priheftan SIMOBIL
a ni fino, je vsaj mal miru 😉
Pozdravljeni,
Na širšem območju Maribora žal še vedno prihaja do motenj pri uporabi storitev. Do težav prihaja zaradi okvare na tehnični opremi, ki povezuje bazne postaje na območju Maribora. Strokovnjaki se trudijo, da opremo čim prej zamenjajo in ponovno vzpostavijo delovanje vseh storitev.
Kot pravim potem pa ne računajte polne cene. Zakaj moramo uporabniki plačevati polne cene za nepopolne storitve.
Sedaj ste si pridobili stanke s temi klumpastimi I phon-i 4…pa mislite, da lahko na lovorikah počivate, ker bodo zaradi ankesa primorani ostati pri vas.
Nekateri poznamo malo globje marketinše trike 🙂
Lol naredte pogodbo s simobilom, da vam odštejejo od nadomestila vsakič 10 centov kadar pride do izpada 😉
No meni so izklopili fon, oziroma onemogočili klicanje.Položnica opomin je bil plačan pred iztekom roka- odklop. Kličem in vprašam kaj je zdaj to. Pravijo, ker je bil prvi račun visok, drugi pa še malo večji. Pa sem rekla, da prvi je že plačan, druge položnice pa še niti nimam. Naj mi najprej pošljejo položnico. če je ne plačam v roku pa naj ukrepajo, če jim je to neka finta.
Se pa sprašujem kje pa na pogodbi piše koliko lahko porabiš na mesec. A je kje določen znesek preko katerega ne smeš ali kako. Kajti to je zame nezaslišano.
Mislim halo.
No meni so izklopili fon, oziroma onemogočili klicanje.Položnica opomin je bil plačan pred iztekom roka- odklop. Kličem in vprašam kaj je zdaj to. Pravijo, ker je bil prvi račun visok, drugi pa še malo večji. Pa sem rekla, da prvi je že plačan, druge položnice pa še niti nimam. Naj mi najprej pošljejo položnico. če je ne plačam v roku pa naj ukrepajo, če jim je to neka finta.
Se pa sprašujem kje pa na pogodbi piše koliko lahko porabiš na mesec. A je kje določen znesek preko katerega ne smeš ali kako. Kajti to je zame nezaslišano.
Mislim halo.[/quote]
Ja, tako oni to delajo. Jaz sem dala skozi celo kalvarijo, ko sem bila dva meseca v tujini in je bil temu ustrezno visok račun (plačan s trajnikom). Seveda je bila poraba tudi naslednji mesec visoka in se nismo mogli ničesar zmenit, gladko so me odklopili. Tako da sem morala nekoga v Sloveniji prosit, da je šel plačat vmesno porabo, da so me spet priklopili. Telefon sem nujno rabila. A moram dodat, da sem seveda takoj zamenjala operaterja? Da ponovim – vse je bilo plačano normalno v roku, nobenega opomina, ničesar, samo poraba je bila abnormalno visoka.
Forum je zaprt za komentiranje.