Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pridni in normalni” niso nikoli predmet ženskih želja

“Pridni in normalni” niso nikoli predmet ženskih želja

Glej, če ti je Bad Guy idol, kaj te ovira, da postaneš tak?
Lepo ubodeš en motorček, tatu, usnjeno jakno….pa gasa…

Badguy se pa požvižga na to. Tekom življenja je spoznal cel kup zanimiv / atraktivnih žensk. Vsaka mu je na nek način izpadla zanimiva, za tisti čas posebna, nobeno pa ni videl kot “the right one”. Bi rekel po zaslugi bogate zgodovine partnerk, ki jih je dal skozi. Pač ni sanjač, ne verjame v pravljice, ampak samo igra igro in uživa v njej.

Za njega tu ni obžalovanja, ker se je izživel kolikor se je lahko. S preteklostjo se ukvarjajo skenslani copatarji.

Zakaj ji ne bi bil privlačen? Imaš ti tako izkušnjo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lepo ubodeš en motorček, tatu, usnjeno jakno….pa gasa…[/quote]
Ja ti na badguye gledaš bolj filmsko opažam. Zato pa tudi nimaš pojma o čem ti govorim.

Lepo ubodeš en motorček, tatu, usnjeno jakno….pa gasa…[/quote]
Ja ti na badguye gledaš bolj filmsko opažam. Zato pa tudi nimaš pojma o čem ti govorim.[/quote]

Res ne.
Če ti je ta življenjsi slog tako všeč, zakaj ga ne živiš?
Kaj točno te ovira?

Sem slučajno kje napisal, da mi je všeč ? Ko ne veš več kaj bi odpisala, začneš pa offtopičarit. Tipična baba…

O ne, sam cele rapsodije pišeš že cele dneve o tem, to sam zato, ker ti ni všeč…
A te citiram, tvoje hvalnice teh tipov, al jih boš šel sam za sabo brat?
Ko nimaš odgovora, zakaj nimaš jajc za tak življenje, ti je pa ženska (jaz) kriva…tipičen dec….

Hehe, kok si ti predvidljiva. Sem točno vedel kakšen odgovor bo zdaj sledil 🙂

Btw, o copatarjih dosti več pišem, kot o badboyih, pa to še ne pomeni, da mi je všeč takšen življenjski slog. Prav tako me ne privlačijo feministke, zahtevne, samovšečne ženske…

Ljudje radi govorimo o ekstremih, tisto kar je vmes nam ni dovolj zanimivo.

Še enkrat, tipična baba 😉

Ja. O copatarjih pišeš zaničljivo, o badboyih pa občudujoče….Hmmm, le kateri so ti všeč?
Težko vprašanje, res.

Pa še vedno ne vem, zakaj nimaš jajc slediti svojim idealom…..tipičen dec 🙂

Tako ja. “Bad Guys” so seksi, blazno uporabni recimo za eno romanco na morju (saj veste,
lasje plapolajo na motoriju, pivo in komarji na plaži….pa tatuji se vsi vidijo 🙂
Ko se pa vrneš v resnično življenje si s takim resnično nimaš kaj pomagat. Zna cele dneve
šraufat svoj motor, ampak ene dihtunge na pipi pa ni zmožen zamenjat….pa blazno je pameten,
kako bi on spremenil svet….ko pride pa do njegove odgovornosti, pa ob prvi priliki stisne rep
med noge….zvest ne zmore bit, trezen tudi ne…pa tko.[/quote]

Če zna motor šraufat, zna najbrž tudi menjat dihtunge. Vprašanje torej je le zakaj jo noče.

In še podvprašanje: zakaj sesvojih t.im. normalnih moških velikokrat naveličajo

Tako ja. “Bad Guys” so seksi, blazno uporabni recimo za eno romanco na morju (saj veste,
lasje plapolajo na motoriju, pivo in komarji na plaži….pa tatuji se vsi vidijo 🙂
Ko se pa vrneš v resnično življenje si s takim resnično nimaš kaj pomagat. Zna cele dneve
šraufat svoj motor, ampak ene dihtunge na pipi pa ni zmožen zamenjat….pa blazno je pameten,
kako bi on spremenil svet….ko pride pa do njegove odgovornosti, pa ob prvi priliki stisne rep
med noge….zvest ne zmore bit, trezen tudi ne…pa tko.[/quote]

Če zna motor šraufat, zna najbrž tudi menjat dihtunge. Vprašanje torej je le zakaj jo noče.[/quote]

To mene ne zanima sploh….mene zanima samo to, da ob koncu dneva pipa še vedno
kaplja….

Badboyev se naveličaš veliko prej….ker kakor je že njihov repertoar zanimiv in seksi in vse,
je vedno isti… se ponavlja in se ne premakne z iste točke….po mesecu, dveh ga znaš na
pamet….in ni več zanimiv.
Zanimiva izkušnja….in gremo naprej.

Nimam idolov, pa nimam idealov. Ravno to je tisto kar ti nisi sposobna dojet. Ampak, kaj drugega lahko človek pričakuje, ko debatira z žensko ? Tebi je ta najina debata kot tekmovanje, strmiš proti temu kdo bo imel zadnji besedo, namesto da bi se raje fokusirala na to kaj ti želim povedat.

