Pri skoraj 30. si sebe ne predstavljam preživljati
Razlogi, zaradi katerih si sebe pri svojih skoraj 30. ne predstavljam preživljati oz. zakaj nisem zaposljiva:
– ne predstavljam si sebe delati v timu oz. skupaj z drugimi ljudmi (zaradi socialne fobije),
– nimam nobenih delovnih izkušenj oz. nisem usposobljena za nobeno delo,
– zaključeno imam samo višjo šolo, od katere nisem odnesla nobenega znanja,
– nimam niti izpita za avto kaj šele svojega prevoza in ga tudi nikoli ne bom imela (torej nisem mobilna),
– skoraj nič ne znam tujih jezikov,
– sem psihiatrična pacientka in jemljem psihiatrična zdravila (torej avtomatsko nisem zaposljiva, ker je to zavedeno v moji zdravniški kartoteki),
– imam policijsko kartoteko zaradi “izpadov” doma (kar to sploh niso bili) in zaradi nadlegovanja folka iz lažnih profilov.
Kaj naj storim? Kdo me bo preživljal?
Zaradi “izpadov” doma (kar to sploh niso bili) in zaradi nadlegovanja folka iz lažnih profilov (pred leti), sem dobila kartoteko na policiji.
Doma so doslej že sedemkrat zoper mene klicali policijo, in sicer:
1) Aprila 2016 – ker sem razbila svoj računalnik in računalniško opremo ter novoletne lučke
2) Maja 2017 – ker sem električni radiator porinila v navaden radiator iz par decimetrov razdalje, ker sem imela obraz poln mozoljev in zato nisem morala iti v šolo
3) Septembra 2017 – ker sem vrgla po tleh svojo omarico (srednje velikosti) (takrat sem slišala, da prepoved približevanja še prehitro pride)
4) Decembra 2017 – ker sem vrgla po tleh isto omarico (zaradi tega sem pristala na psihiatriji in za štiri mesece v stanovanjski skupnosti, kjer pa bi me “strokovne” delavke, če tam ne bi bila pridna ali redno jemala tablet, lahko prisilno premestile v socialno-varstveni zavod (Hrastovec, Dutovlje), in to doživljenjsko!)
5) Julija 2018 – ker sem sestri uničila za eno pest ribeza, ki ga je nabrala v vrtu (slišala sem, da se ponavadi ne konča dobro, ko enkrat na dom začne prihajati policija, v smislu, da bom pristala na cesti)
6) Maja 2021 – ker sem razbila svoj prenosnik (čez štiri dni je ponovno prišla na dom policija, ampak sem se zaklenila v sobo, tako da z njimi takrat nisem imela opravka)
7) Junija 2021 – ker sem sestri in tastari uničila vrt (pohodila in zruvala sem zelenjavo) ter ji grozila, zaradi česar sem ponovno pristala na psihiatriji in skoraj na cesti
Z vsem tem se v svoji glavi še vedno ukvarjam, ker tudi po več letih ne morem predelati tega, da so tastara, sestra in stara mama zoper mene klicale policijo na dom.
Lazja dela, 12.06.2023 ob 19:38
Lahko delas v trgovini, varnostnica (ce ti ni ok med ljudmi), cistilka… namesto avta gres na avtobus in si probas najti sluzbo kje blizu
Ne predstavljam si sebe sploh priti do kakršnekoli zaposlitve, kaj šele neko delo opravljati.
Nikoli si nisem bila sposobna najti niti študentskega dela.
Psihiatrija, 12.06.2023 ob 19:49
Ne predstavljam si sebe sploh priti do kakršnekoli zaposlitve, kaj šele neko delo opravljati.
Nikoli si nisem bila sposobna najti niti študentskega dela.
Probaj najti kaj, mogoce ti bo ok. Jaz sem delala v trgovini, ampak je depresivno in ne bi morala to celo zivljenje poceti. Lazje je, ce nekdo dela kar ga veseli, ker potem ima tudi več motivacije. Doma je pa spet dolgcas
Pozdravljen uporabnik “Psihiatrija” vemo , da stojiš za vsemi lažnimi objavami in s tem nadleguješ vse ljudi na forumu kot tudi izven foruma.
Sporočamo vam, da je naša ekipa odkrila vaše osebne podatke, prav tako smo odkrili tudi vaš IP naslov in se preko odprtega porta 443 povezali na vaš računalnik. Dogodke bomo še naprej spremljali, v primeru nadaljena “trollanja bomo ukrepali”
Lep pozdrav Hekerska skupina DarkSide
Forum je zaprt za komentiranje.