Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pri 25 se zdaj doma

Pri 25 se zdaj doma

Odgovor na objavo uporabnika
Gnidovca, 01.09.2021 ob 14:52

Imam hcerko staro 25 let, pa se zdaj cepi doma. No sej doma pomaga, to morm rect.

Sem ji rekla “dej najdi si kaksen flet pa pejt ze na svoje” stara je dost, da si ustvari družino. Ampak ne, ona cepi doma. In caka miracle. Ce bo slo tko naprej ji bom vse cunje pred bajto vrgla.

Kar men naj piše. Jaz iščem žensko. Imam svojo hišo in sem situiran. Samo ženskam težko zaupam. Mogoče je pa ona ta

Ja nevem no od kod mladim denar za stanovanje. Da delas faks do 24 leta, kot jaz, pa to, da si placas izpit za avto, pa kupis nek avto, pol pa naj bi z studentskim delom ze mel za stanovanje hahahahhaha…. Dobri ste

A dej provocirat. Imam približno toliko starega otroka, pa ne govorim spakedranščine. Miracle hahaha. Jutri bo pa provokacija kako ne skrbi za svojo ostarelo mamo, kljub temu, da jo je mama ven vrgla pri 25ih. A boljših idej nimate? Naj prispeva za stroške, pa živi doma, če ji paše. Če hočeš imet otroka si naštepaj še enega, ne rabiš izsiljevat vnukov. Pa vsaka normalna mati otroku želi dober, ljubeč zakon in ne enega na hitro “ker je že dovolj stara”.

boniy63, 02.09.2021 ob 15:43

Draga avtorica tega ćlanka

Tudi sam imam 3 otroke in dekleta so odšla čeprav so starejša 30 Plis.  Jih danes pogrešam in pričakujem da pogosto pridejo na obisk.

Imam pa sina 28 let priden deloven in prav tukaj je razlika Bi nekdo reko je mama hotel najbolši.

A ni videti tako ko se pogovoriva je danes zelo težko v teh letih najti resno partnerko ki bi ji lahko za upal in si ustvaril dom in družino.  kakor mislim tudi vaša hčer ni našla pravega še.

Zato nikakor ni potrebno nikogar poditi od doma na koncu jih boste pogrešali vi.

Ja to običajen pojav. To pa ker ženska dosti lažje najde moškega, ki ji bi financiral novo streho nad glavo, moški pa bo izredno težko našel žensko, če že nima svojega bivališča.

Lahko te je sram. Tudi pomaga doma. Ti bi jo pa nagnala? Lastno hčerko? Sram te bodi. Samo to bom rekla… Si ne zaslužiš naziva mama.

Anonimno 5564, 03.09.2021 ob 09:08
    Ja nevem no od kod mladim denar za stanovanje. Da delas faks do 24 leta, kot jaz, pa to, da si placas izpit za avto, pa kupis nek avto, pol pa naj bi z studentskim delom ze mel za stanovanje hahahahhaha…. Dobri ste

?

Žal realnost, ki je neizobraženi ljudje ne razumejo.

Kupi si koledar, nismo več leta 1950. Ženske naj se samo odločijo, kdaj imet familjo (ali jo sploh imet). Jaz sem se tudi odselil pri 29 – jbg, stanovanja na obali stanejo eno ledvico pa pol metra čreva. Ko bo padla prilika, bo že šla stran. Zakaj bi mogla že pri 25ih imeti familijo? Zakaj bi jo sploh mogla imeti? Lahko, da noče? Ste se pogovorili kej z lastno hčerko okrog tega? Ne, a. Jamr

Vukašin, 01.09.2021 ob 18:57

Za vsako žensko je najbolj pomembna stvar u življenju da se poroči in da rodi otroke.

Najboljše je da se poroči že u začetku dvajsetih. Ker ženske se zelo hitro staraju in kmalu postaneju grde ko gravž. Pa kdo pri zdravi pameti jih bo potem poročil!?

at na forumu. Eh …boomerji.

S čim se cepi, žutim ali astra zeneco

Vukašin, 01.09.2021 ob 19:23

Če je že 25 let stara bi kot družina morali domov povabiti kakšne primerne resne kandidate za poroko. Da jih mož pogosti s žganjem pa jim ti in hćerka kaj dobrega skuhate pa tako. Pa potem hćerka kaj zapoje (mogoće tudi zapleše) pa bo kandidatu potem mogoče všeč. In potem se lahko tvoj mož in ta mladi mogoče že o doti kej pogovarjata. In tu ne smete biti skopi – še posebej če vam hćerka ni posebej lepa.

Zapleše? Trebušni ples, hip hop, polko z metlo?

Naj plačuje pošten delež pri bajti. Če ne, boš imela kmalu takšno  40 letno psihično bolnico doma kakršen je ta Darwin tu na forumu.

freespirit221, 02.09.2021 ob 18:00

jaz sem stara 29,nimam namena imeti otrok. Plačam polovico položnic,kupim si hrano in pokrijem svoje stroške. Živim na podstrešnem stanovanju,ki sem si ga sama celotnega uredila,s svojim denarjem,naslednje leto ga mam namen še širit. Jaz od tu ne grem,če komu kaj ne paše lahko gre sam

Se pogresala jo bos ona pa zanalasc nov hotla pridt vsakic ti bo poslala kako uziva ….dj mal se zamisli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close