Pri Hotmailu nas vlecejo za nos…
Hmm,
ze pol leta spremljam, kdaj mi bodo povecali mailbox na 250 MB. Itak, da mi ga niso. Danes pa preberem, da bo na voljo 250 MB samo za uporabnike v USA??
Mislim, da dol pades. Ne vem, kako to, da nisem na Yahooju ze od zacetka, da o Gmailu in GMXu ne govorim… Hmm, pri Gmailu mi ne deluje vse tako kot bi moralo, gmxa pa se nisem probal. Sam kaj, ko majo vsi tvoj naslov ze spravljen, pa ga ne moras menjati ravno 1x na mesec… kaksne so kaj vase izkusnje, je kdo dobil 250 MB (hmm, najbrz zadostuje pri regitraciji, da zberes USA?)…
Lp… TINKO
*250MB inbox available only in the 50 United States, District of Columbia, and Puerto Rico. Eligible Hotmail users will first receive 25MB at sign-up. Please allow at least 30 days for activation of your 250MB storage to verify your e-mail account and help prevent abuse. Microsoft Corporation reserves the right to provide 250MB inbox to free Hotmail accounts at its discretion.
Hmm, ja saj to je tisto, ko ne dela, takrat ko bi bilo fino, da bi. Se pa najbrz vsi se spomnemo http://www.slo.net. Vceraj sem za test registriral en hotmail naslov, pa dobis ze v startu 25 MB, jaz pa ostajam kot dolgoletni uporabnik na 2 MB. Sem pa spremenil naslov na ameriski, ampak se mi zdi, da je to bolj jalovo, saj bodo zdaj to itak vsi naredili :))) (da bi dobil 250 MB namesto 25 MB).
Sicer se mi pa zdi Yahoo konkurencen. Vedno dela. Pa se datoteke si lahko nekam pripenjas. Sam skoda, ker za te stvari ni vec zastonj POP3 dostopa. Kaksne dve leti nazaj se mi zdi, da je bil za Hotmail in za Yahoo (za Hotmail je laufalo preko Expressa ali tako nekako…) Se bo treba navadit na placevanje 🙂
Ne vem točno, koliko placa ti dajo na slovenskem Pinkponku, sem že pozabila 🙂
Ampak s Pinkponovim naslovom (in seveda če si uporabnik Mobitela) lahko uporabljaš POP3 dostop in tudi strežnik odhodne pošte (SMTP).
Do odhodnega (SMTP) strežnika sicer lahko dostopaš le preko mobitelovih vstopnih točk (GPRS in 041 181818). Uporabniki Siol-a pa kot odhodni strežnik lahko uporabijo tudi strežnik mail.siol.net.
Z e-mailom je pa tako (insajderska informacija), da bodo v kratkem nabavili novo mašinerijo. Zdaj potrebujejo, če jim sistem pade, najmanj osem ur za vzpostavitev nazaj 🙂
Kar naj imajo tistih 250 MB. Država ki pošlje največ SPAMA na svetu je ZDA in krepko na prvem mestu. Naj še postavijo filtre, da si bodo to nesnago pošiljali samo na svoje 250 MB velike poštne predale in nehali moriti ostalih po svetu, ki jih ne zanimajo njihove viagre in načini za čudežno podaljševanje penisa. Potem bodo drugi ugotovili, da ne potrebujejo njihovih zastonj 250 MB, ampak bo dovolj tudi 25MB.
To je izključno moje osebno mnenje in zanj delodajalec še ne ve.
Hmm; bom preizkusil.
Roman; saj imas prav, ampak ti lahko povem zakaj bi slednje prislo prav meni. Svoj prvi mail sem si odprl na Hotmailu, v stilu priimek@hotmail.com. Lahek je za zapomnit; za druge.. In se na njem imam kaksnih 400 mailov, ki so se nabrali skozi ta leta, in jih ne bi rad zbrisal. S tem, da ne morem zaradi tega na tem mailu shraniti nobene slike ali pa kaj vecjega. Imam pa rad vse stvari na enem mestu. (vem, da so stvari zastonj, in da je za kaj vec potrebno placati, ampak so tudi zastonj stvari zadnje case ratale posteno konkurencne… no, zastonj je tukaj relativno, ob pisanju mailov moram gledati reklame ob strani:)
Zlatolaska; zadnji cas je da se modernizirajo. Preko telefona se da enostavno pogledat, pa ob prejetem mailu lahko dobis sporocilo. Sem uporabljal, ko je bil kaksen mail znak za zacetek prijave na kaksen seminar s omejenim stevilom udelezencev… Je pa ca. 10 do 15 MB.
Onyx; tole s tem podaljsevanjem mi je pa znano. Sem ze razmisljal, ce ne delajo to na Hotmailu celo pogodbeno :))
Forum je zaprt za komentiranje.