Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pri 1.5000€ neto plače vas država ožame za 68%%

pri 1.5000€ neto plače vas država ožame za 68%%

Pa takih primerov je cel kup. Namesto, da bi tu odpirali avtomobilske tovarne jih na Slovaškem. To je pa tako, ko noben pameten noče iti v politiko. Potem pa nam vladajo mafijci ala Janša in Jankovič, ki skrbijo predvsem zase.

Me prav zanima kdaj se bo Janša preselil v svoje novo bivališče.[/quote]
Bomo kmalu lahko še srečni, če nas bo kdo zamenjal s Slovaško. :)[/quote] ali pa se bo našel nekdo, ki bo rekel, da smo lahko srečni, da nismo v Ruandi… Saj zdaj se bomo spet naposlušali praznih obljub in nagledali smejočih obrazov .. že zdaj mi je slabo..

Seba, a ti Robija mal zzzzaj…:)))). Odpri post, pa boš dobil val odgovorov:).

Seba, a ti Robija mal zzzzaj…:)))). Odpri post, pa boš dobil val odgovorov:).[/quote]

Zanekrat bo dovolj. Lahko pa tudi ti odgovoriš 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Lahko je več razlogov:
– Lahko kdo misli, da je prepovedan sadež slajši. 🙂
– Lahko je razlog v prepričanju, ki nekomu določa, da spoznava samo zasedene in zato oseba še naprej ostaja nesrečna in v svojem prepričanju, da so le drugi lahko zadovoljni.
– Po drugi strani pa zasedeni sami lahko dajejo pobudo, ker v svoji vezi niso zadovoljni ali pa nenehno rabijo potrditve, da so še vredni “greha”.
– Vezani v primerjavi s samskimi lahko bolje obvladajo zapeljevanje in so bolj družabni in odprti.
Samski os velikokrat samiski z razlogom. Torej, introvertirani se držijo bolj zase in zato dobimo vtis, da so zasedeni privlačnejši.

Ko jih jeb*…:)
Za njihove volilne kampanije seveda ne bo denar noben problem.

končno nekaj dobrega, ko je vlada zzaajjjeebballa objavo podražitve cigaret ☺

Lahko je več razlogov:
– Lahko je razlog v prepričanju, ki nekomu določa, da spoznava samo zasedene in zato oseba še naprej ostaja nesrečna in v svojem prepričanju, da so le drugi lahko zadovoljni.
– Po drugi strani pa zasedeni sami lahko dajejo pobudo, ker v svoji vezi niso zadovoljni ali pa nenehno rabijo potrditve, da so še vredni “greha”.
– Vezani v primerjavi s samskimi lahko bolje obvladajo zapeljevanje in so bolj družabni in odprti.
Samski os velikokrat samiski z razlogom. Torej, introvertirani se držijo bolj zase in zato dobimo vtis, da so zasedeni privlačnejši.[/quote]

Robi dobro si to napisal. Sedaj pa ne bom nič več napisal, da me ne bo kdo obtožil, da gledam za vezanimi 🙂

Lahko je več razlogov:
Samski os velikokrat samiski z razlogom. Torej, introvertirani se držijo bolj zase in zato dobimo vtis, da so zasedeni privlačnejši.[/quote]

Robi dobro si to napisal. Sedaj pa ne bom nič več napisal, da me ne bo kdo obtožil, da gledam za vezanimi :)[/quote]
Saj od gledanja ni še nobena zanosila 🙂

Lahko je več razlogov:

Robi dobro si to napisal. Sedaj pa ne bom nič več napisal, da me ne bo kdo obtožil, da gledam za vezanimi :)[/quote]Ko bi ti samo gledal bi bilo še dobro…… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No ja to lahko priznam, da je zame ženska z otrokom znak, da je normalna. Pa naj bo vezana ali samska 🙂

Meni to ni znak njene normalnosti.. ampak vsak pač vidi po svoje svet okoli sebe 🙂

Otroka lahko naštepa vsako tele. Mogoče pa zato hodi toliko telet po svetu, ker se najbolj razmnožujejo tisti, ki se ne bi smeli?

Bolj se ne bi mogu strinjat.

Zame pa je to znak normalnosti vsaj veš, da je malo resna, ker skrbi za otroka in ne neka nedojebana feministka 🙂

Ljudje, ki imajo IQ nižji od 100, se ne bi smeli razmnoževat, period.

Torej če ima dva je še toliko bolj resna?
Zakaj se pa potem obnašaš do njih, blago rečeno, ne resno?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To so vaše domneve 🙂

Potrjene domneve, žal….

Samo za info…..
Tudi narkomanke so ti normalne, ker tudi one imajo otroka?

Samo za info…..
Tudi narkomanke so ti normalne, ker tudi one imajo otroka?[/quote]
Po njegovem že. Pač definicija normalnosti je zelo relativna

Samo za info…..

Seveda normalne. A narkomanke so žal hudo bolane osebe. Meni osebno je ženska z otrokom znak, da je normalna. Procent narkomank z otroki pa je med celotno populacijo mater seveda zelo majhen.

Tako, da veselo na delo, če nisi normalna :)))

Samo za info…..

Seveda normalne. A narkomanke so žal hudo bolane osebe. Meni osebno je ženska z otrokom znak, da je normalna. Procent narkomank z otroki pa je med celotno populacijo mater seveda zelo majhen.

Tako, da veselo na delo, če nisi normalna :)))[/quote]
Kaj pa, če ženska zaradi fizičnih razlogov, ne more imeti otrok ?
Spada med normalne ali ne ? 🙂

Samo za info…..

A bi bil ti nenormalen, zato ker nimaš otrok, ali kljub otrokom? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Samo za info…..
Po njegovem že. Pač definicija normalnosti je zelo relativna[/quote]

Relativno je tudi kaj pomeni bit dober in normalen starš, smo ko bereš določene te je kar groza.

Po njegovem že. Pač definicija normalnosti je zelo relativna[/quote]

Relativno je tudi kaj pomeni bit dober in normalen starš, smo ko bereš določene te je kar groza.[/quote]
Nauk! Ne beri tistih določenih ampak samo one druge določene ob katerih ti je lepo 🙂

Kaj pa, če ženska zaradi fizičnih razlogov, ne more imeti otrok ?
Spada med normalne ali ne ? :)[/quote]

Robi je Katarina Kresal normalna? Tu bi se navezal na izjavo poslancapred leti, ki je dejal, da tovrstne ženske ne moraš primerjati z tistimi, ki imajo otroka. To so matere, to so žene, to so spoštovanja vredne ženske.

In ne neke nedojebane karieristke in feministke brez vsakršnih moralnih vrednot.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close