Prijaham, pojaham in odjaham…
Ti pa si naiven. Kakšen trend neki? Vedno je bil na svetu določen (majhen) procent kurbirjev in radodajk. Ostala večina pa redni masturbatorji ali suhoparni konzumenti radkega dolgočasnega seksa v trajnih partnerskih razmerjih. Velika večina Slovencev je podrejenih lolekov, večina Slovenk pa zafrustriranih manipulatork. Taki zagotovo ne furajo trenda neobrzdanih seksualnih avantur. Je pa res, da pajčevinarji obilno lažejo o svojih dosežkih. To pa ja.
Odtujevanje od lastnih čustev, kako čudovita misel. Kaj pa naj bi pomenila?[/quote]
Če se odtujujemo drug od drugega, se odtujujemo tudi od sebe. Primorani smo zanikati in potlačiti potrebe, želje in s tem povezana čustvovanja, ki bi si jih dovolili občutiti, če bi nas zadovoljevala.
Posledično postajamo hladni, introvertirani in odnose oropamo globine in pestrosti.
Pusti, Poet malo peca ženske tu na forumu, ker tako poudarja čustva. Saj vemo, nismo od včeraj. :)))[/quote]
Ojoj, kako malo je manjkalo ,da bi te pretental? 😀 haha Mogoče pa bo kakšna najstnica zgrabla? :)))
Z lepim govorenjem in sajenjem rožic, če znamo, pridemo moški po bližnjicah do končnega cilja: do čustveno razbohotenega telesa. 😀
Pusti, Poet malo peca ženske tu na forumu, ker tako poudarja čustva. Saj vemo, nismo od včeraj. :)))[/quote]
Ojoj, kako malo je manjkalo ,da bi te pretental? 😀 haha Mogoče pa bo kakšna najstnica zgrabla? :)))
Z lepim govorenjem in sajenjem rožic, če znamo, pridemo moški po bližnjicah do končnega cilja: do čustveno razbohotenega telesa. :D[/quote]
s čim vse se eni tolažijo 🙂
Jaz imam občutek, da vas nekatere kar malo jezi, ko opazujete, kako nekateri z lahkoto pridejo do malih življenjskih radosti, za katere drugi garate leta, se čustveno intenzivno pletate. Potem s epač začnete samoprepričevati, da je s temi drugimi, ki se gredo “športen seks” nekaj narobe, da oni tega v bistvu ne želijo, da želijo nekaj drugega. Da se s svojim početjem oddaljujejo od nečesa. To, da takšno početje povzroča introvertiranost, ravno tako ni res, introvertirani ljudje so vase zaprti in le izjemoma sposobni tako lahkotno uživatorskega načina življenja.
Kdor zmore to furati in če sta obe strani zadoljni, naj pri tem ostane.
Nismo pa vsi za to. Ker, če se spustim v seksualnost, so pri meni tudi čustva v igri. Sem se pa enkrat zavestno odločila, da pustim čustva pri strani in storim “redno čiščenje”. Se ni dobro končalo, ker so začela igrati kasneje čustva. Zato raje ne grem v neko “obvezno” “redno čiščenje” in si tako kako drugače pomagaš, če že res gori voda in je tako nevzdržljivo. Pa ni nikdar neke krize, da bi morala iskati nekega nezanca, kjer bi proširila tačke.
Če smo pa že malo bolj nekateri dovzetni po čustveni plati, je pa pač neprimerljivo, da te nekdo sploh primerja s premičnim premoženjem, ki se ga celo lahko proda, posodi, zamenja, ker je “odslužil” svoje. Nisem še nikjer zasledila, da se kdo kot človek v čem “znuca”. Kot se to zgodi pri premičnih stvareh. Zato npr. bi me v takšnem kontekstu minila še vsa goreča želja
Če že boste stopnjevali te “trende”, se vsaj zaščitite. Če boste šli pa na plačljivosti storitev, pa preverite, ali imajo potrdilo, da niso okuženi. Ker bi vam predhodno pri tem odpovedala čustvenost, v nadalje pa tudi razum za tisto “redno čiščenje”. In ob tem tudi sami poskrbite za redno svoje zdravje, da ne bi ob konstantnem “rednem čiščenju” različnih ljudi nato sami kaj komu prenesli, ker, ali nimate potrdila, da ste zdravi ali pa ob tem čiščenju ne bi sami uporabljali zaščite. Drugače imate pa ala rovinjske plaže, pa pojdite tja, saj se bere, da posameznike tudi vzamejo.
Redno čiščenje se izvaja z odgovornostjo. Pa če je s čustvi ali brez njih.
mene to skrbi!
mam enga, še raje pa vidim ta drugega,,[/quote]
Po kriterijih monovk iz sosednje teme si imela srečo in dobila primernega partnerja.
Forum je zaprt za komentiranje.