračunavanje.

Čudn knede, 03.09.2021 ob 05:18

Nbena pa ni skapirala, da je baba najedala toliko časa, da jih je priklicala. Focke.

K tist mulc, k išče mejo.

Božaš al pa fockaš, sj je isto, si le v središču pozornosti.

Ma če se ne znaš s partnerko POGOVORIT na odrasel način in znaš samo batine dajat ko ti lajf dopizdi te je pa res lahko sram. In potem še ponosno napišeš in deliš svojo inTELEgenco.

takole mislim, 03.09.2021 ob 07:00

Ženske res znajo najedat moške tako, da bi ji še jaz primazala okoli ust, da bi utihnila. Sploh ponavadi moški že prej nakaže, da naj odneha, pa ne nehajo. Sem ženska, svojemu možu tudi včasih najedam, kot pravi, pa reče, in spoštujem, se ustavim. Me nikoli ni udaril. Ko sva bila mlajša je bilo vse sorte, tudi prepiri, enkrat me je zagrabil za roke, da sem se ga zelo ustrašila, to me je streznilo. Vedela sem, da sem šla z jezikom predaleč. Pri moškem, se je treba  znat ustavit. Oni pač drugače funkcionirajo kot me. Ampak če  ljubiš, se naučiš ravnati z njim, vse lahko dosežem pri njem, vendar na lep način, ne da mu povem vse, kar si ob tem mislim.

Koliko je moral tvoj ubogi revež pretrpet, preden te je prevzgojil in ukrotil, te postavil tja, kjer ti je mesto in da si se uspešno izognila klofutam. Ker če ženska ne utihne, se jo oklofuta, da je stvar jasna.

Močno upam, da nimaš hčera, ker si resnično motena in sram te je lahko. Imej jajca pa klofutaj tečnega šefa, zdravnika, uslužbenca na pošti ali banki, trgovca, nesramne in objestne voznike…. A se ti sploh zavedaš kaj govoriš? Kaj pa naj naredijo ženske, ki jih moški zmerjajo s prasicami, kurbami, lenuhinjami in kar je še takih komplimentov, ki so jih mnoge deležne v zvezah? Ga oklofutajo? ALi ima on pač pravico najedat? Pa ti veš, da se normalni odrasli pogovarjamo, če pa ne pridemo nikamor in če vidimo, da ni dialoga, potem prekinemo komunikacijo in v končni fazi tudi odnos? Aja, ne, če se moški ne zna pogovarjat, je pač moški, če se ženska ne zna, se jo oklofuta.

Sram naj te bo, resnično sram. Še mene ja zate.

na You Tube lahko lepo vidis s cim se ukvarjajo samske zenske. V stanovanju ne vidis drugega kot njo, psa ali macko. Kaj pocnejo. Napol gole se snemajo kako kuhajo ali pospravljajo stanovanje. Da so v zvezi z moskim tega definitivno nebi mogle pocet. In to vse za denar. A je ze kdo kdaj videl moskega napol golega za stedilnikom. Jaz se ne.

Pridem za vikend domov iz fure, pa najdem babo vso pogrizeno od ljubezenskih ugrizov. A mislis, da sem jo pohvalil in jo peljal ven na vecerjo. Jaz pa na furi zmrzoval pri – 41 * C

priča pretepu, 25.07.2021 ob 15:53

Šli smo skupaj na morje. Jaz in žena + prijatelj in žena. Nonstop mu je najedala, dober je da je toliko zdržal, en dan je malo več popil, potem pa ji je prisolil par vzgojnih. Midva bi se najraje v zemljo vdrla. Potem smo se bolj tako-tako gledali. Ah, pa je bil uničen dopust.

Ali lahko nekoliko konkretiziraš to njeno najedanje? Da si lahko bolje predstavljamo, ali gre res za nekaj neznosnega in neupravičenega, ali gre za to, da tipa opozarja na stalno ene in iste napake, on pa ne spremeni ničesar, ampak jo še oklofuta za povrhu.

Je treba kazat joske?

. https://youtu.be/4S6RZ_YbB9g

No, evo. Imamo v Sloveniji že zdaj talibane. Potem se pa migrantov bojimo.

Roko na srce. Z zenskami je treba znati delat. Tega ni vsak moski vesc. Jaz priznam, da sem tukaj padel na izpitu. Gledam moske na Playboy tv. Kako v rokavicah delajo z svojimi zajcicami. Isto je pa v zakonu. Ali se morda motim? Jaz to tako vidim.

V tej drzavi imamo vec cefurjev kot pa talibanov.

če si mislite, da je to pretepanje, potem res živite v sanjskem svetu. Res je, v odnosu ne bi mogli in smelo priti do nikakršnega nasilja kakršne koli oblike – ampak se zgodi.

Problem ni to, da ni mož nahruli ženo, jo po ta zadnji ali po roki klofne, problem so tisti, ki ženske sistematično tepejo. Se ga napijejo, nažnjofajo, in tepejo – s pestmi po glavi, po rokah, po telesu, po obrazu, po rebrih. Problem niso ženske, ko tale vaša, ampak tiste ženske, ki vsak dan živijo v bolečinah, se v bolečinah zbudijo, pretepene, polne podplut, v strahu, poražene.

Kadar obsojate tke zakone kot je ta, morate ljudi zelo zelo dobro poznat, da razumete ozadje. Zakaj je to storil in kakšna je ta njegova žena, da je to storil? Je to znak, da bo nekoč v prihodnosti nasilje ali je to znak, da nekaj ni vredu v odnosu? Ironija pri takih porimerih je, da vsi tako obsodijo moškega, ženska pa je uboga. Kaj pa če ni?

Če menite, da je to razumen moški, se z njim pogovrite in mu povejte vaše mnenje in vprašajte zakaj. Morda ta človek potrebuje pogovor in pomoč, ker je žena pijavka in ne ve kaj in kako.

kaj vse se ne bi smelo dogajat, pa se dogaja. Posiljevanje in klanje žensk ter otrok se tudi ne bi smelo dogajat. Pa se. A v vojni je pa vse dovoljeno?

Komu vzgojna, 02.09.2021 ob 13:20

To je vzgojna samo vam, odvisnikom od drugih ljudi do te mere, da še na dopust skup lezete. Ker ona bo šla s svojim sralom na morje tudi naslednje leto.

Odlično povedano. Nikoli ne bom razumela, da folk ne zdrži več dni skupaj samo z družino, partnerjem, kaj šele s seboj. Očitno je v Slovencih veliko ciganske krvi, pa rabijo skupni kotel in večno žlobudranje okoli sebe.

Stara babje finte.

. https://youtu.be/Aqld_9v1dRs

Pa tako, na grobo! Jo zagrabim za lase in zvlečem v spalnico. Včasih jo tudi klofnem, po navadi pa jo pred in med seksom davim, kar ji v resnici ful sede. To ji je prava katarza in s tem jo postavim na svoje mesto in jo umirim. Tudi sicer mi večkrat reče, da jaz že vem, kako se jo utiša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close