Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pri 1.5000€ neto plače vas država ožame za 68%%

pri 1.5000€ neto plače vas država ožame za 68%%

Kaj pa, če ženska zaradi fizičnih razlogov, ne more imeti otrok ?
Spada med normalne ali ne ? :)[/quote]

Robi je Katarina Kresal normalna? Tu bi se navezal na izjavo poslancapred leti, ki je dejal, da tovrstne ženske ne moraš primerjati z tistimi, ki imajo otroka. To so matere, to so žene, to so spoštovanja vredne ženske.

In ne neke nedojebane karieristke in feministke brez vsakršnih moralnih vrednot.[/quote]

Uf, še kako “dojebane”. Senica je zelo simpatičen in atraktiven moški, kajne? ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Samo za info…..
Tudi narkomanke so ti normalne, ker tudi one imajo otroka?[/quote]

Seveda normalne. A narkomanke so žal hudo bolane osebe. Meni osebno je ženska z otrokom znak, da je normalna. Procent narkomank z otroki pa je med celotno populacijo mater seveda zelo majhen.

Tako, da veselo na delo, če nisi normalna :)))[/quote]

Otrok se ne dela kar tako povprek, ampak so potrebni določeni pogoji za katere se človek odloči ustvarit družino. Tukaj pa imamo različne poglede in merila 😉

Kakor za koga. Za moje pojme sodi v zapor, med ostale nenormalne.

Robi je Katarina Kresal normalna? Tu bi se navezal na izjavo poslancapred leti, ki je dejal, da tovrstne ženske ne moraš primerjati z tistimi, ki imajo otroka. To so matere, to so žene, to so spoštovanja vredne ženske.

In ne neke nedojebane karieristke in feministke brez vsakršnih moralnih vrednot.[/quote]

Uf, še kako “dojebane”. Senica je zelo simpatičen in atraktiven moški, kajne? ;))[/quote]

Kar zadeva denar gotovo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seveda normalne. A narkomanke so žal hudo bolane osebe. Meni osebno je ženska z otrokom znak, da je normalna. Procent narkomank z otroki pa je med celotno populacijo mater seveda zelo majhen.

Tako, da veselo na delo, če nisi normalna :)))[/quote]

Otrok se ne dela kar tako povprek, ampak so potrebni določeni pogoji za katere se človek odloči ustvarit družino. Tukaj pa imamo različne poglede in merila ;-)[/quote]Seba si je očitno izbral merilo, da naredi ženski otroka, da bi postala normalna. Potem ga je pa menda zapustila…. hmmmm

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close