Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priimek po ločitvi

Priimek po ločitvi

Kater priimek ste imele po ločitvi? Ste obdržale moževega ali ste se vrnili na dekliškega? Jaz imam oba, otroci samo moževega.

Končno si bom lahko dala ć. Potem mi bo bolje v zloćinski Slaviji. Moji otroci bodo šli v vrtec in streho bomo imeli nad glavo. Morda dobim kar so nam Jugookupatorji pokradli.

ko enkrat baba dobi tvoj priimek, se je ne losaš več. ženske pač dajejo veliko večjo veljavo moškim priimkom kot svojim.

Regratova lučka931

no, evo.  ženska ki želi obdržat svoj priimek je feminsitka. to ni žena. to je oderna ženska, ki ni sposobna biti žena. in kmalu ločena.  in to si ti evo.  hahaahha  žal ti je , da sise ločila, ker sedaj vidiš resnico.  zdaj pasi boš sprobala fse tvoje teorije na sebi.  ahahahah luzerka

Odgovor na objavo uporabnika
Regratova lučka931, 06.08.2025 ob 00:07

Kater priimek ste imele po ločitvi? Ste obdržale moževega ali ste se vrnili na dekliškega? Jaz imam oba, otroci samo moževega.

Priimek ni označba za pamet, je pa večkrat za neumna vprašanja.

Janeza so vsi zajebavali, ker se je pisal DREK. Pa je spremenil in je sedaj Jože DREK!

Ni res, Jože si je spremenil oriimek v Direkt

Imam dve sodelavki. Obe sta se ločili. Ena je takoj  vzela nazaj dekliški priimek, druga je obdržala moževega. Različno je.

Anonimno 1877, 06.08.2025 ob 08:28

Ni res, Jože si je spremenil oriimek v Direkt

Qua je to oriimek?

Je komplicirano. Ker zoprno in te sprasujejo, o kaj pa je bilo , blabla bla, pa zoprno je ker se enako pise matka od njega (ki je skoraj vedno kriva vsega) in ker se morda tako tudi že pise njegova “nova”… a tudi otroci, in tvoje diplome, pa emaili in vse… jaz bi samo dodala nov priimek ali dekliskega.  Ne da se mi razlagat vsakic znova.:. Jg … gres naprej…

Spremeniš si ga nazaj na dekliškega. Ne bi želela slabe energije priimka od bivšega. Otroka sta od obeh in imata njegov priimek kar ni narobe, ker sta od obeh.

Priimek pa si lahko spremeniš tudi na čisto drugega, ne dekliškega ne od bivšega, lahko si ga tudi izmisliš.

Ob poroki si obdržala svoj priimek. Torej je povsem enostavno odstraniti priimek bivšega, razen če bi se rada še malo “šlepala” z njegovim priimkom. Drugo pa je, če se ženska ob poroki odloči zgolj za možev priimek. Tu so jo pa več let poznali po novem priimku in je morda v tem obdobju že kaj ustvarila s tem priimkom. Otrokom lahko dodaš svoj dekliški priimek.

Srce125, 06.08.2025 ob 10:27

Ob poroki si obdržala svoj priimek. Torej je povsem enostavno odstraniti priimek bivšega, razen če bi se rada še malo “šlepala” z njegovim priimkom. Drugo pa je, če se ženska ob poroki odloči zgolj za možev priimek. Tu so jo pa več let poznali po novem priimku in je morda v tem obdobju že kaj ustvarila s tem priimkom. Otrokom lahko dodaš svoj dekliški priimek.

saj so jo prej tudi več kot 20 let poznali pod svojim priimkom, pa ni bilo konec sveta, ko ga je spremenila. Ženske enostavno nekaj veže na to, da vzamejo priimek moškega, se imajo za več vredne, kaj vem kaj.

Če bi se ločila, bi si dala nazaj tudi svoj priimek. Da bi bila ločena, pa z moževim priimkom? Potem se še ločiti ni treba!

Nazaj, 06.08.2025 ob 10:22

Spremeniš si ga nazaj na dekliškega. Ne bi želela slabe energije priimka od bivšega. Otroka sta od obeh in imata njegov priimek kar ni narobe, ker sta od obeh.

Priimek pa si lahko spremeniš tudi na čisto drugega, ne dekliškega ne od bivšega, lahko si ga tudi izmisliš.

Tako ja. Z priimkom od bivšega moža si vedno ex od tega in tega.

Jaz sem ob poroko spremenila priimek- prevzela moževega in ga obdržala tudi ob ločitvi. Zakaj? Ker mi je veliko do tega, da se z otrokom isto piševa, ni bilo treba spreminjati dokumentov, ni bilo nepotrebnih vprašanj s strani okolice. Ločitev je bila ‘na tiho’ izpeljana skoraj čez noč, kar je bilo obema v interesu. Mojo željo po nespremembi priimka sem mu razložila, se je strinjal in tako se še danes pišem po bivšem možu, isto kot najin otrok, brez slabe energije in še vedno živa?

P444, 08.08.2025 ob 15:42

Jaz sem ob poroko spremenila priimek- prevzela moževega in ga obdržala tudi ob ločitvi. Zakaj? Ker mi je veliko do tega, da se z otrokom isto piševa, ni bilo treba spreminjati dokumentov, ni bilo nepotrebnih vprašanj s strani okolice. Ločitev je bila ‘na tiho’ izpeljana skoraj čez noč, kar je bilo obema v interesu. Mojo željo po nespremembi priimka sem mu razložila, se je strinjal in tako se še danes pišem po bivšem možu, isto kot najin otrok, brez slabe energije in še vedno živa?

a pri poroki si bila pa čisto mokra, ko si spremenila priimek? pa če se ta otrok poroči in spremeni priimek boš ti še zmeraj visela na bivšem priimku? če prav razumem, te je mož zapustil in ti se počutiš osramočena in zapuščena.

Hahaha… ne, ne razumeš prav???

Svojemu priimku sem dodala še moževega. Če bi se ločila, bi moževega odstranila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close