Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijaham, pojaham in odjaham…

Prijaham, pojaham in odjaham…

Seks brez obveznosti, brez globokih čustev, brez obljub, velikih besed, brez prstanov…vse skupaj deluje kot reden servis pri avtomobilih. “Šport”, ki se vedno bolj širi…sodobni kavboji in kavbojke, ki prijahajo, pojahajo in odjahajo v sončni zahod….
Ali se bo ta trend še stopnjeval?

Pravijo, da se bo. Tradicionalnost izginja, v prihodnje boš morda celo ujagal kakšnega sorodnika, ker za eno noč pač ne ugotavljaš vseh sorodstvenih povezav:). Mene to ne mika in me nikoli ni, tako da se trend lahko nadaljuje (brez mene).

Poslednja Mohikanka 🙂

Kje jaz to živim, da nič takšnega ne prepoznam v okolici, kar je napisal poet. Ali pa sem kratkomalo za te “zadeve” slepa.

Kaj je pa narobe s tem?
Če sta oba za?
Zame je v seksu dovoljeno vse, če sta oba oz. vsi vpleteni za.
Tudi, če se mož in žena odločita, da bosta seksala z drugimi in če se oba strinjata, zakaj pa ne?

Poet malo pretirava… ali pa iz enega, dveh primerov naredi kar trend.

Poslednja Mohikanka :)[/quote]

Nisem trendovska:)).

Če si recimo samski par let. Zakaj bi moral stradati seks? Si pač dobiš seksfrenda. Bolje kot leta in leta brez seksa. Če pa najdeš resno vezo pa opustiš seksfrendovstvo.

Poet malo pretirava… ali pa iz enega, dveh primerov naredi kar trend.[/quote]

Verjetno bo res to, da sta dogodek ali dva že zadostno izhodišče za izračun oz napoved trenda, bedarija 😛

Pa ne pretiravam preveč…zaradi narave svojega dela spoznavam vsak dan nove ljudi in take vrste rekreacija je razširjena bolj kot sem mislil. Znanec v Abrahamovih letih je po ločitvi pred 10 leti postal močno aktiven v tej smeri, redno se dobiva s 3-4 ženskami, v svojem stanovanju je uredil t.i. jebodrom:)))
Sam sem glede tega “staromoden”, seks povezujem z globokimi čustvi, nimam pa nič proti, da si nekateri na tak način popestrijo življenje. Konec koncev je vsak gospodar svojih misli in svojega telesa.

Mene pa zanima, če tisti, ki ste več let samski, tudi vztrajate pri samo seksu iz ljubezni?
Torej ste potem več let brez seksa?
Ja, saj vem, tu gor ni nobenega, ki bi bil že več let samski.

Pa ne pretiravam preveč…zaradi narave svojega dela spoznavam vsak dan nove ljudi in take vrste rekreacija je razširjena bolj kot sem mislil. Znanec v Abrahamovih letih je po ločitvi pred 10 leti postal močno aktiven v tej smeri, redno se dobiva s 3-4 ženskami, v svojem stanovanju je uredil t.i. jebodrom:)))
Sam sem glede tega “staromoden”, seks povezujem z globokimi čustvi, nimam pa nič proti, da si nekateri na tak način popestrijo življenje. Konec koncev je vsak gospodar svojih misli in svojega telesa.[/quote]

Če je samski, zakaj pa ne..
Še vedno je boljši sex brez čustev kot praviš, oz “frendovski” sex, kot pa metanje na roko..

Sam sem glede tega “staromoden”, seks povezujem z globokimi čustvi, nimam pa nič proti, da si nekateri na tak način popestrijo življenje. Konec koncev je vsak gospodar svojih misli in svojega telesa.[/quote]

Še vedno je boljši sex brez čustev kot praviš, oz “frendovski” sex, kot pa metanje na roko..[/quote]

Itak…nekaterim je pa še bližji grupni sex….najprej z levico..nato pa še z desnico:))

Še vedno je boljši sex brez čustev kot praviš, oz “frendovski” sex, kot pa metanje na roko..[/quote]

Itak…nekaterim je pa še bližji grupni sex….najprej z levico..nato pa še z desnico:))[/quote]

kaj vse obstaja na tem svetu.. pa kje jaz živim??? 🙂

Jaz sem pa ves čas mislila, da izginejo šele proti jutru.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

in seks po pasje tudi … sploh na pločniku največje ceste v vasi ☺

Jaz sem pa ves čas mislila, da izginejo šele proti jutru.[/quote]
Morda si se dokopala do takšnih, ki ne rabijo 2 uri in 2 minuti.
(Dve uri za opravičevanje.)

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zakaj pa ne sme biti seks brez prstanov? Saj ti tudi baje seksaš v grehu, a ne? 🙂 S tvojo najdražjo nista poročena. Se mi zdi, da te je v “čistosti” malce zaneslo. :)))

Zakaj pa ne sme biti seks brez prstanov? Saj ti tudi baje seksaš v grehu, a ne? 🙂 S tvojo najdražjo nista poročena. Se mi zdi, da te je v “čistosti” malce zaneslo. :)))[/quote]
Tako, kot se odtujujemo drug od drugega, tako se odtujujemo od lastnih čustev.

Zakaj pa ne sme biti seks brez prstanov? Saj ti tudi baje seksaš v grehu, a ne? 🙂 S tvojo najdražjo nista poročena. Se mi zdi, da te je v “čistosti” malce zaneslo. :)))[/quote]

To sem napisal zaradi tebe, da vidim, če budno spremljaš moje modrosti:))) Sedi 5!

To sem napisal zaradi tebe, da vidim, če budno spremljaš moje modrosti:))) Sedi 5![/quote]

Imam te na oku! :)))

To sem napisal zaradi tebe, da vidim, če budno spremljaš moje modrosti:))) Sedi 5![/quote]

Imam te na oku! :)))[/quote]

Le kaj bi jaz brez tebe:))))

Imam te na oku! :)))[/quote]

Le kaj bi jaz brez tebe:))))[/quote]

Ne vem zakaj sem ti tako naklonjena, čeprav mi nisi napisal nobene pesmi. Šmrc. 🙁

Le kaj bi jaz brez tebe:))))[/quote]

Ne vem zakaj sem ti tako naklonjena, čeprav mi nisi napisal nobene pesmi. Šmrc. :([/quote]

Čudno res….običajno se me vse pripadnice nežnejšega spola izogibajo v velikem loku…
Žal premalo vem o tebi, da bi ti kakšno zložil…ampak saj je še čas:)))

Mistery is my middle name…tolk da veš. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close