Pri 35ih skoraj neizkušena?
Kako priročen odgovor:). Tvoje reakcije povedo marsikaj o tebi. Kako si ranljiva, večkrat bolj v konfliktu sama s sabo kot z drugimi. No, vsaj veš, da obstajajo tudi drugačne strune, vendar je drzno pričakovati, da bodo drugi odkrivali tvojo prijazno, nežnejšo plat. To se moraš sama odločiti v sebi, čemu boš sledila. Ali želiš biti zagrenjena, cinična, brezobzirna, z oklepom…ali dopuščaš kanček topline.
Kako priročen odgovor:). Tvoje reakcije povedo marsikaj o tebi. Kako si ranljiva, večkrat bolj v konfliktu sama s sabo kot z drugimi. No, vsaj veš, da obstajajo tudi drugačne strune, vendar je drzno pričakovati, da bodo drugi odkrivali tvojo prijazno, nežnejšo plat. To se moraš sama odločiti v sebi, čemu boš sledila. Ali želiš biti zagrenjena, cinična, brezobzirna, z oklepom…ali dopuščaš kanček topline.[/quote]
Priročen ali nepriročen, tako pač je z mano, sprijazni se…take it or leave it 🙂
Kako priročen odgovor:). Tvoje reakcije povedo marsikaj o tebi. Kako si ranljiva, večkrat bolj v konfliktu sama s sabo kot z drugimi. No, vsaj veš, da obstajajo tudi drugačne strune, vendar je drzno pričakovati, da bodo drugi odkrivali tvojo prijazno, nežnejšo plat. To se moraš sama odločiti v sebi, čemu boš sledila. Ali želiš biti zagrenjena, cinična, brezobzirna, z oklepom…ali dopuščaš kanček topline.[/quote]
Priročen ali nepriročen, tako pač je z mano, sprijazni se…take it or leave it :)[/quote]
Zmoreš več kot le braniti se:). Pišem kot mislim, ljudi se ne da spreminjati, tudi ne vidim smisla v tem. Zato te sprejemam takšno kot si:).
Priročen ali nepriročen, tako pač je z mano, sprijazni se…take it or leave it :)[/quote]
Zato te sprejemam takšno kot si:).[/quote]
Vkolikor me sprejemaš kakršna sem, mi ne talaj nasvetov o osebnostnih popravkih 🙂 clear ?
Tale pa je resnično pod pasom! Kaj se čudiš njenim odzivom, ko sama isto strupeno streljaš?! Pa kaj je z vami, dekleti v zadnjem času? Ste nore gobe jedle al kaj? Dajte se že enkrat dol pa mirna bosna.
[/quote]Ha,ha,ha….. to se počne tudi pod pasom, al ne? 🙂 :D[/quote]
On_, ni nujno, da se moje erogene cone nahajajo pod pasom :))))
Not clear:).
Ne se počutit ogroženo, ni potrebe:). Si ne drznem dajati nasvetov, pišem le tako kot funkcioniram. Če je zate to vdor v osebni prostor, naj ti povem, da smo v virtuali:).[/quote]
Uf, kakšen genialen zmazek, se mi je kar mozek ustavil 😀
Skratka, ti sprejemaš mene le na tem navideznem papirju – hvala, več ne rabim, pravzaprav se širokogrudno odpovedujem tudi temu, mi ne paše tvoje sprejemanje, me duši :)))
Ne se počutit ogroženo, ni potrebe:). Si ne drznem dajati nasvetov, pišem le tako kot funkcioniram. Če je zate to vdor v osebni prostor, naj ti povem, da smo v virtuali:).[/quote]
Skratka, ti sprejemaš mene le na tem navideznem papirju – hvala, več ne rabim, pravzaprav se širokogrudno odpovedujem tudi temu, mi ne paše tvoje sprejemanje, me duši :)))[/quote]
Pa dej no, mal se nasmehni:). Od kje pobiraš ta drobni tisk?:) Saj ni vse slabo in črno:).
