Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prijatelj je vpričo naju na morju pretepel tečno ženo

Prijatelj je vpričo naju na morju pretepel tečno ženo

Šli smo skupaj na morje. Jaz in žena + prijatelj in žena. Nonstop mu je najedala, dober je da je toliko zdržal, en dan je malo več popil, potem pa ji je prisolil par vzgojnih. Midva bi se najraje v zemljo vdrla. Potem smo se bolj tako-tako gledali. Ah, pa je bil uničen dopust.

To ni pretep, če je dal par vzgojnih. Pri nam smo temu rekli obveza.

In to novico je treba se toplo objavit javnosti.

In kakšno je vprašanje?

Meni se je nekaj podobenga zgodilo, pa ne le 1x temveč kar 2x, da sem bila priča temu!

Zakaj nisi kolegu priskočil na pomoč? Bi ji še ti dal par vzgojnih, da bi se dlje zapomnila!

Tole me spominja na film, ki sem ga nedavno videla, ni za otroke.

Once Upon a Time… In Hollywood

Unicit dopust na morju je zmozna samo baba. In to namerno pocnejo, ker jim nekdo v tej gnili drzavi tako ukazuje.

Vam je to zabavno? ?

Če je zgodbica sploh resnična, je za prijavit tebe in nasilneža. Kaj pa vam je? Alkoholičarji!

Kje je tista zgodba, kjer je potem tvoja žena nalomila njega pa še tebe in sta se šle s prijateljevo ženo na obalo pof.. z drugimi tipi?

Pač črn pas v karateju dela scene….

Če si pravi prijatelj – bi ga moral že prej opozoriti da tečnu ženu mal vzgojno oklofuta. Pa da jo potem še za kakšen dan ali dva u WC zaklene. Tudi tvoji ženi u opomin  – ker ženske je pač treba uzgajat!

Pa tut tako je – ali boš ti nju uzgajal ali pa bo ona hotela tebe. Zato ni druge kot da si odločen!

In zakaj je to takšna drama, da jo je vžgal. Kar je iskala, to je dobila, babe tako imajo včasih prevelik gobec in še radio prej utihne kot one. Če bi bil na tvojem mestu, bi mu pomagal jo nalomiti in dati par klofut, da bi bil mir. Samo ukazovati znajo, viseti na telefonih cel cajt, a da bi pa delale, to pa jim je že velika muka.

Odgovor na objavo uporabnika
Vukašin, 25.07.2021 ob 23:17

Če si pravi prijatelj – bi ga moral že prej opozoriti da tečnu ženu mal vzgojno oklofuta. Pa da jo potem še za kakšen dan ali dva u WC zaklene. Tudi tvoji ženi u opomin  – ker ženske je pač treba uzgajat!

Pa tut tako je – ali boš ti nju uzgajal ali pa bo ona hotela tebe. Zato ni druge kot da si odločen!

Tebe in podobne bodo ženske prej ali slej načevljale. Zbudi se poba, zbudi se, 21. stoletje, Slovenija, prihajajoči matriarhat, o katerem sem že pisal,… Ti resno rabiš domino v usnju z bičem in lisicami, ki te bo spravila v red…

Pa kaj za vraga rinete s kolegi na morje? Aja, sami s sabo in s partnerjem ne znate bit. Prav vam je. Ampak uni ženski bi pa jaz povedala, da naj lepo zaključi dopust, doma pa lepo spakira in ajat nekam v miru. Naslednji dan pa k odvetniku. Amen. Vidva sta pa kar tiho?

priča pretepu, 25.07.2021 ob 15:53

Šli smo skupaj na morje. Jaz in žena + prijatelj in žena. Nonstop mu je najedala, dober je da je toliko zdržal, en dan je malo več popil, potem pa ji je prisolil par vzgojnih. Midva bi se najraje v zemljo vdrla. Potem smo se bolj tako-tako gledali. Ah, pa je bil uničen dopust.

Oh A res₩? Ti jera mila brez … in take stvari javiš, ne pa klele razpravljaš. A se vam kisa no.

koj b, 25.07.2021 ob 23:57

In zakaj je to takšna drama, da jo je vžgal. Kar je iskala, to je dobila, babe tako imajo včasih prevelik gobec in še radio prej utihne kot one. Če bi bil na tvojem mestu, bi mu pomagal jo nalomiti in dati par klofut, da bi bil mir. Samo ukazovati znajo, viseti na telefonih cel cajt, a da bi pa delale, to pa jim je že velika muka.

Torej₩, po n0pisa0nem₩, tudi ti? EHPpl jao.

Vprašam, 26.07.2021 ob 04:34

Torej₩, po n0pisa0nem₩, tudi ti? EHPpl jao.

Ajde, Nisem vmes, vsi pa veste o obnašanju. No prosim.??‍♀️⭐?‍♀️

Tisti “flock flock” pristanek roke na koži bi prav lahko bilo ubijanje komarjev.

Jaz sem svojo Mijo vedno oklofotal, če je kdaj kaj pametovala. Če sva bila v javnosti, pač javno, de.

In tako sem jo vzgojil, da je bila lepo tiho, ko sem vsak dan ktero drugo porival. Farmacevtko, nefarmacevtko, pač ktera je rabla službo, de.

Kaj sploh pijete alkohol, če se potem vsem keglja v napačno smer. Pol pa iz morja vlečejo zaštihane, ker vas alko preveč ‘zrelaksira’. Otroke ne smete kloftat, za ostale pa menite, da je celo dobrodošlo al kako? To je dober pokazatelj, kako so ala vas odrasle vzgojili vaši tastari. In kako se jih sedaj vzgaja, ko je sončkom vse dovoljeno in jim skorajda se pri 20ih brišete ritko

Verbalno nasilje pač ni nasilje, anede. Ženske lahko po mili volji najedamo, pa je vse v redu. Moški mora vse potrpet. Pika.

Verbalno nasilje je seveda tudi nasilje in to še mnogo hujše od fizičnega. Zato ima mož vso pravico pa tudi dužnost da ženo spravi ka pameti s kakšno fizično intervencijo.

Ker to se pa res ne spodobi da žena nekaj možu najeda – ker žena mora ubogati! Pa saj zato jo moški tudi poroči  – da ga uboga pa da mu da seksat kadar on hoče pa da dobro kuha in pere.

a ste po tistem enga grupiča usekal

je storil. To je pravi dec. Ne pa papucarji, ki si nic ne upajo pred svojo drago – najdrazjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close