Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pri 20 brez punce

Pri 20 brez punce

Pri 20 še vedno brez punce in karkoli v tej smeri… nikoli še nisem biti bil v resni zvezi, ali je prepozno glede na to, da so pri teh letih že skoraj vsi poskusili praktično vse in imeli več punc/fantov? Kako gledate na to?

Premalo si napisal o sebi da bi vedeli, zakaj je tako. Nimaš družbe? Si sramežljiv? Morda kakšna motnja kot so Aspergerjev sindrom, avtizem ipd?

Prvo dekle sem imel pri 23, z njo sem se prvič poljubil in prvič seksal. Dobro da obstaja internet sicer kdove, kdaj bi se kaj zgodilo. Če sploh.

Kaj pretiravaš? Zakaj naj bi bilo prepozno? Naredi nekaj iz sebe, delaj, ustvarjaj. Imaš še cel lajf pred sabo za biti v dvoje.

Jooj, fantek… pa saj si komaj iz plenic ven zlezel pa bi kar nekaj… naredi faks, se izobrazi ali pa delaj, izpit za avto…,opolnomoči se za samostojno življenje, da ne boš obstal , se zaciklal v mama hotelu , potovanja , da malo čez domače planke pogledaš …,- to so ta leta ,to nucaš enga kolega, prjatla pa vandrajte…lepo samski in svobodni… v teh letih se največ s sabo ukvarjajo, da dosežejo največ…, lej, če je zraven kako dekle za družbo super, za jamrat pa tud še ni…

No, ni glih za obupavat, res pa je da generacijsko – slovenska mladina …ni kaj za poparčkat, …mogoče zato malo – širine – pridobivaš in malo v tujino…ker ja, na planetu je koliko ljudi …,si prešprical geografijo anede..no, in od tega je koliko žensk, mladih žensk…malo razišči statistiko…no in da od vseh teh mladih žensk ,ki trenutno obstajajo na planetu- ne bi ene našel, s katero bi se pokonektala ,je pa tud , da ne rečem kaj…!!!

Avtor, ne jemlji resno mojih predhodnikov. Kdaj pa boš spoznaval dekleta in pridobil prve izkušnje, če ne zdaj. Se da študirati, morebiti zraven delati in še biti v zvezi brez težav. Ampak kot sem omenil, premalo si napisal o sebi, da ti kaj svetujemo.

yep, če pogledaš statistično…toliko je gejev, toliko lezbijk, toliko načrtno želijo ostati samski, …še so vzroki, razlogi …in koliko jih potem preostane za to , da postanejo pari, bi imeli familije…pač ausglajazno vse skupaj. pa itak, tudi tisti ,ki pa so…je pa prevara, ločitev in sama drama…nobeden tega noče , zato …,če res ne najdejo kompatibilnosti- kemije  za dolgoročno sobivanje , so rajši samski. pač sodobni svet, četrte , celo že pete tehnološke revolucije , umetne inteligence, robotike…

Nic ni prepozno, veliko je taksnih, kot si ti, vec kot si mislis, v danasnjih casih. Se nimate kje srecati, ker ni vec pravega druzenja.  Zalostno … ampak ne obupaj … oci imej odprte, pa povabi kaksno punco ven …

Odgovor na objavo uporabnika
Ggb, 29.07.2025 ob 13:15
    Nic ni prepozno, veliko je taksnih, kot si ti, vec kot si mislis, v danasnjih casih. Se nimate kje srecati, ker ni vec pravega druzenja.  Zalostno … ampak ne obupaj … oci imej odprte, pa povabi kaksno punco ven …

This.

Ne se sekirat moj sin je diplomirani inžinir pa pri 25 tudi se ni nobene imel.

Pa tudi nobene želje nima da bi ga ženska že tako zgodaj začela jenat za vsako stvar.

Odgovor na objavo uporabnika
veliko je takih, 05.08.2025 ob 22:55

Ne se sekirat moj sin je diplomirani inžinir pa pri 25 tudi se ni nobene imel.

Pa tudi nobene želje nima da bi ga ženska že tako zgodaj začela jenat za vsako stvar.

preprosto povedano – nesposoben zveze. Drkaški incel, ki se mu bo enkrat utrgalo. Odseli s ena vikend, da si rešiš kožo.

Jaz sem mel prvo “pravo” pri 24. In? Nikamor se ne mudi. Nikoli ni prepozno, samo če boš pa takole še pri 40, takrat pa vprašanje, če boš katero še zanimal. A tebe kakšna zanima? Mal se druži, pa bo. Mene so ene tri pred tem zavrnile, jaz pa tud ene tok. Pa kaj, enkrat se bo poklopilo.

Zakaj grdi tipi mislijo, da bodo dobili najlepšo punco??

=

Pri

da si luzer. da si malo sam kriv, večini pa ne.  kriva je tvoja smrdljivamamica, ločenka ugabna. femisntika. ki ti je uničila življenje.   ateka nimaš ali pa je beta luzer. močan atek, ne bi dovolilsploh da samica tko uniči fanta.

1.se moraš začet zavedat ,da  jeprobem tvoja mamica. ečbi ti treniral  judo, bjj 15 let, sedaj tega ne bi bilo. ali pa plaval 15 let.   pa nisi.

starsi 20. torej študiraš neki. kaj štduiraš?  družboslovje? kje pa boš to dobil sluzbo?  imaš močne veze? druzinske?  seboš podrejal maici celi laif.

ti si žal že veliko zajebal.

ti bi moral študirat računanišvo. kernimaš ateka pametnega ne moreš tehnike, ki bi jo moral.  bi moral it na kmeijo alifarmacijo. do magistra.  ali pa medicino.  nekaj karjenaravoslovjei n ti prinese denar in ne rabiš ni pogoj doma imet atija ki te nauči

če imaš možnost idi trenirat bjj.  ali fsaj plavanje. ti morašstran od mamice

nehaj poslušat mamico.  mamica tvoja jeumska pokveka, prasica, kurba nagnusna. in če ji boš dovolil ti bo do konca uničila življenje. ker rabi druzbo. in sama ne se ne želi it zdravit. zato si t njen kuzek.

tako ne boš nikoli dobil , pičke.

koga bošvprašal kako ujet ribo. ribo ali ribiča.

nafukattvoje mamicene boš mogel nič ,ker te pozna in ko bo začela začutit dase umikašdabi rad bi lalfasamec jebaček tebo začela bulat.

rešitev je v treningu  judo, bjj.   in študiju naravoslovja.   druge opcije ni. ali pa nevem kaj si posrednji šoli. kaj znaš.

v osnovi moraš stran od mamice.  to jen ujno,ključno.  stran od tvoje mamicefeminsitke ločenek ugabne.  ker te bo uničila do konca, če jiboš dovolil.

sam boš moral znat.  fse babe so kurbe. fse.  in za luliko rabiš denar.  denar lahkodobiš tudi če si električar. če znaš je super. če imaš ateka ki te lahko kaj nauči, se to nauči.   če nimaš sem ti povedal.

https://sensa.metropolitan.si/horoskop/znamenja/astro-pari-ki-se-med-seboj-ne-bodo-nikoli-razumeli/

Pred računalnikom ne boš srečal punce, pojdi ven v družbo. Ko te kdo povabi, nikoli ne zavrni povabila.

Nič še ni prepozno. Še veliko časa imaš, ampak, če boš ždel doma v bajti, ne bo nič. Nobena ne pride kar sama od sebe k tebi domov. Razen poštarca. Pojdi v družbo med ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close