Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pridni in normalni” niso nikoli predmet ženskih želja

“Pridni in normalni” niso nikoli predmet ženskih želja

Pa vendarle mu žensk ni nikoli primanjkovalo. In to je edino kar šteje, mar ne?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Menda :-)))

A ti še vedno ne moreš iz svoje kože?

Ni edino kar šteje. Pravzaprav nasprotno od tega. Vidiš, ko me ne razumeš.

Bukowski je bil zapit luzer, pa vendar so se babe kr naprej vesile po njem, menda. Torej, to, da se babe evsijo nate ne more biti dokaz kvalitete, čeprav eni mislijo tako.

Saj tudi vse ženske niso gladke. Zato nikakor ne more biti merilo uspešnega moškega, koliko žensk privablja. Lahko vse skupaj niso vredne za eno dobro:).

Bukowski je bil zapit luzer, pa vendar so se babe kr naprej vesile po njem, menda. Torej, to, da se babe evsijo nate ne more biti dokaz kvalitete, čeprav eni mislijo tako.[/quote]
O kakšni kvaliteti pa se sploh pogovarjamo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Npr. 100 goldfishevih

Npr. 100 goldfishevih[/quote]

Spet misliš name.

Če sprašuješ mene – ne morem.

Bukowski je bil zapit luzer, pa vendar so se babe kr naprej vesile po njem, menda. Torej, to, da se babe evsijo nate ne more biti dokaz kvalitete, čeprav eni mislijo tako.[/quote]

Jaz tebe čisto lepo razumem, samo si ti pozabil kakšno debato si načel. Tvoja teorija je, da se za mirnimi in pridnimi in kimajočimi in nevemševsekakšnimi fanti ženske ne obračajo – s čimer se načeloma strinjam. In da bi te podprla sem dala za primer Bukowskega.
Pustimo vse drugo in kaj si misli svet o njem. Ko bi še o naju mislili … pa vsaj tako :/

Ooo, a se ti tudi spomniš tistega Daterjevega kolega, ki je za denar direktorico dol dal? Ali takrat to ni bilo dovolj zanimivo?

Samo vprašam…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tako je! Ti si prava baba. Pri tebi mi je všeč, da se ne sprenevedaš in poveš stvari take, kot so…

Tako je! Ti si prava baba. Pri tebi mi je všeč, da se ne sprenevedaš in poveš stvari take, kot so…[/quote]

Ok, torej tudi tokrat, brez sprenevedanja in tako kot je: a si lahko prosim nazaj Spider? Prooooosim?
Tole s tem resničnim in resnicoljubnim in ne vem kakšnimi MS-i in PMS-i. To nisi ti. Kako ne štekaš?

Tudi ženske ločijo med tistimi tipi, ki so kul “za zabavo”. In tistimi, s katerimi lahko načrtujejo nekaj bolj dolgoročnega.

Pri 16. res še ne, vendar pri 18. me je že doletelo spoznanje, da bi bilo bolj fajn biti “ena in edina” enemu kul tipu, čeprav je manj zaželjen in popularen, kot pa “ena izmed mnogih” za tistega najbolj popularnega bad guy-a. Ki je sicer lahko luštkan za pogledat, fajn za žurat skupaj, morda tudi parkrat za poseksat, vendar kaj več si z njim res nimaš kaj pomagati…

Tako je! Ti si prava baba. Pri tebi mi je všeč, da se ne sprenevedaš in poveš stvari take, kot so…[/quote]

Ok, torej tudi tokrat, brez sprenevedanja in tako kot je: a si lahko prosim nazaj Spider? Prooooosim?
Tole s tem resničnim in resnicoljubnim in ne vem kakšnimi MS-i in PMS-i. To nisi ti. Kako ne štekaš?[/quote]

Dober nick bi bil IMS – Irritable male syndrome. :))) Če se lahko me ženske sklicujemo na PMS, potem se lahko tudi moški na IMS. 🙂

Tole s tem resničnim in resnicoljubnim in ne vem kakšnimi MS-i in PMS-i. To nisi ti. Kako ne štekaš?[/quote]

Dober nick bi bil IMS – Irritable male syndrome. :))) Če se lahko me ženske sklicujemo na PMS, potem se lahko tudi moški na IMS. :)[/quote]

A to sklicevanje uspe? Moj ni ne vem kako dovzeten zanj…

Morda če bi mu ponudila še IMS; bi pa bil…

Tako ja. “Bad Guys” so seksi, blazno uporabni recimo za eno romanco na morju (saj veste,
lasje plapolajo na motoriju, pivo in komarji na plaži….pa tatuji se vsi vidijo 🙂
Ko se pa vrneš v resnično življenje si s takim resnično nimaš kaj pomagat. Zna cele dneve
šraufat svoj motor, ampak ene dihtunge na pipi pa ni zmožen zamenjat….pa blazno je pameten,
kako bi on spremenil svet….ko pride pa do njegove odgovornosti, pa ob prvi priliki stisne rep
med noge….zvest ne zmore bit, trezen tudi ne…pa tko.

