Najdi forum

Prhljaj

Že kar pomnim imam zelo veliko prhljaja. Sprobala sem že vse živo in mi nič več ne pomaga. Uporabila sem head and shoulder, oranozol in pa razne šampone proti prhljaju.
Rada bi informacijo, če je katera že uporabila Vishyev šampon proti prhljaju?

lep dan Leja

Uporabila sem ene testerje od Vichya , ki jih najdeš v vsaki lekarni. Po trije so pakirani v škatlici in se ločijo glede na masten in suh prhljaj- če poveš prodajalki ti bo svetovala in potem si 1 teden pereš s tem – in boš vidla kako bo. Jst mam precej mastno lasišče in sem mela prhljaj v kosih in samo ob korenu lasu, tko da ko sem se malo popraskala po glavi sem mel vedno več tega in zdej se je kr zbolšal in uporabljam spet običajni šampon kot prej, tko da je kr ok.

Pojdi v lekarno in boš dobila testerji, pa si vzami vsaj dva paketa pa probi…

veliko uspeha

Moj dragi uporablja Vishy Dercos. Na zacetku je zelo resno vzel umivanje las z njim in rezultati so bili vidni. Sedaj je glede tega postal len in prhljaj je spet tu.
Poskusi, mogoce ti bo pa pomagal.

Vichy je dober! Tudi sama sem uporabljala morje šamponov proti prhljaju. Do sedaj mi je pomagal samo Vichy. Cena je okrog 1.800 ampak se splača.

Tudi jaz sem imela prhljaj in ga odpravla z Vichy-jevim šamponom proti prhljaju, sedaj ko ga nimam več stanje vzdržujem tako, da si dvakrat na mesec operem z Vichy šamponom ostalo pa z mojim izbranim šamponom! In ti povem rezultati so!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close