Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis prigode huckleberrya finna

prigode huckleberrya finna

Močno si želim pridobiti v naslovni temi omenjeno knjigo, s katero si še bolj želim obdarovati nečaka za njegovih prvih deset let uspešnega preživetja v tem našem norem, tragikomičnem svetu. Mi lahko kdo pomaga?

Bom prebrskala, če imamo doma slučajno dva izvoda. A ne upaj preveč, iz glave vem le to, da imamo en izvod in še kup knjig Marka Twain-a…

V Trubarjevem antikvariatu ni tako zelo redka, tako da bi se jo tam splacalo narocit (te obvestijo, ko pride). Videla sem jo tudi nekaj nedelj nazaj, ko sem brskala po knjigah na nedeljskem bolsjaku ob Ljubljanici, ampak tisti izvod je bil res slabo ohranjen.

Upam, da bos imel kaj srece!:)

lp, proxima

Super, se že oblizujem…

Tud teb ful hvala za info…

Če knjige slučajno ne najde Enka, poskusi pri Antiki (po izkušnji so tamkajšnje knjige lepo ohranjene in ti jih celo pošljejo po pošti):

Primož, doma imam samo en izvod (ki bo še kako leto počakal na moj naraščaj). Ampak na temle linku od Antike, ki ga je dala ŽANA. imajo knjigo (oz. knjigi) ki jo iščeš, za vsega 1.000 SIT. Zadeva je sicer v Celju, ampak res pošljejo na dom.

Knjigo sem (vsaj mislim da, procedura je šla skoz) uspešno naročil. Upam da bo. Vsem vpletenim se še enkrat od srca zahvaljujem za pomoč. Ste pa res srčki.

No, samo da bo nečak bral o Huckleberry-ju! Ta knjiga je res krasna, ena mojih najljubših iz otroštva. Zdaj sem doma končno dobila knjižne police in izvlekla iz škatel stare knjige, med njimi jih je kar nekaj Twainovih (takih, že skoraj antikvarnih :-)), in komaj čakam, da otroka še malo zrasteta, da se jih lotimo vseh po vrsti :-).

Se strinjam, ta knjiga je v meni ‘zbudila’ ljubezen do branja.

New Report

Close