Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pridi in preživi nekaj časa v salezijanski skupnosti

Pridi in preživi nekaj časa v salezijanski skupnosti

Don Boskovi salezijanci smo redovniki, ki nas je v 19. stoletju ustanovil katoliški duhovnik sveti Janez Bosko. Tega »velikana« vzgoje je zaznamovala brezmejna ljubezen do mladih. Po njegovem zgledu je naše temeljno poslanstvo vzgoja in evangelizacija mladih. Navdih tega poslanstva pa je Jezus, Dobri pastir. Če želiš pobliže spoznati način našega življenja in se o njem pogovoriti, se lahko oglasiš.

Vedno dobrodošel na Rakovniku.

Na razpolago sem za pogovor in pomoč pri razločevanju poklicanosti.

Pridi in preživi nekaj časa v salezijanski skupnosti in se podrobneje seznani z našim načinom življenja in poslanstvom.

Klemen Balažič
Rakovniška 6
1000 Ljubljana

Tel. 031 468 974
E-pošta: kbalazic@gmail.com

Krasno. Večkrat sem že zapisal, da imam svoj tempelj kar na internetu.

Malo več podatkov bo potrebnih. Starost, komu je to namenjeno, pač reklama je skopa in ni vredu.

Tudi v Celju imamo Don Boskov center. Me pa zanima ali je to samo za mlade. Je kaksna starostna in verska omejitev?

Avtor teme je vodja teme. Moja naloga ni vodenje teme, ampak sem samo avtorju v pomoč pri razvoju teme. Med sabo smo oddaljeni  en klik. Vi ste v eni sobi, sam sem v drugi sobi.

Vsem se opravičujem, da nisem posvečen duhovnik. Ukvarjam se s šamansko prakso. Med sabo smo povezani na neviden način. Navkljub temu, da drug drugega ne vidimo znamo krasno komunicirati med sabo. Internet je več kot fantastičen medij.

je omejitev 40 let.

To je samo za fante, a ne? Za MLADE fante?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close