Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pridni in normalni” niso nikoli predmet ženskih želja

“Pridni in normalni” niso nikoli predmet ženskih želja

Nisem še zasledil, da bi se kakšna lušna mlada simpatična punca neskončno metala za nekim pridnim, urejenim, wannabe družinskim očetom. Zato mi je malo smešno tu brati, ko se pridni nekaj bahajo, da so zaželjeni. V bistvu vsaka lušna, ki jo poznam, pali na tipe s karakterjem. Malo po možnosti Mad Max look, mišice, kakšna tetovaža, mogoče motor. To ni nezrelo, to je naravno. Ženske privlači prvinska moškost, ne uglajeno kimanje z glavo.

Smešno pa je, da potem, ko so te ženske malo starejše, prihrumijo na med.over.net in pišejo nekaj čist kontra, kot je njihova osnovna življenjska zgodba. Pridneži in prijazneži niso nikoli bili predmet ženskega vzdihovanja. Vedno so to bili frajerji, pustolovci, samosvojneži, bleferji, športniki, šminkerji.

Sej večina teh žensk nazadnje konča s kakšnim cepcem iz nekega portala. Ampak to samo zato, ker jih frajerji ne j.ebejo več in gredo na mlajše. Potem so matore polne zgražanja and nezrelostjo teh dedcev, ki se nočejo iz frajerjev preleviti v družinske očete, ampak so raje še vedno frajerji.

Pridni in urejeni sploh nimajo šanse neke avanture dobit. To je domena izključno modelov, ki delajo vse kontra, kot ženske na netu svetujejo.

Kot vedno, vse zadel v nulo 🙂

Ne vem, kaj si ti predstavljaš pod biti priden, normalen, urejen. Očitno postaviš križ pred temi besedami, prinašaš česen, a na koncu se zatečeš k hudiču, ker verjameš, da ti bo tako bolje postlano pri ženskah.

Mešaš vzdihljaje 16-letnic, ki po možnosti še niso imele priložnosti biti intimne s fanti. Takšne res padajo na bad guys, ki so že okusili drogo in so največji carji izven šole. Ful so kulski. Sicer so še malce nespretni pri držanju čika, ko je akcija jim prehitro pride, ker niso seznanjeni z vsem, kar spolnost oz. intimnost prinaša. Ampak važno, da 15 sošolk iz istega razreda pogleduje za enim pavom. To so frajerji v svojem omejenem svetu, drugi ki vedo kaj je to življenje, se jim takšni fantki smilijo, ker imajo v sebi veliko potenciala, da zabluzijo za ceno 5-ih minut slave 15-im sošolkam. To ni nobena pustolovščina, prej bi rekla odsotnost staršev, da bi jim primazali dve okoli ušes. Seveda so samosvoji, zavračajo norme obnašanja, vzpostavljajo svoj lastni stil, ker tistih 15 deklet aplauzira. Otroci seveda ne gledajo na svoje vzornike kot prihodnje očete/matere njihovih otrok.

O kakšni prvinski moškosti govoriš? Misliš na podivjane, arogantne zveri? Dajmo raje ostati pri človeški vrsti. Prvinskost v moškemu je, da si s časom poišče svojo družico, ustvari gnezdece in poskrbi za svoje potomstvo. Prvinskost ni v iskanju moški-moškega. Prvinskost tudi ni, da moški prezira ves ženski rod.

Moški s karizmo, z občutkom za soljudi, mentalno širino, razgledanostjo, urejenostjo, delavnostjo, prijaznostjo itd. itd. itd. nima težav pri spoznavanju nasprotnega spola in je tudi močno zaželjena ter iskana “roba”. Res pa je, da je takšnih malo. Več se najde tistih, ki imajo kakršnokoli anomalijo in jih to zavira nasploh v lajfu. Kdo bi si želel “defekt”, s katerim je potrebno veliko delati, se odpovedovati samemu sebi, imeti visoko toleranco na strpnost in prvobitno solidarnost, da moraš temu človeku na vsak način pomagati? Enako “defektna” sorodna duša, ki išče podobne, če ne celo enake vzorce vedenja. Ful huda pustolovščina. Večino časa se prerivaš čez frustracije. To jemlje vso energijo, ki jo v zdravem partnerstvu ljudje usmerjajo v stvari, ki spodbujajo k osebnostni rasti, osrečujejo in delajo ljudi polne.

Zagovarjaš bolne odnose, ker misliš, da je edino luzer zaželjen v ženskem svetu, vsi ostali so pa copatarji:)).