Tako ja. “Bad Guys” so seksi, blazno uporabni recimo za eno romanco na morju (saj veste,
lasje plapolajo na motoriju, pivo in komarji na plaži….pa tatuji se vsi vidijo 🙂
Ko se pa vrneš v resnično življenje si s takim resnično nimaš kaj pomagat. Zna cele dneve
šraufat svoj motor, ampak ene dihtunge na pipi pa ni zmožen zamenjat….pa blazno je pameten,
kako bi on spremenil svet….ko pride pa do njegove odgovornosti, pa ob prvi priliki stisne rep
med noge….zvest ne zmore bit, trezen tudi ne…pa tko.[/quote]
Se strinjam.
Nihče ni za vse, zato pa je dobro, če znamo dobro preračunati, kaj vse nam neka oseba lahko ponudi, pa čeprav se ob tem moramo nečemu odpovedati.

Lepo se je tolažit s pravljicami. Ženska si z lahkoto dobi tipa, tudi v poznejših letih. Zdaj kaj pomeni normalno je pa druga zgodba. Kolikor vas berem tu gor, so za vas “normalni moški” nič drugega kot copatarji.

Mogoče zate, samo na koncu bo še vedno več žensk okoli njega, kot pa okoli zrelega/družinskega/odgovornega/prijaznega,…

Pa dobi oni še kaj več kot samo eno romanco. Ženske ga še kar naprej kličejo in si želijo njegove bližine.

Potem se pa tisti drugi vrsti moških cel čas pritožuje kako grdo ravna z njo, da se ji premalo posveča itd. “Normalni moški” jo posluša, ji nudi podporo, ko ji je hudo, privlačen ji ni pa čisto nič.

Mogoče zate, samo na koncu bo še vedno več žensk okoli njega, kot pa okoli zrelega/družinskega/odgovornega/prijaznega,…

Pa dobi oni še kaj več kot samo eno romanco. Ženske ga še kar naprej kličejo in si želijo njegove bližine.[/quote]

Ma ja. Ampak na koncu ostane pa sam.
Šarm takih moških zelo hitro zbledi …pri 40 je pa njegov največji dosežek v življenju …kaj?
Da je seksal z veliko dekleti, o katerih se ne spomni ne imen, ne obrazov?
Tud v redu – če je on srečen, naj bo. Meni se pa ne zdi glih frajer….

Pa dobi oni še kaj več kot samo eno romanco. Ženske ga še kar naprej kličejo in si želijo njegove bližine.[/quote]

Šarm takih moških zelo hitro zbledi …pri 40 je pa njegov največji dosežek v življenju …kaj?
Tud v redu – če je on srečen, naj bo. Meni se pa ne zdi glih frajer….[/quote]
Tak moški bo dobil kavsat tudi pri 40ih, 50ih. Je odličen v interakciji z ženskami, samozavesten, prepričan v to kar počne in zato se ženske še naprej lepijo nanj. Treba se je zavedat, da videz pri nas ne igra tako veliko vlogo, kot pri vas.

Tud v redu – če je on srečen, naj bo. Meni se pa ne zdi glih frajer….[/quote]
Tak moški bo dobil kavsat tudi pri 40ih, 50ih. Je odličen v interakciji z ženskami, samozavesten, prepričan v to kar počne in zato se ženske še naprej lepijo nanj. Treba se je zavedat, da videz pri nas ne igra tako veliko vlogo, kot pri vas.[/quote]

Tak moški najkasneje pri 40 kavsat NE MORE več…pa še je zapit, iztrošen in brez denarja….

Ti bom povedal kdo na koncu ostane sam. Nesposobnež, ki si je po nekem čudežu uspel poiskat žensko, ko ga ta nekega dne zapusti, se pa ne more več izvlečt iz tega. Sledi depresija, alkohol, zanemarjenje videza, ker si ni zmožen dobit druge, oz. tiste prve še prebolet ni sposoben. Kaj pa tak tip ve o osvajanju, če pa je celo življenje zapravil z eno in isto žensko ? Plus upoštevaj še ves trud, ki ga je vložil v to, da bi ostala skupaj in kakšne posledice to potem pusti za sabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close