“Pridni in normalni” niso nikoli predmet ženskih želja
A misliš, da je to zgolj od starosti odvisno?[/quote]
Problem je, ker vi niste ne mladi, ne izkušeni in ne zreli. Nič od tega.
Od kje črpate vse te vaše bogate izkušnje, ki jih nikoli ne znate podpret še s kakšnim primerom ? Aja, iz leksikonov…
O zrelosti pa raje ne bi. Tisti, ki si niste sposobni poiskat žensko v reali, ste zame še vedno na mentalni ravni najstnika…
Zanimivo je, da za primer, kako ovreči mojo teorijo nisi dal sebe? Vsak vedno da kot primer nekega kolega, ni to zanimivo..
Moje teorije kao ne držijo, a tukaj vas bo vsak dan vedno več, ki se samoopisujete kot: pridni, normalni, prijazni…pa še evdno morate babam v rit lezt, da kakšna opazi, da sploh eksistirate..
A misliš, da je to zgolj od starosti odvisno?[/quote]
Problem je, ker vi niste ne mladi, ne izkušeni in ne zreli. Nič od tega.
Od kje črpate vse te vaše bogate izkušnje, ki jih nikoli ne znate podpret še s kakšnim primerom ? Aja, iz leksikonov…
O zrelosti pa raje ne bi. Tisti, ki si niste sposobni poiskat žensko v reali, ste zame še vedno na mentalni ravni najstnika…[/quote]
Kdo smo MI? Zunanji sovražnik, ki ogroža VAS, kdorkoli že ste VI? 😀
Tvoje dojemanja sveta je izrazito polariziran, MI-Vi, slab frajer- dobra punca, sposobni si poiskati žensko – nesposobni si poiskati žensko – prikrajšan oz. osiromašen si za svet, ki je VMES, ker je zate vse “ali je to ali je pa ono”.
Ti sploh ne razumeš, kaj pomeni biti prijazen. Ti vidiš prijaznega človeka in si rečeš v brk “glej ga, kako v rit leze”. V resnici pa si le zavisten. Ne vem, koga je sicer prijaznost še motila. A tebi je ljubše, če te obravnavajo nespoštljivo? Mogoče sploh nikoli nisi bil deležen prijaznosti, da te tako “moti”.
imam eno tako doma in vem iz prve roke kako to gre 🙂 sama je rekla da je padala vedno na tiste najbolj opazne, najbolj glasne in lepe, ki pa sicer ne ustrezajo cisto zgornji teoriji. In se ji ni obneslo. Pri 26ih je le ugotovila, da s takimi kalibri le nima kaj pocet in se je zacela ozirati za materialom za zenit. Ce bi ji to potegnilo tam nekje preko 30, bi imela problem in bi prisla na mon tulit kako ni nikjer pametnih moskih 🙂
meni je recimo zanimivo tudi kako koncajo taki kalibri kot jih avtor opisuje, za katere je znano, da so bad guys, na katere babe padajo. Ko ostarijo, jim mladenke vedno tezje nasedajo, isto stare jih itak ne povohajo ze davno ne vec. Tako so prisiljeni se vezat, ce nocejo za vedno ostati sami. In potem pristanejo s podn zenskami, ker jih edine se povohajo in poberejo prvo kaj pride mimo. In potem srecas na cesti te modele. Obleceni se vedno kot v dobrih starih casih, zraven ena zavaljenka z mastnimi lasmi, 2 mulca in se otozno slini ko pride mimo kako lepa 23 letnica in si misli ah to so bili casi 🙂 Sicer ne velja za vse, enim uspe ohranit kondicijo in formo se komot do 50ih in veljajo za res tezke jebace, vecini pa ura ze prej odbije
Ne vem meni se zdi, da si večina žensk ustvari družino z pridnimi in poštenimi moškimi. Vsaj tiste, ki jih jaz poznam. Te so poročene že vrsto let.
Poznam pa tudi take, ki so vzele pokvarjence in mafijce. Te pa ali so ločene ali pa so vdove. Ni pa to pravilo seveda.
Evo, jaz imam doma bad guy-a, adrenalin freak-a, z polno denarja, pleha, hiperaktivnega, vedno v centru pozornosti, lepega, zelo dobrega jebača…..
Res dober ded, za vsako ki ga ne pozna.
Ampak poln kufer imam vsega (no, sex je res fajn…)
Sem se noro zagledala v enega mirnega, tihega, nežnega, vljudnega, družinskega moškega, sexy mi je za umret, mislim, da je to opazil.
Po moje ne bo nikoli niti mignil v tej smeri, jaz si ga pa noro želim. Takoj bi ga … , tud oženla bi se :-))
Forum je zaprt za komentiranje.