Pridnim in urejenim se avanture dogajajo brez da osveščajo o teh podvigih druge. Luzerji se bodo pa šopirili in iskali svoj izgubljeni ego na ruševinah svojega lajfa.

Zdaj pa pojdi nazaj v kot in se razjoči, ker si tolk grozen.

Spider, naše niso več tako mlade (neizkušene), kot te, katerih ne moreš pozabit. So pa še vedno lepe in hkrati izkušene. Po zaslugi “frajerjev”, ki so jim dali “dragocene” izkušnje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nisem še zasledila, da bi se kakšen lušten, mlad, simpatičen dečko neskončno metal za neko pridno, urejeno, wannabe družinsko žensko.
zato mi je malo smešno tu brati, kako letijo kritike na tista ‘nasprotja’, ko vam pa takšna dekleta sploh niso ne privlačna in ne zanimiva. ker s(m)o ‘dolgočasne’ (govorim za dekleta pod 30, ki so dalje princev in ponijev).

in zakaj se omenja beseda ‘lušna’? kaj, tistim ‘manj luštnim’ pa niso všeč moški s karakterjem ali kako? ahja. tisti ‘s karakterjem’ ne bi ‘manj luštnih… 😉

ja, res je to naravna privlačnost, ampak to je na kratki rok. te pritegne, vzbudi zanimanje in par vzdihljajev, ampak, če je to vse od te ‘moškosti’ … potem JE nezrelo, če sanjaš, da bo to trajalo. je pa res, da vsak po svoje interpretira ‘moškost’.

“priden in normalen” (in povrhu še simpatičen) je “ah ja”. je tudi pošten družinski človek, ki si samo želi, da bi spoznal fajn žensko in nima nobenih zahtev, žensk ne menja, ker še ni spoznal taprave. skratka, idealen moški.

ni mi jasno zakaj bi se “morala” ena res v rednu ženska ukvarjat s takimi osli. saj “karakter” in “prvinska moškost” ne pomeni, da tip ves čas smrdi, ima v garaži nekaj s 1000+ kubiki, prdi in riga, ker “si upa” in slovi po glasnih histeričnih izpadih… 🙂

Priden in normalen je predvsem uravnovešen, brez labilnih podtonov. Ne vem zakaj nekateri želite tem ljudem obesiti etikete mentalno zaostalih ljudi, ki potrebujejo le nekoga, da jih bo preživljal do konca lajfa, ker mama je res ena sama, ampak minljivost ima svojo moč. Dobre lastnosti človeka prinašajo kvaliteto. Res je to prava redkost, ni pa nemogoče. Je lažje reči, da so to pohabljenci brez svoje hrbtenice, da sami sebe lahko opravičite, ker niste niti približki?

to definitivno NI tisto, kar kruto in resnično opisuje. pravi, da pridni nimajo šanse dobit avanture… potem že po definiciji ne bi bili pridni, ane? poznam precej v resnici pridnih in fajn fantov. in ženske vzdihujejo za njimi. hodijo pa v glavnem z njimi ne, ker so pridni pri 30ih v glavnem že poročeni in z otročki, žena je srečna, ostale so pa fouš in prepričujejo neznance, da je njihovo razmerje (tudi) super… 😉

“večno samski” pasivno agresivni histerični 35letniki pa so v glavnem “gamaged goods” in velja za oba spola z redkimi izjemami.

pajkec, kot ponavadi je to tvoj vidik skozi plasnice, zelo ozek in prilagojen na tvoj habitat, ki nima neke sirine.
V osnovi imas mogoce prav, ampak za najstnice, dalje tvoje teorije ne veljajo. Tvojo teorijo ovrzem komplet na primeru enega mojega kolega: vljuden tako da se cuker cedi iz njega, priden na vseh podrocjih, zelo pozoren do zensk, prijazen, ustrezljiv, v soli med najboljsimi, magister zdaj ze, zelo uspesen v sluzbi, za starse punc velja za vzornega, v glavnem ni da ni. Dobro izgleda, ima mocen karakter, samozavesten, babe se tak lepijo na njega da je ze neverjetno in to celi spekter od 20-40. Precej bolj kot na neandertalce, ki jih sam opisujes.
Tako da ce bi ti mogoce izstopil iz svojega kroga neciviliziranih majmunov, bi mogoce videl da svet ni samo taksen kot ga ti dojemas. Ce se pa ti druzis med samimi opicami in vidis kako babe padajo na te opice, se to ne pomeni da palijo izkljucno na njih.

