pri 1.5000€ neto plače vas država ožame za 68%%
Pa takih primerov je cel kup. Namesto, da bi tu odpirali avtomobilske tovarne jih na Slovaškem. To je pa tako, ko noben pameten noče iti v politiko. Potem pa nam vladajo mafijci ala Janša in Jankovič, ki skrbijo predvsem zase.
Me prav zanima kdaj se bo Janša preselil v svoje novo bivališče.[/quote]
Bomo kmalu lahko še srečni, če nas bo kdo zamenjal s Slovaško. :)[/quote] ali pa se bo našel nekdo, ki bo rekel, da smo lahko srečni, da nismo v Ruandi… Saj zdaj se bomo spet naposlušali praznih obljub in nagledali smejočih obrazov .. že zdaj mi je slabo..
Lahko je več razlogov:
– Lahko kdo misli, da je prepovedan sadež slajši. 🙂
– Lahko je razlog v prepričanju, ki nekomu določa, da spoznava samo zasedene in zato oseba še naprej ostaja nesrečna in v svojem prepričanju, da so le drugi lahko zadovoljni.
– Po drugi strani pa zasedeni sami lahko dajejo pobudo, ker v svoji vezi niso zadovoljni ali pa nenehno rabijo potrditve, da so še vredni “greha”.
– Vezani v primerjavi s samskimi lahko bolje obvladajo zapeljevanje in so bolj družabni in odprti.
Samski os velikokrat samiski z razlogom. Torej, introvertirani se držijo bolj zase in zato dobimo vtis, da so zasedeni privlačnejši.
Ko jih jeb*…:)
Za njihove volilne kampanije seveda ne bo denar noben problem.
Lahko je več razlogov:
– Lahko je razlog v prepričanju, ki nekomu določa, da spoznava samo zasedene in zato oseba še naprej ostaja nesrečna in v svojem prepričanju, da so le drugi lahko zadovoljni.
– Po drugi strani pa zasedeni sami lahko dajejo pobudo, ker v svoji vezi niso zadovoljni ali pa nenehno rabijo potrditve, da so še vredni “greha”.
– Vezani v primerjavi s samskimi lahko bolje obvladajo zapeljevanje in so bolj družabni in odprti.
Samski os velikokrat samiski z razlogom. Torej, introvertirani se držijo bolj zase in zato dobimo vtis, da so zasedeni privlačnejši.[/quote]
Robi dobro si to napisal. Sedaj pa ne bom nič več napisal, da me ne bo kdo obtožil, da gledam za vezanimi 🙂
Lahko je več razlogov:
Samski os velikokrat samiski z razlogom. Torej, introvertirani se držijo bolj zase in zato dobimo vtis, da so zasedeni privlačnejši.[/quote]
Robi dobro si to napisal. Sedaj pa ne bom nič več napisal, da me ne bo kdo obtožil, da gledam za vezanimi :)[/quote]
Saj od gledanja ni še nobena zanosila 🙂
Lahko je več razlogov:
Robi dobro si to napisal. Sedaj pa ne bom nič več napisal, da me ne bo kdo obtožil, da gledam za vezanimi :)[/quote]Ko bi ti samo gledal bi bilo še dobro…… :)))
Samo za info…..
Tudi narkomanke so ti normalne, ker tudi one imajo otroka?[/quote]
Seveda normalne. A narkomanke so žal hudo bolane osebe. Meni osebno je ženska z otrokom znak, da je normalna. Procent narkomank z otroki pa je med celotno populacijo mater seveda zelo majhen.
Tako, da veselo na delo, če nisi normalna :)))
Samo za info…..
Seveda normalne. A narkomanke so žal hudo bolane osebe. Meni osebno je ženska z otrokom znak, da je normalna. Procent narkomank z otroki pa je med celotno populacijo mater seveda zelo majhen.
Tako, da veselo na delo, če nisi normalna :)))[/quote]
Kaj pa, če ženska zaradi fizičnih razlogov, ne more imeti otrok ?
Spada med normalne ali ne ? 🙂
Samo za info…..
A bi bil ti nenormalen, zato ker nimaš otrok, ali kljub otrokom? 😀
Kaj pa, če ženska zaradi fizičnih razlogov, ne more imeti otrok ?
Spada med normalne ali ne ? :)[/quote]
Robi je Katarina Kresal normalna? Tu bi se navezal na izjavo poslancapred leti, ki je dejal, da tovrstne ženske ne moraš primerjati z tistimi, ki imajo otroka. To so matere, to so žene, to so spoštovanja vredne ženske.
In ne neke nedojebane karieristke in feministke brez vsakršnih moralnih vrednot.
Forum je zaprt za komentiranje.