Skratka, ti sprejemaš mene le na tem navideznem papirju – hvala, več ne rabim, pravzaprav se širokogrudno odpovedujem tudi temu, mi ne paše tvoje sprejemanje, me duši :)))[/quote]
Tu se strinjam z Goldfish. Če človek govori o svojih pogledih, ki se ne skladajo z mojimi, to še ne pomeni, da je moj sovražnik, da mi karkoli vsiljuje/svetuje ali pa da me ne sprejema. Daleč od tega.
Pa dej no, mal se nasmehni:). Od kje pobiraš ta drobni tisk?:) Saj ni vse slabo in črno:).[/quote]
Ekskluzivno od mene moj pristen nasmeh 🙂
[img]http://shrani.si/f/2B/ih/xVkAId5/screenhunter04-jan-06-02.jpg[/img]
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… :) V takem primeru bi te bilo potrebno obrnit tako, da bi se vse pomembno znašlo nad/pod pasom, po želji… 😉 😀
Samo ni higiensko, da bi jaz o tem pisal…. 😉 pa še nebeško kraljestvo bi lahko zgrešil, nekoč…
Ni za tvegat :)))
Pokvarit? Neeee samo držal sem se nekako svojega poslanstva/poklica in v njegovem duhu komentiral kar sem videl 🙂
Tvoje poslanstvo/poklic je očitno drugačno, srečka? :)))[/quote]
Zadnjega vprašanja nisem razumela:).[/quote]Z_S je Katenjki očitala, da ne komentira tem v skladu s svojim poklicem (menda kemijo), jaz sem se tudi želel držat tega principa, da ne dobim z (čarovniško) metlo po glavi, ti si pa izpostavila nek drug vidik. Možno bi bilo, po tej logiki, da imaš tak poklic v katerem vidiš le dobre svari zato si lahko srečka 🙂
Hahahahahahahahahahaha:). Je pa res, da je v mojem poklicu ogromno potenciala za delati in narediti kaj dobrega:). Tam kjer je najbolj gnilo, je največ priložnosti:). Ker slabše je že skoraj nemogoče, a ne:).[/quote]Potem pa si sploh srečka, ker karkoli narediš je lahko le uspeh…. 😉
Lahko rečeš zase, da si uspešna ženska, čestitam….. :)))
Hahahahahahahahahahaha:). Je pa res, da je v mojem poklicu ogromno potenciala za delati in narediti kaj dobrega:). Tam kjer je najbolj gnilo, je največ priložnosti:). Ker slabše je že skoraj nemogoče, a ne:).[/quote]Potem pa si sploh srečka, ker karkoli narediš je lahko le uspeh…. 😉
Lahko rečeš zase, da si uspešna ženska, čestitam….. :)))[/quote]
Zdaj se posmehuješ iz mene:). Poskusi še ti, ker sem dobila občutek, da imaš najslabšo možno službo:).
Potem pa si sploh srečka, ker karkoli narediš je lahko le uspeh…. 😉
Lahko rečeš zase, da si uspešna ženska, čestitam….. :)))[/quote]
Zdaj se posmehuješ iz mene:). Poskusi še ti, ker sem dobila občutek, da imaš najslabšo možno službo:).[/quote]Neeeee nič se ne posmehujem, samo malo sem razpredal, (včasih bi blo) bolš, da bi bil tiho…. a, ne? 🙂
Tudi v moji službi ni kaj več zašuštrat, kjer je najbolj gnilo, je največ priložnosti:)
Očitno sva stanovska kolega…. 😀
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… 🙂 [/quote]
Pa kakšne razjede neki, to si je Katenjka nekaj namislila, ker me ne zna več drugače spraviti v slabšo luč 🙂
Res je lepo, samo ne vemo ali je to pred ali po kozlanju…. nič razjed od HCl ni videt… 🙂 [/quote]
Pa kakšne razjede neki, to si je Katenjka nekaj namislila, ker me ne zna več drugače spraviti v slabšo luč :)[/quote]Aja? Kira je pa začela 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.