To je samo kontra Markotovim in Onetovim foram o nezrelosti…. vsak ki drugače razmišlja še ni zrel…..

to je kontraudar 🙂

Tako je njim lažje rečt da smo mi nezreli kot pa razumet, da smo morda celo boljši od njih 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je samo kontra Markotovim in Onetovim foram o nezrelosti…. vsak ki drugače razmišlja še ni zrel…..

to je kontraudar 🙂

Tako je njim lažje rečt da smo mi nezreli kot pa razumet, da smo morda celo boljši od njih :)[/quote]

Ti se imaš za velikega frajerja, bad guya?:)))) Ne me smejat no. Sem mislila, da si že prerasel to fazo. Zdaj mešaš…nekaj je, da se imaš za frajerja (v obdobju odraščanja), drugo pa kakšen si karakterno in tega ne moreš spremeniti.

Janko, “uspesen magister z urejenim zivljenjem, itd” so atraktivni atributi za iskalke druzinskega moskega. In tudi pri mlajsih, oz. tistih, ki se se nimajo namena ugnezditi, taksni atributi pomagajo. Niso pa odlocilnega pomena, da si bo z njim katera zazelela avanture.
Jaz sem vse to, ampak 26-letnica, ki me bo jutri zvecer obiskala je znorela bolj zaradi fizicnih atributov (besede, ti si super sexy) in mojih, recimo temu, vescin komuniciranja, kot prej nastetih kvalitet. Nic ji nisem obljubil. Sicer je rekla, da ne bi rada le enkrat prespala, ampak brez kakrsnega dramatiziranja. Pride zvecer in odite zjutraj. Pa ni nobena razvratnica. Menda ji bom drugi moski v zivljenju. Vecini pridnih se kaj takega ne bo zgodilo.
Goldfish, ti pa se zadrzi komentarjev. Ta je za ogrevanje pred honeymoon-om. 😉

Sigurno ste boljši vsaj v nečem, v iskanju izgovorov. Pa mogoče še kje, ampak saj ne tekmujemo a ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

to je kontraudar 🙂

Tako je njim lažje rečt da smo mi nezreli kot pa razumet, da smo morda celo boljši od njih :)[/quote]

Ti se imaš za velikega frajerja, bad guya?:)))) Ne me smejat no. Sem mislila, da si že prerasel to fazo. Zdaj mešaš…nekaj je, da se imaš za frajerja (v obdobju odraščanja), drugo pa kakšen si karakterno in tega ne moreš spremeniti.[/quote]

Pa kaj bluziš no…. kje sem pa kaj jaz napisal za sebe zdaj spet…. ti kr nekaj povzemaš na pamet 🙂

Ti si itak prestara, tak da me tvoje teorije ne zanimajo kaj misliš… moja babica si tudi misli da smo mi vsi čudni, pa me ne briga kaj si ona misli, ker nima pojma, ti si nekje v tem rangu glede tega 🙂

Kaj pa če si karakterno ravno to s čemer opisujejo ”frajerje” (v odraščanju) ……. aja ne to pa ni mogoče….

Sicer pa jaz se ne spomnim, da bi videl kakega frajerja…… frajerji(če že) niso bli (za punce) nikdar fantje iz iste generacije, ampak kot po pravilu so bili to fantje vsaj 2 leti starejši od njih…… za tistimi so ”vzdihovale” če že….. ker so meli izpit za avto, ker so mogoče bli že na faksu ipd…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Babica si misli “lej ga petelinčka, kako je pameten, kot je bil njegov dedi pred 60 leti, ga bo že življenje naučilo, ker ne posluša izkušenih”. :))

Babica si misli “lej ga petelinčka, kako je pameten, kot je bil njegov dedi pred 60 leti, ga bo že življenje naučilo, ker ne posluša izkušenih”. :))[/quote]

Matkic je pokazal svojo zrelost, ko me je vrgel med stare in da ga zato ne zanima, kaj si mislim:)). Bo še prišel čas, ko bo s široko odprtimi usti poslušal starejše in modrejše ljudi:).

