prihaja slovenska različica oddaje Poroka na prvi pogled
Sem pa videl da bo Eva Ostrokljun v komisiji psihologov oz, strokovnjakov
https://www.instagram.com/ostrokljun/ tole je njen instagram profil
Tiarepane, 12.02.2022 ob 12:16
Meni je pa avstralska različica všeč, jo rada pogledam. Se vidi, da je produkcija na višjem nivoju, že hrvaška različica pa je slabše posneta tako da nimam pretiranega upanja za slovensko različico.
lej če so znali vražje dame posnet pol verjamem da bodo tudi to, sam upam da nebo tuki sodelovala tudi carmen
Rayisa, 12.02.2022 ob 12:41
Avstralska je meni top, razen zadnje sezone, ko niso prav posrečeni pari. Gledam in zraven berem in komentiram SČ. Slovensko bom gledala, če bodo sodelovali ljudje, ki si želijo partnerstva in ljubezni. Pozerjev in insta wannabe influencerk ne bom gledala.
Če bo tolk povabljenih igralcev kot v exatlonu bo res brez veze
Bomo pogledali, jasno. Ampak zadeva je malo tvegana, ker je Slovenija tako majhna že vse med seboj tako ali tako premešano, s poznano…. tudi genetsko neizključeno. Ja, da bi jih parčkali international, potem pa ja – v stilu 90 days fiance.
Drugo bi bilo to v eni Nemčiji, pa iščejo nekoga , ki je 600km oddaljen. Ne pa partnerje med seboj v Sloveniji parčkat, ko se vsedeš v avto in greš na zmenk na drugi konec Slovenije, pa je max 200 km 🙂 Premali ribnik, premajhna država, premalo svežih opcij.
chkj, 12.02.2022 ob 12:38
lej če so znali vražje dame posnet pol verjamem da bodo tudi to, sam upam da nebo tuki sodelovala tudi carmen
Ja, problem bo, če bodo not navlekli že poznane akterje teh slovenskih šovov, ala Sanjski moški, ipd., obupanka Carmen & Co. Ker ta gospa potrebuje najprej solo kavč seanse, da bo primerna za sobivanje z nekom.
Meni je tudi avstralska različica všeč. Sem pogledala tudi amerisko pa me ni pritegnila. Hrvaške različice nisem gledala.
Kar se pa tiče Vražjih dam, so čisto negledljive. Predvsem zaradi izbora sodelujočih.
Upam da bodo imeli več sreče z izborom kandidatk in kandidatov. Da ne bodo izbrali teh ki se svaljkajo iz šova v šov.
Neprijavljena, 12.02.2022 ob 14:27
Meni je tudi avstralska različica všeč. Sem pogledala tudi amerisko pa me ni pritegnila. Hrvaške različice nisem gledala.
Kar se pa tiče Vražjih dam, so čisto negledljive. Predvsem zaradi izbora sodelujočih.
Upam da bodo imeli več sreče z izborom kandidatk in kandidatov. Da ne bodo izbrali teh ki se svaljkajo iz šova v šov.
Sej tod v avstralskem šovu je blo ene par takih primerkov ko so hodil iz šova v šov
Forum je zaprt za komentiranje.