pri koliko obratih menjati v višjo prestavo – dizel
Sicer bi lahko lepše napisal, ampak tudi sam priporočam mnogim, če denar ni ovira oziroma namesto steklene strehe raje vzemite avtomatik. Še toliko bolj, če se veliko vozite po mestu. Vožnja z njim je res preprosta.
Sicer bi lahko lepše napisal, ampak tudi sam priporočam mnogim, če denar ni ovira oziroma namesto steklene strehe raje vzemite avtomatik. Še toliko bolj, če se veliko vozite po mestu. Vožnja z njim je res preprosta.[/quote]
No evo, jaz pa resnično nikol ne bom zastopil kako lahko ljudje avtomatika tako kujejo v nebesa….lahko je super tehnološko doteran, pa ga ne maram…če hočem imet v nekem trenutku na razpolago točno določeno št. obratov in s tem tud največ moči in navora(npr. prehitevanje), in če pod takimi pogoji stisnem gas do konca, potem vsak avtomatik glede reakcijskega časa odpade…ni konkurenčen…
previsoki obrati povzročijo večjo porabo goriva in prej uničijo motor.
Jaz imam bencinarja in ga v mestu prestavljam čisto malo nad 2000 obrati. Imam pač rad tišino v avtu, ne pa da mašina tako tuli, kot da se mi bo ravnokar odtrgala z nosilcev.
Ko je pa res treba pospeševati, npr pri vključevanju na AC, gre pa obratomer tudi skoraj do rdečega polja…
Ko že pišem o vožnji na AC: Na živce mi greste osebki ki s pospeševalnega pasu zavijete takoj na avtocesto pri hitrosti 70kmh. A se sploh zavedate kaj se lahko zgodi, če nekdo vozi 130 in vas prepozno opazi??!
Da ne omenjam da ljudem s tem uničite tempo in morajo zaradi vas zavirati…
Drrr, govoriš kot da bi vedno delal hitre, nenadne manevre, pospeševanja in prehitevanja… Malo je takih.
Hvalim avtomatike iz vidika preprostosti uprabe, vse kar si napisal je res, občutek pri hitrejši in odločnejši vožnji ni isti, je pa iz vidika povprečnega uporabnika to dejstvo zanemarljivo.
Glede tega, če uporabnica nima možnosti nakupa avtomatika, pa ji svetujem, da se o tem pogovori z možem, ker je odvisno od motorja do motorja kdaj je najbolje prestaviti. Če na oko rečem, je neko povprečje pri dizlu 1.500 obratov. Jaz pogosto že pri nižjih obratih. Če ima avtomobil dovolj navora pa tudi iz 3. dam kar v 5.
In na koncu na prehitevalnem pasu nastane STOJEČA kolona….tipičen primer 6.30-7.30 iz Domžal proti Ljubljani…
Ni problem le v premajni hitrosti na pospeševalnem pasu…problem je še v tem, ker velika večina šoferjev tretira črto na koncu posp. pasu kot prepad in ker se velika večina šoferjev, ki vozijo po desnem pasu, ne umakne pravočasno na prehitevalni pas…pač vozjio nonšalantno po svojem pasu in se jim dobesedno jebe za druge šoferje na levi in na desni…
Ustrelil si v bojevo brdo! Pred časom sem vozil eno službeno zadevščino (mercedes), ki je avtomatsko menjala pri 4200 obratih. Sam sem menjal pri 1500 obratih, pa je šlo ćisto gladko. Čar je v tem, da veš kdaj se motor “dere” in kdaj gre gladko.
Ko ste vsi tako navalili, da visoki obrati škodijo – tudi prenizki niso zdravi. Menjave na 2000 obratih pri bencinarju so kar malo nizke, malo si poglejte krivulje navora in moči. Bencinar največji navor doseže pri višjih obratih kot dizel, kar pomeni, da se z višjo prestavo in nižjimi obrati precej bolj “matra”.
Načeloma je res, vendar je krivulja odvisna od prostornine motorja in posledično moči ter navora, ki ga ponuja. Večji kot je atmosferski motor, lažje prestaviš že pri nižjih obratih.
In na koncu na prehitevalnem pasu nastane STOJEČA kolona….tipičen primer 6.30-7.30 iz Domžal proti Ljubljani…
Ni problem le v premajni hitrosti na pospeševalnem pasu…problem je še v tem, ker velika večina šoferjev tretira črto na koncu posp. pasu kot prepad in ker se velika večina šoferjev, ki vozijo po desnem pasu, ne umakne pravočasno na prehitevalni pas…pač vozjio nonšalantno po svojem pasu in se jim dobesedno jebe za druge šoferje na levi in na desni…[/quote]
Ne samo, da tisto črto tretirajo kot prepad, očitno tudi vožnjo po pospeševalnem tretirajo kot kazen ali sramoto in se hočejo čim prej spravit na avtocesto. Take bi jaz poslala še enkrat oddelat par ur v avtošolo.
Sem naletela že tudi na modela, ki je na koncu uvoza, se pravi tik pred začetkom pospeševalnega pasu ob znaku nimaš prednosti USTAVIL, da bi se prepričal, ali ima prosto pot 🙂 Hvala avtoindustriji za ABS.
Zanimiva tematika, jaz izhajam iz načela, da je potrebno imeti občutek,enako kot pri seksu..:)))
Kdaj prestaviti je predvsem odvisno od navora, ki ga ima določen avto. Recimo pri V8 motorjih s prostornino nad 4000 ccm se lahko spelje z drugo, tretjo…, prestavi se lahko že pri 1000 obratih in v tem primeru ni čutiti nobenih težav s pomankanjem moči.
Pri ljudskih dizlih (motorji nekje od 1,6 do 2,5 litra prostornine) jaz prestavljam nekje pri 1300 do 1500 obratih, več v običajnih pogojih ni smiselno ker je navora dovolj, vrtenje v višje obrate je pa nesmiselno…..
Imam tudi nekaj izkušenj z avtomatskimi menjalniki, recimo Subaru 2,5 litrski bencinski motor me je zelo razočaral, prestavlja popolnoma previsoko, dere se ko ….., pa nikamor ne gre. Pri dizlu enake prostornine recimo BMW, prestavlja sicer lepo, vnedar se zaplete pri prehitevanju…., kar naeenkrat šalta v višjo prestavo in to je lahko v določenih momentih nevarno. Odličen avtomatski menajlnik ima BMW 535 D, tam pa res nimam pripomb…..
Načeloma sem pa mnenja, da mora imeti avto z avtomatskih menjalnikom vsaj 250+KM, da je nek odziv….ostalo je bolj za mesto in počasne vožnje.
Ja, se strinjam. Sem imela čast vozit avto takoj za modelom, ki po eni strani prestavlja prehitro v višjo in čisto prepozno v nižjo. Avto je bil tako zamorjen, da ni šel nikamor. Sem mislila, da se je pokvaril, in se je moral prav zluftat ali kako naj temu rečem. Čez par km je že delal v vredu.[/quote]
Ha, moj je tak. Ampak plus ej pa v tem, da vozi na bencinske hlape. Vsake toliko pa jaz peljem njegov avto, da iz njega izženem netopirje, mišja gnezda in ostalo, kar se nabere zaradi take vožnje.
Pri dizlu se pa jaz ravnam po merilcu porabe. Če šaltaš v višjo prestavo in ti pokaže večjo porabo, ni bilo ok.