Babica si misli “lej ga petelinčka, kako je pameten, kot je bil njegov dedi pred 60 leti, ga bo že življenje naučilo, ker ne posluša izkušenih”. :))[/quote]

Mhm… bo me izučilo ja…. če bodo meni tudi v ”rit” porinli službe kot njim, pa če bom lahko ob 14:00 tak kot onadva že na vikendu relaksiral ko bom zaposlen itd…..

potem bo me celo res ”izučilo” dokler se to ne bo zgodilo, lahko sanjajo 🙂

In ti si sedaj, ko te ona obiskuje boljši od vseh drugih, ker tebi se to dogaja, komur se ne ni kaj prida in povrhu vsega si še zrel zato?
Ajooooj, sveta preproščina…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

to definitivno NI tisto, kar kruto in resnično opisuje. pravi, da pridni nimajo šanse dobit avanture… potem že po definiciji ne bi bili pridni, ane? poznam precej v resnici pridnih in fajn fantov. in ženske vzdihujejo za njimi. hodijo pa v glavnem z njimi ne, ker so pridni pri 30ih v glavnem že poročeni in z otročki, žena je srečna, ostale so pa fouš in prepričujejo neznance, da je njihovo razmerje (tudi) super… 😉

“večno samski” pasivno agresivni histerični 35letniki pa so v glavnem “gamaged goods” in velja za oba spola z redkimi izjemami.[/quote]

Česa konkretno pa so fouš? Dobrega seksa najbrž ne, ker itak ne vejo kaj dosti kako se obnesejo na tem področju. Torej so lahko fouš le, ker dajejo vtis, da je z njimi lahko manipulirat. Da stoji tam kamor ga postaviš in da naredi vse, kar se mu reče oz. da mu najbrž niti rečt ni potrebno. Fovš so torej predvsem zaradi njihove uporabne vrednosti.

Malo se morda motiš. Zaželjeni so oboji, samo vprašanje kakšen v katerem obdobju. Oboje dobit v paketu je najbrž precej težko. Zato pa nas že biblične modrosti učijo, da so eni za otroke delat, drugi pa, da zanje skrbijo, jih vzgajajo in preživljajo, čeprav na žalost fuka stradajo. Marsikakšna se tam pri 40-tih kar malo naveliča nekoč tako zaželjenega domaćega in predvidljivega Jožefa in spet pogleduje za sosedovim Gabrielom. 🙂

“večno samski” pasivno agresivni histerični 35letniki pa so v glavnem “gamaged goods” in velja za oba spola z redkimi izjemami.[/quote]

Česa konkretno pa so fouš? Dobrega seksa najbrž ne, ker itak ne vejo kaj dosti kako se obnesejo na tem področju. Torej so lahko fouš le, ker dajejo vtis, da je z njimi lahko manipulirat. Da stoji tam kamor ga postaviš in da naredi vse, kar se mu reče oz. da mu najbrž niti rečt ni potrebno. Fovš so torej predvsem zaradi njihove uporabne vrednosti.[/quote]
A ti veš kako deluje faušija? Če imaš ti nekaj, kar jaz nimam, se mi pa ZDI, da bi me to osrečilo, ti tega ne bom privoščil. Zato zmanjšujem vrednost tega, kar imaš na vse možne načine. Čeprav v resnici mene tisto sploh ne bo osrečilo, ko bi to dobil. To lahko zagotovo vem šele takrat, ko to tudi res dobim. Faušija je en tak strup, ki zastruplja vse okrog sebe z negativno “energijo”, največjo škodo pa delamo s tem ravno sebi.

In ti si sedaj, ko te ona obiskuje boljši od vseh drugih, ker tebi se to dogaja, komur se ne ni kaj prida in povrhu vsega si še zrel zato?
Ajooooj, sveta preproščina…..[/quote]
Človek je ponosen na svoje dosežke. 🙂
Kot se tisti bolj pridni pohvalijo, da jim je žena skuhala dobro kosilo, tako se manj pridni pohvalijo z uspešno avanturo. 🙂

Saj je v prvem postu vse razloženo. Med vrsticami. 🙂
Kdor ne zna ustvariti nekega resnega odnosa v katerem bi bil zadovoljen, se pred občutki manjvrednosti zavaruje s tem, da zadevo označi za ničvredno in da se s takšnimi zadevami ukvarjajo samo luzerji.

nevem ravno ce tvoja teorija drzi. On jih vrta serijsko, pa nisem ravno preprican da ga hoce vsaka vzenit in je potem razocarana.

Ajooooj, sveta preproščina…..[/quote]

Ne mu bit fovš, no. Ti znaš pa dobro vrt preštihat, bajto prepleskat, kakšen gospodinjski aparat popravit… Le kaj je en fuk v primerjavi s tem?

Ta tvoja trditev je stereotip o slabem moškem, frajerju, ki dobi vse dobre in lepe punce. Ne vidiš v tem očitnega kontrasta med dobrim in slabim, med črnim in belim , med…?
Morda to velja za določen izbor najstnic, pa še tu je premalo biti frajer, če ni vizualno privlačen.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close