Jajc imam pa več od tebe. Od vsake ženske imam več jajc. Še vse, ki sem jih spoznal do danes so bile boječke. Močne ženske sploh obstajajo ne, pod masko so vse ranljive, vase nesigurne strahopetnice. Če si sposobna sama vzgajat otroka še ne pomeni, da si močnega karakterja. Tudi to ne, da si sposobna sama skrbet zase ne. Delo si lahko dobila prek vez, po možnosti si še pri mami zaposlena. Tudi pri otroku ti lahko mamica pomaga. Mu plenice previja, ga futra, medtem, ko ti klofaš tipke po forumih in se prepiraš z 20 letniki.

Nekam preveč časa zapraviš tu gor, da bi ti lahko človek verjel, da veljaš za neko zrelo/odgovorno osebo….

Vau, sem ti morala pa na fajn boleč živec stopit, da si me takole temeljito napadel…
Vse si mi **** po spisku….
sam zato, ker sam ne živiš življenja, ki bi ga rad?

RES tipičen dec…

Badboyev se naveličaš veliko prej….ker kakor je že njihov repertoar zanimiv in seksi in vse,
je vedno isti… se ponavlja in se ne premakne z iste točke….po mesecu, dveh ga znaš na
Zanimiva izkušnja….in gremo naprej.[/quote]

Navelličanje prej ali kasneje sploh ni pomembno. Zakaj si pa po nekaj letih zveze marsikatera prav med njimi (spet) izbere ljubimca? In še več si jih bi, če bi “imele jajca” pa jim v resni to prepričuje vse drugo kot t.im. opevan ljubezen in spoštovanje do svojega uporabnega plemenjaka, ki zna celo dihutnge zamenjat.

Saj zato si ga pa tudi nisi sposobna poiskat, ker imaš tako slabo mnenje o moških. Medtem, ko si jaz ženske še iščem ne, vsaj ne za resno zvezo. Iščeš idealnega moškega, ki bo živel samo zate, kaj imaš ti njemu za nudit, se pa nikoli ne vprašaš.

Znižaj kriterije, pa se te bo mogoče kdo usmilil…

Zanimiva izkušnja….in gremo naprej.[/quote]

Navelličanje prej ali kasneje sploh ni pomembno. Zakaj si pa po nekaj letih zveze marsikatera prav med njimi (spet) izbere ljubimca? In še več si jih bi, če bi “imele jajca” pa jim v resni to prepričuje vse drugo kot t.im. opevan ljubezen in spoštovanje do svojega uporabnega plemenjaka, ki zna celo dihutnge zamenjat.[/quote]

To pa res ne vem, zakaj si najdejo ljubimca….večinoma zato, ker v seksualnem življenju
doma kaj ne štima?
Drugače je pa življensko dejstvo, daje veliko lažje prepričati “plemenjaka” v kakšno popestritveno
kozlarijo, kot badboya v to, da je treba biti v življenju tudi odgovoren…
Tako da – izbira je jasna…

Zdaj si se spravil na drugo:)). Res si neverjeten, zato imaš tako lepo življenje:).

Saj zato si ga pa tudi nisi sposobna poiskat, ker imaš tako slabo mnenje o moških. Medtem, ko si jaz ženske še iščem ne, vsaj ne za resno zvezo. Iščeš idealnega moškega, ki bo živel samo zate, kaj imaš ti njemu za nudit, se pa nikoli ne vprašaš.

Znižaj kriterije, pa se te bo mogoče kdo usmilil…[/quote]

Ah dej no cvilit….mi gre skoz ušesa….

Am, a ti robčke prinesem ? 🙂

Mam, hvala 😉

Če zna motor šraufat, zna najbrž tudi menjat dihtunge. Vprašanje torej je le zakaj jo noče.[/quote]

kaplja….[/quote]

Lepo, da priznaš kaj pričakuješ od njega. Me pa zanima koliko se vas upa mu to na samem začetku tudi odkrito priznati in ne trobezljati, da je najbolj sploh in oh seksi in zabaven dedec na planetu?

Zato, ker nenormalni jo že itak prek skliznejo in ji niti ne dajo časa? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaplja….[/quote]

Lepo, da priznaš kaj pričakuješ od njega. Me pa zanima koliko se vas upa mu to na samem začetku tudi odkrito priznati in ne trobezljati, da je najbolj sploh in oh seksi in zabaven dedec na planetu?[/quote]

:-))) Napaka…to trobezlja ON….me pa kimamo in verjamemo… :-))
Dokler seveda hormončki ne popustijo in ne vidimo kaj je v resnici…kar je precej hitro ponavadi…
Ker on se ves čas hvali, kok space shutlov je že razstavil na prafaktorje, pa kok zna šraufat,
pa mu seveda verjameš, ko ma pa tko lepe učke :-)))
Dokler te seveda tisti “kap kap kap” od pipe ne vrne v realnost 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close